051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pekači

Razvrsti po:

KAISER pekač za 12 mafinov Classic Plus

Na zalogi
Pekač za mafine Kaiser je narejen iz najsodobnejšega materiala, ki je lahek, prožen in vzdrži temperature od - 25° C do 230° C, zaradi česar je idealen za uporabo v zamrzovalniku, hladilniku in običajni pečici. Pekač je za 12 mafinov oz. za 0,75 l testa. Pekač Kaiser je prevlečen s plastjo proti sprijemanju za optimalne rezultate in je enostaven za čiščenje. Enostaven za čiščenje tudi v primeru večje zapečenosti.
12,99 €11,95 €

KAISER pekač za pite 28 cm Classic Plus

Na zalogi
Pekač za pite je narejen iz najsodobnejšega materiala, ki je lahek, prožen in vzdrži temperature od - 25° C do 220° C, zaradi česar je idealen za uporabo v zamrzovalniku, hladilniku in običajni pečici. Pekač Kaiser je prevlečen s plastjo proti sprijemanju za optimalne rezultate in je enostaven za čiščenje. Enostaven za čiščenje tudi v primeru večje zapečenosti.
8,99 €8,27 €

KAISER set pekačev Inspiration

Na zalogi
Set pekačev so dobra in varna izbira. Pekači so narejeni iz visokokakovostnega materiala, ki omogoča optimalno razdelitev toplote in celo pomaga dodatno popeči dobrote. Pekači so premazani s prevleko proti prijemanju, tako da se testo nanje ne bo prijelo in boste lahko dobrote preprosto vzeli iz pekača in jih postregli. Primerni so za ročno čiščenje.
37,99 €34,95 €

KAISER set pekačev Classic Plus

Trenutno ni na zalogi
Set pekačev so dobra in varna izbira. S pomočjo pekačev postane peka prava kulinarična radost. Pekači so premazani s prevleko proti prijemanju, tako da se testo nanje ne bo prijelo in boste lahko dobrote preprosto vzeli iz pekača in jih postregli. Narejeni so iz visokokakovostnega materiala, ki poskrbi za enakomerno peko testa. Zaradi svoje rdeče barve pa bodo v vaši kuhinji izstopali in jo poživili.
29,99 €27,59 €

KAISER pekač Classic Delicious 42 x 29 x 4 cm

Na zalogi
Ognjevarni kovinski pekač dimenzij 42 x 29 x 4 cm za peko mesa, rib, krompirja, zelenjave, biskvitov idr., priporočeno ročno pomivanje. Kaiser oglati pekač bo vaš najbolj zanesljiv partner za domačo peko. Primeren je za vse – peko mesa, rib, krompirja, zelenjave, biskvitov… Pekač je opremljen s kakovostnim premazom proti prijemanju, je visoko odporen, ognjevaren in ima dolgo življenjsko dobo. Material pekača omogoča optimalen prevod in porazdelitev toplote.
12,99 €11,95 €

KAISER pekač Classic Delicious 33 x 27 x 5 cm

Na zalogi
Ognjevarni kovinski pekač dimenzij 33 x 27 x 5 cm za peko mesa, rib, krompirja, zelenjave, biskvitov idr., priporočeno ročno pomivanje. Kaiser oglati pekač bo vaš najbolj zanesljiv partner za domačo peko. Primeren je za vse – peko mesa, rib, krompirja, zelenjave, biskvitov… Pekač je opremljen s kakovostnim premazom proti prijemanju, je visoko odporen, ognjevaren in ima dolgo življenjsko dobo. Material pekača omogoča optimalen prevod in porazdelitev toplote.
11,99 €11,03 €

KAISER pekač Loaf Pan Classic 30 cm

Na zalogi
Pekač velikosti 30 cm je odličen kuhinjski pripomoček. Je ognjevaren, zagotavlja optimalen prevod in porazdelitev toplote ter ima dolgo življenjsko dobo. Kaiser oglati pekač bo vaš najbolj zanesljiv partner za domačo peko. Primeren je za peko biskvitov, kruhovih štruc, kolačev, mesa, krompirja, zelenjave…
8,99 €8,27 €

TEFAL pekač J0768374 Easy Grip Ceram Tart

Na zalogi
Pekač je iz karbonskega jekla s keramično oblogo, kar zagotavlja odpornost in trdnost. Ima velik ročaj za enostavno uporabo in boljši oprijem. Čiščenje pa je enostavno.
16,90 €16,06 €

Akcijski artikli