051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Ogrevanje

Ogrevanje stanovanja je ena izmed ključnih nalog, zato je treba za to delo izbrati zmogljiv in zanesljiv ogrevalni sistem. V nekaterih primerih pa potrebujemo tudi dodatno opremo za dogrevanje ali ogrevanje prostorov, do katerih primarni ogrevalni sistem ne sega. Pri tem priskočijo na pomoč priročni električni grelci, ki se v različnih situacijah zelo dobro izkažejo. Električni grelci imajo to prednost, da so zelo enostavni in priročni. Gre za dokaj majhne naprave, ki so povsem prenosljive, če le imamo na voljo električno vtičnico. Uporabljamo jih torej povsod tam, kjer moramo dvigniti temperaturo prostora in se nekoliko pogreti. Zmogljivejši električni grelci lahko sami skrbijo za ogrevanje manjših prostorov in na ta način včasih predstavljajo celo trajno rešitev za ogrevanje v zimskih dneh. Pogosteje pa se takšne naprave uporabljajo kot dopolnitev ogrevalnega sistema ali pa kot rezerva za primer, da bi prišlo v tem sistemu do kakšnih težav. Ker se v mrzlih zimah na ogrevalni sistem močno zanašamo, je dobro imeti tudi zanesljivo rezervo – na kakovostne električne grelce se lahko zanesemo, poleg tega so cenovno ugodni in zelo kompaktni, tako da ne bodo v napoto. Prav zato jih lahko v vsakem trenutku tudi brez težav uporabimo povsod, kjer je to potrebno.

 

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SIMFER konvektorski grelnik S 4200 KW

Trenutno ni na zalogi
Konvektor se lahko pohvali s kar dvema grelnima elementoma in vgrajenim termostatom, s katerim hitro in enostavno nastavljate delovanje konvektorja. Lahko je prostostoječ ali pa se pritrdi na steno. Z močjo 2000W je konvektor primeren za ogrevanje prostora v velikosti 20–40 m².
104,90 € 83,92 €

Mini električni kamin-grelec Tark TT025

Na zalogi
Občutite domačnost kot pred pravim kaminom z imitacijo ognja. Mini električni kamin-grelec, ki razpihava zrak v okolico z močjo 900W je odličen za uporabo v garažah, spalnicah, pisarnah in delovnih prostorih. Enostavno ga vključite v električno vtičnico vklopite s stranskih gumbom iz že greje. Ima dve stopnji izpihavanja toplega zraka.
34,90 € 32,11 €

ROWENTA električni oljni radiator BU2620F0

Na zalogi
Električni oljni radiator ponuja hitro in učinkovito ogrevanje prostorov do 25 m². Ponuja moč do 2000 W, v treh različnih funkcijah in nastavljiv termostat, da lahko v popolni tišini uživate v idealni temperaturi. Rowenta Intensium ima za popolno varnost tudi sistem dvojne zaščite. Robustna zasnova in popoln zaradi svojih inteligentnih lastnosti ponuja toplo in prijetno vzdušje. 9 elementov radiatorja ponuja hitro ogrevanje prostorov do 25 m² v popolni tišini, kar je kot nalašč za gledanje televizije, učenje ali spanje. Trije nivoji moči do 2000 W in nastavljiv termostat omogočajo hitro in učinkovito ogrevanje. Sistem dvojne zaščite nudi večjo varnost pred pregrevanjem. Prav tako je Intensium enostavno vstaviti in namestiti zaradi vgrajenega ročaja in 360° kolesa, namenski predal pa nudi inteligentno shranjevanje napajalnega kabla, ko naprava ni v uporabi. Nastavljiv termostat ohranja sobno temperaturo na 19 °C, da zmanjša porabo električne energije. 3 stopnje moči in funkcija Eco za varčevanje z elektriko. Sistem dvojne zaščite za večjo varnost ponuja zaščito pred pregrevanjem.
79,90 €

ROWENTA grelnik IR5010F1 Dualio Black

Trenutno ni na zalogi
Grelnik je kombinacija infra in ventilatorskega segrevanja prostora. Tako boste varno in udobno segreli vsako sobo v vašem domu, tudi v kopalnici. Je izredno praktične oblike. Tukaj je še dodatna praktična funkcija avtomatskega izklopa, v kolikor se grelnik prevrne. Idealen za prostore s kvadraturo 25 m².
99,90 €

