051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pomivalni stroji

Pri delu v kuhinji neizogibno nastaja skladovnica nepomite posode, ki se nabira v pomivalnem koritu. Tudi tisti, ki živijo sami in se bolj poredko ukvarjajo s pripravo kakšnih velikih obrokov, se ne bodo mogli povsem izogniti pomivanju posode. Še bolj pomembna pa je ta naloga v večjih gospodinjstvih, kjer brez pomoči sodobne tehnologije gotovo ne bo šlo – na srečo lahko računamo na pomoč opreme, ki v celoti prevzame delo pri pomivanju posode! To so seveda pomivalni stroji, ki svojo nalogo opravijo z impresivnim rezultatom, ob tem pa navdušijo še z odlično uporabniško izkušnjo. Splača se izbrati dober pomivalni stroj, s katerim bomo tudi na dolgi rok povsem zadovoljni. Pomivalni stroji so na voljo v pestri ponudbi, zato je treba zelo pozorno izbrati pravi izdelek. Razlikujejo se po kapaciteti in zmogljivosti, pa tudi po naboru funkcionalnosti. Ne pozabimo še na dimenzije in možnosti vgradnje, saj se mora pomivalni stroj ujemati s preostalo kuhinjsko opremo in ustrezati lastnostim prostora. Na srečo pa lahko z nekaj pozornosti v široki ponudbi najdemo zelo prepričljive naprave, ki bodo kot nalašč za praktično vse potrebe. Dober pomivalni stroj lahko močno nadgradi izkušnjo pri kulinaričnem ustvarjanju v domači kuhinji, s tem pa tudi kakovost bivanja za vse stanovalce!

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Bosch pomivalni stroj SMV6ZCX42E

Na zalogi
PerfectDry pomivalni stroj za najboljše rezultate sušenja s cono za intenzivno čiščenje za brezhibno čisto posodo. PerfectDry na osnovi tehnologije Zeolith: popolni rezultati sušenja z manjšo porabo energije, tudi pri posodi, ki se težko suši. Max Flex košare: največja prilagodljivost in zaščita za vašo posodo, z vrhunskimi drsnimi zmogljivostmi. Silence Plus: izjemno tih s 44 dB. Home Connect: hišni aparati s pametno povezljivostjo, ki vam olajšajo vsakdanje življenje. Extra Clean Zone: temeljito čiščenje močno umazanih predmetov v zgornji košari.
889,00 € 800,10 €

Vgr. pomivalni stroj AEG FSE63707P

Na zalogi
Pričakujte izjemne rezultate s funkcijo SprayZone. Funkcija ima do trikrat boljšo učinkovitost pomivanja v primerjavi s standardnimi programi. Intenzivno pomije posodo v določenem območju in obenem odstrani celo trdovratne ostanke. Izkusite brezhibno pomivanje v pomivalnem stroju s SatelliteClean. Ta brizgalna ročica ima trikrat boljšo pokritost od standardne. Ker dvojna vrtljiva ročica nenehno spreminja kot pršenja. Voda doseže vsak kotiček. Za popolno čistočo. QuickSelect nudi optimalen nadzor nad pomivalnim strojem. Z drsnikom izberite čas trajanja cikla, z dotikom pa dodajte dodatne načine pomivanja. Nato bo stroj opravil svoje. Tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
939,00 € 798,15 €

Pomivalni stroj Electrolux ESF5545LOX

Na zalogi
Priročna funkcija upravljanja časa omogoča za polovico skrajšati program, tako bo posoda pripravljena, ko jo boste potrebovali. Popolno za trenutke, ko imate goste. Tehnologija AirDry uporablja naraven zračni tok za zaključek sušenja. Vrata se samodejno odprejo za 10 cm v zadnjem delu cikla, dokler niste pripravljeni, da pospravite posodo iz stroja. Naraven način za maksimalno učinkovitost sušenja, ki hkrati zniža vase stroške električne energije.
599,00 € 539,10 €

Pomivalni stroj ELECTROLUX ESF5206LOW 13 pogrinjkov, bel

Na zalogi
Naša tehnologija AirDry zaključi vsak cikel s svežim zrakom. Vrata so na rahlo priprta v zadnjem delu sušenja, brez da bi vi morali narediti karkoli. Naraven zrak lahko kroži v notranjosti stroja in poskrbi za popolnoma čiste kozarce ter krožnike.
449,00 € 404,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA12100L, 45 cm, Air Dry

Na zalogi
Vgradni pomivalni stroj EEA12100L AirDry 45 cm, inverter motor, upravljanje na dotik zgoraj, 3-mestni prikazovalnik, Air Dry naravno sušenje – samodejno odpiranje vrat, 2 košari – velika, mala FlexiLift + košara za jedilni pribor, 5 programov, 3 temperature 45–70 °C, 160 minut, 90 minut, ECO 50°, Hitri 30 minut, Rinse & Hold.
569,00 € 512,10 €

