051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Mini pečice

Vsaka kuhinja mora biti opremljena s kompletom opreme, ki omogoča brezskrbno pripravo domačih specialitet. Nekateri so pri domačem kulinaričnem ustvarjanju bolj zahtevni, drugi manj – na podlagi želja in potreb se odločamo tudi za izbiro različnih kuhinjskih naprav. Med najbolj pomembnimi kosi kuhinjske opreme je pečica, ki ima zelo posrečeno alternativo v kompaktni izvedbi. Mini pečice so lahko izjemno uporabne, saj prinašajo nekatere edinstvene prednosti, ki jih pri večjih vgradnih pečicah ne najdemo. Mini pečice so kompaktne naprave, ki opravljajo funkcijo običajnih pečic, a ne zahtevajo vgradnje ali fiksne namestitve v kuhinjo. To so prenosne naprave, ki jih preprosto namestimo na pult ali mizo ter priklopimo v električno vtičnico. Tako lahko vedno in povsod računamo na vse funkcionalnosti pečice, ne da bi morali za to žrtvovati prostor ali investirati v drago opremo. Mini pečice so uporabne tako v domači kuhinji kot v drugih stanovanjskih prostorih, pravzaprav pa jih lahko vzamemo s seboj tudi v službo, na počitnice ali kam drugam! Sodobne mini pečice se ponašajo z odličnimi funkcionalnostmi. Omogočajo enostavno peko, s prilagodljivimi nastavitvami pa se lahko tudi v majhni pečici lotimo kakšnih zahtevnejših specialitet. Nekatere pečice imajo še dodatne funkcionalnosti, lahko tudi pravo električno kuhalno ploščo, s katero dobimo že cel komplet za vsestransko kuhanje! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Mini pečica Silva Schneider KK2900

Na zalogi
Mini konvekcijska pečica z dvema rinkama za kuhanje moči 700 in 1200W. Prostornina pečice je 30l. Ohišje je toplotno odporno, rešetke za žar so kromirane. Funkcija kroženja zraka omogoča popolnoma enakomerno pečenje ali kuhanje. Premer pladnja za pico je 30cm.
148,84 € 126,51 €

TEFAL mini pečica z kuhalnima ploščama OF463830 Optimo 32l

Na zalogi
Pečica z dvema kuhalnima ploščama s 5 nastavitvami za pečenje dopolnjujeta dve kuhalni plošči na vrhu, da lahko pripravite raznovrstne recepte. Združuje funkcije pečice in kuhalne plošče s kompaktno velikostjo in intuitivnim delovanjem, zaradi česar je idealna kompaktna pečica za vaše potrebe. Opremljena z dvema kuhalnima ploščama in ponuja izjemno prilagodljivo uporabo majhnih pečic z idealnimi zmogljivostmi. 5 načinov pečenja: konvekcijsko, tradicionalno, žar, obračanje na vodilu z žarom, obračanje na vodilu s konvekcijskim pečenjem. 60 minutni časovnik. Dvoplastna steklena vrata za dodatno varnost. Rdeča opozorilna lučka, ko sta pečica ali kuhalna plošča v uporabi. Vključeni nastavki: 1 pekač, 1 obojestranska mreža, 1 komplet za vrtenje.
165,90 € 157,60 €

TEFAL mini pečica OF484811 Optimo 39l

Na zalogi
Z mini pečico lahko enostavno segrevate vse vrste jedi. Mehanski termostat je enostavni za uporabo, časovnik in nastavitev poenostavljajo kuhanje, s 4 načini kuhanja lahko pripravite vsak recept: konvekcijsko, tradicionalno kuhanje, žar, pecivo. Tukaj je še obojestranska rešetka in 6 nivojev kuhanja, ter kapaciteta 39 l. Retro dizajn jo naredi popolno za vsako kuhinjo.
149,90 € 142,41 €

TEFAL konvekcijska pečica OF444834 Optimo

Na zalogi
Konvekcijska pečica 19 l z retro obliko je idealna kompaktna pečica za vsakodnevno kuho doma, na vikendu, na kampiranju in še kje. Preprosto izberete željeno temperaturo, čas kuhanja, ter program in že lahko uživate v svojih najljubših jedeh. Z Optimo 19 l kompaktno pečico boste z lahkoto skuhali in pogrevali vašo hrano. Uporabniku prijazen mehanski termostat in različne funkcije omogočajo preprosto kuho, primerno za katerokoli vrsto recepta: konvekcija, klasika, žar, pekovski izdelki, bain marie, odmrznitev. Ima 6 različnih nivojev pečenja, ter pladenj za peko in je tako popolna za prav vsako kuhinjo.
89,90 € 85,40 €

Mini pečica Silva MB 9500

Na zalogi
Mini električna pečica ima 9 litrov prostornine in omogoča nastavitev temperature od 100 do 230 °C. Za odlično delovanje je poskrbljeno s 650 W moči ter spodnjim in zgornjim grelcem. Ima 60-minutni časovnik. Za varno uporabo bo poskrbela zaščita pred pregretjem. Upravlja se s pomočjo velikih gumbov. Priložen je pekač, žar in klešče za varno delo.
39,99 € 33,99 €

Akcijski artikli