ROWENTA grelnik in ventilator HQ7112F0 Air force Hot&Cold

Trenutno ni na zalogi
Ventilatorski grelnik ponuja kombinacijo ogrevanja in prezračevanja prostora z 2v1 Air Circulator tehnologijo za dosledno udobje ne glede na letni čas. Najmočnejši ventilator in nizko-hrupni ventilator. Idealen za prostore s kvadraturo 40-45 m². Posebno tiho pri 45 dB(A) pri najnižjem nivoju ventilatorja in 48 dB(A) pri najnižji ravni toplote. Vgrajen LED zaslon. Daljinski upravljalnik z integriranim nosilcem na napravi. Grelnik ima časovnik in funkcijo zakasnjenega začetka. Pilotna svetloba. Elektronski termostat. Eco-nastavitev za ogrevanje varčuje do 50% energije. Samodejni izklop, ter termostat z zaščito proti zmrzali. Nosilni ročaj. Višina: 40 cm. Dolžina napajalnega kabla: 1,4 m. Ima patentirano tehnologijo Air Circulator, ki zagotavlja optimalno cirkulacijo zraka na celotni površini prostora za ogrevanje in hitro osvežitev. Aeroterma je kot nalašč za uporabo med spanjem, učenjem ali gledanjem televizije z funkcijo Silent. Poleg tega funkcija Auto samodejno prilagodi nivo napajanja naprave tako, da hitro in učinkovito doseže želeno temperaturo, kar zagotavlja večjo udobje. Uživajte v optimalnem udobju v vseh letnih časih zaradi Rowenta Air Force Hot & Cold zračnega ritma!
229,90 € 206,91 €

ROWENTA grelnik SO9420F0 Ceramic Tower Intense

Trenutno ni na zalogi
Namizni ventilator/keramični grelnik »Intense Comfort« zagotavlja hitro in močno toplino, ki je nežna in voljna za optimalno udobje. Zahvaljujoč pametni tehnologiji samodejno doseže želeno sobno temperaturo in jo vzdržuje, medtem ko funkcija ECO shrani energijo. Najtišji grelec (med keramičnimi grelci Rowenta na najnižji ravni) ima prefinjen dizajn in praktične lastnosti. Stolpni grelnik s keramičnim grelnim elementom. 3 moči: 1000 W, 1400 W in 2400 W. Zelo tih: samo 42 dB(A) pri najnižji moči. Vgrajen LED zaslon. Daljinski upravljalnik z vgrajenim nosilcem. Časovnik in zakasnjen zagon (do 24 ur). Proti zmrzali. Elektronski termostat. Samodejni izklop. Idealen za prostore s kvadraturo 35-40 m². Ekološka nastavitev z do 50% prihrankom energije. Višina: 80 cm. Dolžina napajalnega kabla: 1,85 m. Pilotna svetloba. Nosilni ročaj.
129,90 €

ROWENTA grelnik SO2210F0

Trenutno ni na zalogi
Ventilatorski grelnik je kompakten in močan grelnik, ki vam prihrani prostor, a je obenem dovolj močan, da ga lahko postavite kamorkoli in še vedno čutite toploto. Slednja je lahko nastavljiva, izbirate pa med dvema nastavitvama s pritiskom na gumb: minimalna (1000 W) za diskretno in dolgotrajno uporabo ali maksimalna (2000 W) za močnejše in hitro gretje.
36,90 €

ROWENTA grelnik SO2330F2 Instant Comfort Compact

Trenutno ni na zalogi
Ventilatorski grelnik greje z močjo 1200W oz. 2400 W, saj je možno nastaviti dve hitrosti pihanja. Kontrolni panel je mehanski in srebrno obarvan. Grelnik ima termostat in funkcijo tihega delovanja ter tudi možnost pihanja hladnega zraka. Grelnik ima dodan ročaj za lažji prenos in pilotsko lučko. Idealen za prostore s kvadraturo 20-25 m². Zelo tih: samo 44 dB(A) pri najnižji moči.
39,90 €

ROWENTA grelnik SO5115F0 Atlas Silence

Na zalogi
Grelnik je pri svojem delovanju nadpovprečno tih. Ima mehanski kontrolni panel in pilotsko lučko. Omogoča dve hitrosti pihanja in tudi pihanje hladnega zraka. Za lažjo uporabo in prenašanje ima ročaj. Njegova majhna, kompaktna velikost in edinstven zgornji vstop zraka omogočata, da ga preprosto postavite, kjerkoli želite, medtem ko varnostna mreža skrbi za varnost vaše družine. V večnamenski izvedbi je na voljo tudi hladilni ventilator, ki vas spremlja v toplejšem vremenu, zaradi česar je odličen letni sopotnik. Idealen za prostore s kvadraturo 30 m². Zelo tih: samo 52 dB(A) pri najnižji moči. Višina: 14 cm. Dolžina napajalnega kabla: 1,6 m.
44,90 € 40,41 €

Električni kamin Silva FP-H 085

Trenutno ni na zalogi
Električni kamin z učinkom plamena in svetlobe se odlično poda v vsak prostor saj vam ga ogreje in daje prijeten videz ognja.
89,90 € 62,93 €

SIMFER električni grelec S 1850 WTB

Na zalogi
Karbonski grelec z močjo 1800 W je primeren za ogrevanje prostora do velikosti 18 m². Karbonska prepletena struktura grelca omogoča hitro zagretje prostora.
119,90 € 65,95 €

Akcijski artikli