051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pomivalni stroji

Pri delu v kuhinji neizogibno nastaja skladovnica nepomite posode, ki se nabira v pomivalnem koritu. Tudi tisti, ki živijo sami in se bolj poredko ukvarjajo s pripravo kakšnih velikih obrokov, se ne bodo mogli povsem izogniti pomivanju posode. Še bolj pomembna pa je ta naloga v večjih gospodinjstvih, kjer brez pomoči sodobne tehnologije gotovo ne bo šlo – na srečo lahko računamo na pomoč opreme, ki v celoti prevzame delo pri pomivanju posode! To so seveda pomivalni stroji, ki svojo nalogo opravijo z impresivnim rezultatom, ob tem pa navdušijo še z odlično uporabniško izkušnjo. Splača se izbrati dober pomivalni stroj, s katerim bomo tudi na dolgi rok povsem zadovoljni. Pomivalni stroji so na voljo v pestri ponudbi, zato je treba zelo pozorno izbrati pravi izdelek. Razlikujejo se po kapaciteti in zmogljivosti, pa tudi po naboru funkcionalnosti. Ne pozabimo še na dimenzije in možnosti vgradnje, saj se mora pomivalni stroj ujemati s preostalo kuhinjsko opremo in ustrezati lastnostim prostora. Na srečo pa lahko z nekaj pozornosti v široki ponudbi najdemo zelo prepričljive naprave, ki bodo kot nalašč za praktično vse potrebe. Dober pomivalni stroj lahko močno nadgradi izkušnjo pri kulinaričnem ustvarjanju v domači kuhinji, s tem pa tudi kakovost bivanja za vse stanovalce!

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Bosch pomivalni stroj SMV6ZCX42E

Na zalogi
PerfectDry pomivalni stroj za najboljše rezultate sušenja s cono za intenzivno čiščenje za brezhibno čisto posodo. PerfectDry na osnovi tehnologije Zeolith: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije, tudi pri posodi, ki se težko suši. Max Flex košare: največja prilagodljivost in zaščita za vašo posodo, z vrhunskimi drsnimi zmogljivostmi. Silence Plus: izjemno tih s 44 dB. Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. Extra Clean Zone: temeljito čiščenje močno umazanih predmetov v zgornji košari.
800,10 €

AMICA vgradni pomivalni stroj ZIG 665C (1100400)

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj Amica ZIG665C vas bo navdušil z učinkovitim delovanjem. S pomočjo 5 izjemnih programov in kapaciteto 12 pogrinjkov pomivanja je odličen pomočnik in nepogrešljiv partner vsakega gospodinjstva. Odlikujejo ga sistem kondenzacijskega sušenja HotAir, indikator soli in sredstva za izpiranje, zakasnitev vklopa do 24 ur, 2 košari in košara za pribor, zložljivi deli v spodnji košari, elektronsko upravljanje, LED prikazovalnik programov in inox kad. Za udobno in varno delovanje poskrbita elektronska varnostna ključavnica in zaščita proti razlitju AQUA STOP, pomivalni stroj pa porabi le 11 litrov vode na cikel pomivanja.
399,90 €

Akcijski artikli