051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Kuhalniki, multikuhalniki

Razvrsti po:

TEFAL multikuhalnik CY505E30 One Pot

Na zalogi
Multikuhalnik s prostornino 6 l hitro in enostavno lahko samo v nekaj minutah pripravite okusno jed. Ne rabite kontrole nad kuhanjem, medtem ko se kuha, lahko uživate v družbi svojih prijateljev. Avtomatski električni lonec pod pritiskom je oblikovan tako, da se zmanjša čas, ki ga preživite v kuhinji. Programi avtomatskega kuhanja kuhanja riža, ovsene kaše, golaža, kuhanja na paro, počasno ali hitro kuhanje, pečenje in še veliko več!
119,90 €113,91 €

WMF kuhalnik Lono Sous vide cooker pro

Trenutno ni na zalogi
Parni kuhalnik za pripravo mesa, rib in zelenjave. Opremljen z dvema bistvenima funkcijama gurmanske kuhinje: enkrat za kuhanje Sous-vide sta potrebna natančna nastavitev temperature in visoka temperaturna natančnost. Imate možnost, da napravo uporabite za vedno bolj priljubljeno počasno kuhanje. Spremenljivo uravnavanje temperature omogoča razpon od 35°C do 90°C, timer deluje do 72 ur nežen čas kuhanja.
219,99 €208,99 €

WMF kuhalnik jajc KITCHENminis

Na zalogi
Kuhalnik jajc z integrirano skodelico za jajca iz Cromargana je odlično darilo za mini gospodinjstva. Preprosto izberite želeno stopnjo trdote od mehke do trde in velikost jajca od S do XL vnaprej - in pisk označi, kdaj je končano. Jajce preprosto postavite na odstranljiv pladenj in s pomočjo priloženega merilnega lončka dodajte zahtevano količino vode.
26,99 €25,64 €

TEFAL multikuhalnik RK705138 Fuzzy Logic

Na zalogi
Multikuhalnik ima 10 funkcij za preprosto pripravo vsakodnevnih obrokov: riž/žita, rižote, pogrevanje, otroška hrana, obare, kuhanje s paro/juhe, jogurt, pečenje/sladice, za hrustljave skorjice/cvrtje, ohranjanje temperature, prilagodljiv čas priprave in zakasnjen začetek. Ima notranjo posodo debeline 2,0 mm s keramičnim premazom, dno posode pa v obliki romba za boljše rezultate.
99,90 €94,90 €

TEFAL parni kuhalnik VC300831

Na zalogi
Parni kuhalnik za pripravo resnično raznolikih jedi, celo peciva. Ponuja možnost izbire med šestimi programi kuhanja, ki se ločujejo z barvno osvetlitvijo. Shranjevanje posod za kuhanje na samem kuhalniku je izredno praktično. Ima tudi modele za zelenjavne pogače in nastavitev za zmrznjene jedi. Hrano avtomatsko ohranja toplo. Vsebuje tri posode z odstranljivimi robovi.
94,90 €90,16 €

TEFAL parni kuhalnik VC130130

Trenutno ni na zalogi
Parni kuhalnik z močjo 650 W ima tri posode s fiksnimi mrežami, posodo za riž in pladenj za sokove. Sistem shranjevanja posod je kompakten, saj jih pritrdite na podlago obrnjene navzdol. Nivo vode se prilagaja za posamezne sestavine, nivo vode je viden, kuhanje pa se ustavi, ko vode ni več. Prostornina posod je 4 l, 3 l ali 6 l, 5 l. Kuhalnik ima še 60 minutni časovnik in pa indikatorsko lučko za kuhanje.
49,90 €47,40 €

Kuhalnik jajc Silva EK 61010

Na zalogi
Kuhalnik jajc ima prostor za 7 jajc. Zahvaljujoč merilni posodici za vodo, lahko nastavite trdoto kuhanih jajc. Kuhalnik ima opozorilno kontrolno lučko, ko so jajca kuhana se avtomatsko ugasne. Kuhališče je izdelano iz nerjavečega jekla.
19,00 €16,15 €

Akcijski artikli