051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

MW MAXXMEE cvrtnik 08882 Digital 1600W 5l

121,99 €

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Trenutno ni na zalogi
-
+

Z digitalnim cvrtnikom na vroč zrak MAxxMe 08882 boste odkrili enostavnost cvrtja in priprave. Pametna kombinacija hitrega kroženja vročega zraka in grelnega elementa ne samo, da vaše najljubše jedi peče zelo hitro in nežno, ampak tudi zahteva bistveno manj energije in maščobe kot običajni aparati. Zamrznjen pomfrit lahko pripravite tudi brez dodatnega olja.

Cvrtnik MaxxMe 08882 vam ponuja največjo lahkoto uporabe s 7 prednastavljenimi programi. Preprosto izberite program na zaslonu na dotik in pustite, da vaš cvrtnik izbere pravo temperaturo in čas priprave. S pritiskom na gumb lahko uspešno pripravite različne kuhinjske klasike: pico, pomfrit, škampe, ribe, piščanca, zrezke, kotlete in zelenjavo.

Izjemno velika 5 litrska košara za cvrtje ponuja celo dovolj prostora za celega piščanca ali do 5 obrokov pomfrija (750 g). Signalni ton vam  pokaže, kdaj je vaš obrok pripravljen - sodobno uživanje je tako preprosto! Vstavljena rešetka je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Prednosti cvrtnika MaxxMe 0882:

  • Pametna kombinacija konvekcijske pečice, žara in cvrtnika: za cvrtje, pečenje na žaru, pečenje, pečenje, praženje, odmrzovanje, ogrevanje in ohranjanje toplote
  • XL košara = prostor za celega piščanca ali do 5 porcij pomfrita (750 g)
  • Intuitivno upravljanje prek zaslona na dotik: prikazuje programe, čas kuhanja in še veliko več
  • 60-minutna funkcija časovnika in samodejni izklop
  • 7 shranjenih programov za pico, pomfrit, škampe, ribe, piščanca, zrezke / kotlete in zelenjavo + ročni način