051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Namizni pripomočki

Razvrsti po:

WMF pletena skleda Lounge Living 24 cm

Trenutno ni na zalogi
Pletena skleda iz žične mreže z 27 ukrivljenimi žicami, ročno izdelana z varnim pozicioniranjem. Rob košare ima mat zaključek, žice so polirane. Širok rob iz nerjavečega jekla in ukrivljene žice ustvarjajo vznemirljiv kontrast. Samo prvovrstni material in skrbna obdelava zagotavljata stabilnost dimenzij. Izvirna košara s sadjem je praktična dekoracija za vašo notranjost!
84,99 €80,74 €

WMF pletena skleda Lounge Living 30 cm

Trenutno ni na zalogi
Pletena skleda z žične mreže z 27 ukrivljenimi žicami, ročno izdelana z varnim pozicioniranjem. Rob košare ima mat zaključek, žice so polirane. Širok rob iz nerjavečega jekla in ukrivljene žice ustvarjajo vznemirljiv kontrast. Samo prvovrstni material in skrbna obdelava zagotavljata stabilnost dimenzij. Izvirna košara s sadjem je praktična dekoracija za vašo notranjost!
49,99 €47,49 €

WMF steklenička za kis Basic matt 120 ml

Trenutno ni na zalogi
Steklenička za kis brez kapljanja. Če palec položite na odprtino to ustavi pretok. Nastali vakuum odvzame zadnjo kapljico - brez nadaljnjih kapljic. Pravo količino kisa lahko enostavno odmerite tako, da jo rahlo prekucate - neposredno ob mizi nad krožnikom ali posodo za solato.
24,99 €23,74 €

WMF steklenička za olje Basic matt 120 ml

Trenutno ni na zalogi
Steklenička za olje brez kapljanja. Če palec položite na odprtino to ustavi pretok. Nastali vakuum odvzame zadnjo kapljico - brez nadaljnjih kapljic. Pravo količino olja lahko enostavno odmerite tako, da jo rahlo prekucate - neposredno ob mizi nad krožnikom ali posodo za solato.
24,99 €23,74 €

WMF set za sol in poper Acacia wood

Trenutno ni na zalogi
Set za sol in poper, bo vaš jedilni pogrinjek popoln. Set združuje moderen dizajn, kakovostno izdelavo in visoko funkcionalno vrednost. Izdelan je iz kakovostnega matiranega nerjavečega jekla in akacijevega lesa. Set, ki vas bo navdušil.
19,99 €18,99 €

WMF set za sol in poper Basic

Trenutno ni na zalogi
Set za sol in poper 2v1, bo vaš jedilni pogrinjek popoln. Set združuje moderen dizajn, kakovostno izdelavo in visoko funkcionalno vrednost. Izdelan je iz kakovostnega matiranega nerjavečega jekla. Set, ki vas bo navdušil. Poper in solnica so sestavljeni kot komplet in tako tvorijo praktično in elegantno enoto.
19,99 €18,99 €

WMF 2 mlinčka za začimbe Ceramill Nature

Trenutno ni na zalogi
Set za začimbe izdelan iz keramike, hrastovega lesa in stekla. Drsna nastavitev nastavka, od grobega do finega mletja. Začimbe morajo biti sveže mlete, da dosežejo polno aromo, saj med mletjem sproščajo svoja hlapna olja. WMF je razvil mline za začimbe Ceramill na osnovi mlinov za poper, začimbe pa so opremljene tudi z dolgotrajnim mlinčkom iz keramike. Stopnjo mletja je mogoče brezstopenjsko nastaviti s pomočjo nastavitvenega gumba, tako da začimba dobi želeno konsistenco.
59,99 €56,99 €

WMF zamašek Champagne & More

Trenutno ni na zalogi
Zamašek za zapiranje penečega vina je izdelano iz matiranega nerjavečega jekla Cromargan brez rje 18/10 in ima višino 5 cm. S premerom 4 cm se prilega kateri koli steklenici. Na steklenico namestite zapiralnik penečega vina Clever & More in oba krila pritisnite navzdol, to bo mehanizem popolnoma zaprlo. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in enostavnemu upravljanju je za zaprtje steklenice šampanjca priljubljen dodatek za vsako gospodinjstvo. Peneča vina in šampanjec ostanejo dlje sveža.
9,99 €9,49 €

Akcijski artikli