051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Plinske kuhalne plošče

Razvrsti po:

Amica plinska plošča PGCA6101ApFTB

Na zalogi
Plinska kuhalna plošča Amica PGCA6101ApFTB navdušuje s svojimi 4 kuhalnimi mesti, z zmogljivim gorilnikom za Wok in gladko površino iz visokokakovostnega kaljenega stekla, ki poleg prefinjenega ter elegantnega izgleda omogoča tudi preprosto čiščenje. Ploščo odlikuje tehnologija FlameControl , ki s pomočjo nastavitve časovnika s samodejnim izklopom plamena in zvočnim signalom ob koncu kuhe omogoča udobno in varno pripravo jedi. Nadzor plamena z 9 stopnjami moči, stabilni litoželezni nosilci posode, otroška varnostna ključavnica, varnostni ventil ob ugasnjenem plamenu in elektronski samodejni vžig z gumbom zagotavljajo dodatno varnost in kuhalni plošči dodajo pridih sodobnih profesionalnih kuhališč.
197,94 €

SIMFER plinska plošča 6401 TGRSP

Na zalogi
Plošča, ki omogoča kuhanje na štirih plinskih gorilnikih in je zaradi črnega stekla enostavna za čiščenje. Litoželezni nosilci posode pa omogočajo stabilno odlaganje večjih posod. Atraktivni izgled gumbov pa prinese eleganco v vsako kuhinjo.
259,90 €

SIMFER plinska plošča 6400 QGRBJ

Na zalogi
Emajlirana plinska plošča rustikalne bež barve je s svojimi, prav tako emajliranimi, nosilci posode enostavna za čiščenje. Gumbi v zlatem odtenku samo še poudarijo videz domačnosti.
179,90 €

SIMFER plinska plošča 7501 TGWSP

Trenutno ni na zalogi
Plinska plošča s petimi plinskimi gorilniki se ponaša s površino iz črnega stekla, ki je enostavna za čiščenje. Močni nosilci posode iz litoželeza omogočajo stabilno odlaganje težke posode.
319,91 €

Akcijski artikli