051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 104,00 € Max: 120,00 €
€104 €120

Ogrevanje

Ogrevanje stanovanja je ena izmed ključnih nalog, zato je treba za to delo izbrati zmogljiv in zanesljiv ogrevalni sistem. V nekaterih primerih pa potrebujemo tudi dodatno opremo za dogrevanje ali ogrevanje prostorov, do katerih primarni ogrevalni sistem ne sega. Pri tem priskočijo na pomoč priročni električni grelci, ki se v različnih situacijah zelo dobro izkažejo. Električni grelci imajo to prednost, da so zelo enostavni in priročni. Gre za dokaj majhne naprave, ki so povsem prenosljive, če le imamo na voljo električno vtičnico. Uporabljamo jih torej povsod tam, kjer moramo dvigniti temperaturo prostora in se nekoliko pogreti. Zmogljivejši električni grelci lahko sami skrbijo za ogrevanje manjših prostorov in na ta način včasih predstavljajo celo trajno rešitev za ogrevanje v zimskih dneh. Pogosteje pa se takšne naprave uporabljajo kot dopolnitev ogrevalnega sistema ali pa kot rezerva za primer, da bi prišlo v tem sistemu do kakšnih težav. Ker se v mrzlih zimah na ogrevalni sistem močno zanašamo, je dobro imeti tudi zanesljivo rezervo – na kakovostne električne grelce se lahko zanesemo, poleg tega so cenovno ugodni in zelo kompaktni, tako da ne bodo v napoto. Prav zato jih lahko v vsakem trenutku tudi brez težav uporabimo povsod, kjer je to potrebno.

 

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SIMFER konvektorski grelnik S 4200 KW

Trenutno ni na zalogi
Konvektor se lahko pohvali s kar dvema grelnima elementoma in vgrajenim termostatom, s katerim hitro in enostavno nastavljate delovanje konvektorja. Lahko je prostostoječ ali pa se pritrdi na steno. Z močjo 2000W je konvektor primeren za ogrevanje prostora v velikosti 20–40 m².
83,92 €

SIMFER električni grelec S 1850 WTB

Trenutno ni na zalogi
Karbonski grelec z močjo 1800 W je primeren za ogrevanje prostora do velikosti 18 m². Karbonska prepletena struktura grelca omogoča hitro zagretje prostora.
65,95 €

Akcijski artikli