Vgr. pomivalni stroj AEG FEE53600ZM, 60 cm

Na zalogi
Napredni senzorji pomivalnih strojev AEG samodejno prilagodijo čas, temperaturo in porabo vode glede na stopnjo umazanosti posameznega cikla. Tako lahko vsak cikel prilagodite po meri in vsakič zagotovite najboljše rezultate. Konice SoftSpikes učinkovito stabilizirajo vaše kozarce in skodelice ter jim preprečijo, da bi padli in se razbili. Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
679,00 € 577,15 €

Vgr. pom. str. Electrolux EEC67300L, ComfortLift

Trenutno ni na zalogi
Prvi pomivalni stroj na svetu 800 ComfortLift poenostavi zlaganje posode v stroj in iz njega. Naša edinstvena tehnologija omogoča dvig košare do višine pasu z eno preprosto potezo – rahlim stiskom ročaja. Tako priročna je, da se boste spraševali, kako ste živeli brez nje. Zaradi našega prostornega in odstranljivega nosilca za jedilni pribor zlaganje posode v stroj, pomivanje in odstranjevanje iz stroja še ni bilo lažje. Ima celo razširjen prostor za pomivanje dolgih in večjih pripomočkov. Je popoln način pomivanja. Zaradi osvetljenega sistema povratnih informacij Beam on Floor ostane kuhinja tiha. Namesto glasnega piska, ki ga lahko zaduši hrup iz ozadja, naš pomivalni stroj sporoči stanje s projiciranjem pike na tla. Rdečo, ko deluje, in zeleno, ko je pomivanje končano.
1199,00 € 1079,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA27200L

Na zalogi
Tehnologija pomivalnih strojev 300 AirDry konča vsak program s svežim zrakom, kar je trikrat boljše od sistemov zaprtih vrat. Vrata se med sušenjem samodejno odprejo, zrak pa povsem posuši krožnike in jedilni pribor. Namestitev novega pomivalnega stroja še nikoli ni bila lažja, z drsnimi vodili PerfectFit. Vodila se prilagodijo vsem višinam strojev in odpravijo celo potrebo po rezanju podnožja.
589,00 € 530,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA17100L

Trenutno ni na zalogi
Tehnologija pomivalnih strojev 300 AirDry konča vsak program s svežim zrakom, kar je trikrat boljše od sistemov zaprtih vrat. Vrata se med sušenjem samodejno odprejo, zrak pa povsem posuši krožnike in jedilni pribor. Namestitev novega pomivalnega stroja še nikoli ni bila lažja, z drsnimi vodili PerfectFit. Vodila se prilagodijo vsem višinam strojev in odpravijo celo potrebo po rezanju podnožja. Prepričani ste lahko, da se bo stroj popolnoma prilegal v kuhinjo.
499,00 € 449,10 €

Pomivalni stroj ELECTROLUX ESF5512LOW, 13 pogrinjkov, bel, inverter

Na zalogi
Posodo pomijte čim bolj učinkovito s pomočjo samodejnega tipala v tem pomivalnem stroju. Tehnologija AirDry zaključi vsak cikel s svežim zrakom. Vrata so na rahlo priprta v zadnjem delu sušenja, brez da bi vi morali narediti karkoli. Naraven zrak lahko kroži v notranjosti stroja in poskrbi za popolnoma čiste kozarce ter krožnike.
539,00 € 485,10 €

AEG vgradni pomivalni stroj FSE63717P

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj, ki nudi 7 programov in kapaciteto pomivanja do 15 polnih pogrinjkov. Celo tesno zložene ali večje posode se čistijo od vogala do vogala s SatelliteClean®. Inovativna brizgalna roka zagotavlja, da voda seže povsod. Z do trikrat boljšo pokritostjo s pršenjem zagotavlja osupljive rezultate na vseh površinah.
898,99 € 764,14 €

AMICA vgradni pomivalni stroj ZIG 665C (1100400)

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj Amica ZIG665C vas bo navdušil z učinkovitim delovanjem. S pomočjo 5 izjemnih programov in kapaciteto 12 pogrinjkov pomivanja je odličen pomočnik in nepogrešljiv partner vsakega gospodinjstva. Odlikujejo ga sistem kondenzacijskega sušenja HotAir, indikator soli in sredstva za izpiranje, zakasnitev vklopa do 24 ur, 2 košari in košara za pribor, zložljivi deli v spodnji košari, elektronsko upravljanje, LED prikazovalnik programov in inox kad. Za udobno in varno delovanje poskrbita elektronska varnostna ključavnica in zaščita proti razlitju AQUA STOP, pomivalni stroj pa porabi le 11 litrov vode na cikel pomivanja.
399,90 €

Akcijski artikli