051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Otočne in stropne nape

Poseben čar domačega stanovanja je gotovo tudi prijeten vonj, ki nas pozdravi ob vstopu v prostore. V kuhinji je značilen vonj po okusnih jedeh, ki se tam pripravljajo, a ob tem ne želimo, da se vonjave brez ovir širijo po stanovanju. Prav tako se ob kuhanju sproščajo drugi vonji, dviguje se vodna para in druge snovi – da bi lahko tudi v takšnih razmerah prijetno in uspešno kuhali, je obvezna uporaba učinkovite nape! Kuhinjske nape so danes že praktično obvezni del opreme. Pogosto jih izberemo kar v kombinaciji s štedilnikom oziroma kuhalno ploščo, prav tako to opremo skladno vgradimo. Na ta način dosežemo najboljši učinek, saj je pomembno, da je napa pravilno nameščena in omogoča učinkovito zračenje kuhinje. Najboljše funkcionalnosti ponujajo prilagodljive nape, ki jih lahko izkoristimo za optimalno odvajanje vonjav in vodne pare, pogosto pa se prav tako dobro obnesejo tudi osnovne nape, če so le dobro nameščene. Ker so sodobne kuhinje zelo premišljeno oblikovane in včasih ne sledijo strogo začrtanim smernicam, se je treba pri izbiri in montaži nape osredotočiti na tiste izdelke, ki bodo v dani situaciji ponudili kar najboljši učinek. Na srečo takšne rešitve ne bo težko najti – v ponudbi so namreč nape za vsako kuhinjo! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

AMICA otočna napa OWC4441BO (1190727)

Na zalogi
Elegantna črna napa primerna za montažo nad kuhinjskim otokom se ponaša s 4 stopnjami delovanja in kar 700 m³/h pretoka zraka. Na spodnji strani ima 4 LED luči, ki delovni površini dajejo ogromno lepe bele svetlobe. Zaradi svojega matiranega dizajna in elektronskega upravljanja omogoča enostavno čiščenje.
689,90 €

AMICA otočna napa IN900BI (1160728)

Trenutno ni na zalogi
Elegantna črna napa primerna za montažo nad kuhinjskim otokom se ponaša s 5 stopnjami delovanja in kar 706 m³/h pretoka zraka. Na spodnji strani ima dve LED luči, ki delovni površini dajejo ogromno lepe bele svetlobe. Zaradi svojega matiranega dizajna in elektronskega upravljanja omogoča enostavno čišcenje.
829,90 €

Akcijski artikli