051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1/GE Jet

600,42 €
618,99 €
18,57 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Čistite veliko bolj učinkovito s sesalno močjo do 150 W. Digitalni invertni motor s svojimi ultrazvočnimi varjenimi lopaticami optimizira pretok zraka. Tako dovaja izjemno vhodno moč do 410 W, ohranja visoko stopnjo energetske učinkovitosti in ustvari do 150 W moči sesanja. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Uživajte v čistejšem zraku in izjemni sesalni moči z visokozmogljivo, več-ciklonsko strukturo ciklonske šobe. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Prav tako higiensko loči prašne delce od zraka. Poberite prašne delce na preprogah in trdih tleh s Turbo krtačo. Zavrti se okoli 3.750-krat na minuto. 180-stopinjska vrtljiva glava omogoča enostavno spreminjanje smeri in čiščenje vseh kotičkov. Vrtljivi boben preprosto odstranite s klikom in ga enostavno očistite. Dihajte čistejši zrak s 5-plastnim HEPA filtracijskim sistemom. Najprej glavni ciklon in kovinski mrežni filter ločita in ujameta večje prašne delce. Nato ciklonska šoba in mikro filter ujameta manjše prašne delce. Na koncu pa še filter mikroskopskih prašnih delcev ujame 99,999 % prahu in alergenov. Uživajte v dolgem času čiščenja brez ponovnega polnjenja. Zmogljiva baterija (1800 mAh) vzdržuje sesanje do 40 minut. Ohrani 70 % prvotne zmogljivosti do 500 ciklov. Lahko pa jo preprosto odstranite in nadomestite z rezervno baterijo ter čistite do 80 minut. Posodo za prah ohranjajte higiensko čisto in enostavno izpraznite svoj sesalnik. Cela posoda za prah, vključno z več-ciklonskim sistemom, je popolnoma pralna, tako da jo lahko ustrezno vzdržujete. Odstranite jo lahko tudi brez snemanja cevi z ohišja, jo nagnete in iz nje stresete prah.

  • Vrsta sesanja Pokončni
  • Moč sesanja 150W/40W
  • Osnovne informacije 21,6 li-ion baterija, Hepa filter
  • Dodatne informacije kontrole na ročaju (3 hitrosti) , turbo ščetka, digitalni invertni motor, ciklonska šoba
  • Glasnost: 86 dB
  • Teža 2,6

Garancija: 24 mesecev

Uradna stran izdelka: samsung.com