051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Personalizirana knjigica KU-KU SEM ŽE TU

29,99 €
34,99 €
5,00 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
“Najbolj kjut personalizirano darilo – knjigica, ki dojenčke uspava in mamico očara!” Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
*
-
+

VSAKA KNJIGICA JE UNIKAT! IZDELANA, TISKANA IN VEZANA JE SAMO ENKRAT, PO VAŠEM NAROČILU. ZATO JE PRAV POSEBNO DARILO IN TRAJEN SPOMIN ZA NOVOROJENČKA ALI BODOČO MAMICO. V NADALJEVANJU SI PREBERITE ZAKAJ JE “KU-KU SEM ŽE TU” ZARES POSEBNA KNJIGICA …

Hudomušna in srčkana zgodbica o življenju mamice z dojenčkom bo zagotovo poskrbela tako za nasmešek ter solzico sreče. Celotna zgodbica je v rimah, ki dokazano pomirjajo dojenčka in nekatere celo uspava. Avtorica knjige želi z mamicami deliti sporočilo, da ni potrebno biti popolna. Da JE VEČ KOT DOVOLJ, če se trudi po svojih najboljših močeh. Da vsi dojenčki jokajo, eni bolj drugi manj, vendar jokajo – ne glede na to, da mami dela vse prav. Da je OK, če hiša ni pospravljena in se namesto tega raje cel dan posveti svojemu malčku, tudi če ga le gleda med tem ko spi. Še prehitro bodo zrasle, te naše majhne štručke. In takrat nam bodo ostali spomini, ki smo jih skupaj ustvarili, čas, ki smo ga preživele z njimi in vse solzice, nasmehi ter objemi.

Čudoviti zgodbici sledi še dojenčkov dnevnik, ki bo poskrbel da bodo zapisani vsi najlepši spomini in dogodki prvega leta. Zagotovo si je potrebno zapomniti kdaj je zrasel prvi zobek, katera je bila najljubša igrača, kdaj so bili prvi korali in katera je bila prva beseda malčka. Tako bodo ob odprtju knjigice spomini na vse prečudovite dogodke ponovno oživeli.

V komentar označi ime in spol malčka, da bo knjigica narejena prav zanj ali zanjo. Na začetku knjigice je prostor še za posvetilo, kjer lahko s svojimi besedami dojenčku podarite resnično unikaten spomin na njegove prve dneve in mesece življenja. Predstavljate si kako mu bo, ko bo posvetilo bral čez 10 ali pa morda 20 let. Knjigica potrebuje do 6 dni za izdelavo in dostavo.