051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Filtriraj:

Clear All
Min: 26,00 € Max: 1200,00 €
€26 €1200

Pomivanje

Pri opremljanju kuhinje se osredotočamo na naprave, ki nam pomagajo pri pripravi hrane. A ob tem ne smemo zanemariti drugih ključnih aparatov, ki poskrbijo za prijetno izkušnjo pri delu v kuhinji. Glede na to, da največ nevšečnosti običajno povzroča umazana posoda po velikem obedu ali kakšnem kulinaričnem projektu, je pametno veliko pozornosti nameniti izbiri opreme za pomivanje. Na tem področju najbolj izstopajo pomivalni stroji, ki prevzamejo glavnino zamudnega dela pri pomivanju posode. Napreden pomivalni stroj je nepogrešljiv kos opreme v praktično vsaki kuhinji, še posebej pa v večjih gospodinjstvih, kjer je treba pomiti posodo za celo družino. Ker so sodobni pomivalni stroji zelo učinkoviti, hkrati pa precej kompaktni in tudi cenovno ugodni, je nakup te opreme priporočljiv tudi za tiste, ki sicer v kuhinji nimajo velikih skladovnic umazane posode. Ne smemo pa pozabiti na drugo pomembno opremo, ki nam pomaga pri pomivanju posode. Gotovo ne bo šlo brez prostornega kuhinjskega korita, ki ima zelo vsestransko vlogo v vsaki kuhinji. Služi odlaganju posode ter pomivanju na roke, prilagodljive kuhinjske armature pa odpirajo še druge možnosti uporabe. Najboljšo izkušnjo ponujajo seti, ki združujejo korito in armaturo. Celoten komplet kuhinjske opreme pa poskrbi za to, da je kuhanje prijetno in enostavno, ne da bi morali pri tem skrbeti za umazano posodo. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Vgr. pomivalni stroj AEG FSE63707P

Na zalogi
Pričakujte izjemne rezultate s funkcijo SprayZone. Funkcija ima do trikrat boljšo učinkovitost pomivanja v primerjavi s standardnimi programi. Intenzivno pomije posodo v določenem območju in obenem odstrani celo trdovratne ostanke. Izkusite brezhibno pomivanje v pomivalnem stroju s SatelliteClean. Ta brizgalna ročica ima trikrat boljšo pokritost od standardne. Ker dvojna vrtljiva ročica nenehno spreminja kot pršenja. Voda doseže vsak kotiček. Za popolno čistočo. QuickSelect nudi optimalen nadzor nad pomivalnim strojem. Z drsnikom izberite čas trajanja cikla, z dotikom pa dodajte dodatne načine pomivanja. Nato bo stroj opravil svoje. Tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
939,00 € 798,15 €

Bosch pomivalni stroj SPV66TX01E

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj se ponaša s funkcijo ExtraDry, ki podaljša čas sušenja in tako posuši posodo do zadnje kapljice. Ima tretjo košaro v zgornjem delu pomivalnega stroja, ki je namenjena priboru in s katero pridobite več uporabnega prostora v spodnji košari.
739,00 €

VGR. pomivalni stroj SAMSUNG DW60M6040BB/EO 13 pogrinjkov

Na zalogi
Vgradni pomivalni stroj s 13 pogrinjki, prilagodljivo višino zgornje košare ter otroško zaščito.
519,00 € 503,43 €

Pomivalni stroj Electrolux ESF5545LOX

Na zalogi
Priročna funkcija upravljanja časa omogoča za polovico skrajšati program, tako bo posoda pripravljena, ko jo boste potrebovali. Popolno za trenutke, ko imate goste. Tehnologija AirDry uporablja naraven zračni tok za zaključek sušenja. Vrata se samodejno odprejo za 10 cm v zadnjem delu cikla, dokler niste pripravljeni, da pospravite posodo iz stroja. Naraven način za maksimalno učinkovitost sušenja, ki hkrati zniža vase stroške električne energije.
599,00 € 539,10 €

Pomivalni stroj ELECTROLUX ESF5206LOW 13 pogrinjkov, bel

Na zalogi
Naša tehnologija AirDry zaključi vsak cikel s svežim zrakom. Vrata so na rahlo priprta v zadnjem delu sušenja, brez da bi vi morali narediti karkoli. Naraven zrak lahko kroži v notranjosti stroja in poskrbi za popolnoma čiste kozarce ter krožnike.
449,00 € 404,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA12100L, 45 cm, Air Dry

Na zalogi
Vgradni pomivalni stroj EEA12100L AirDry 45 cm, inverter motor, upravljanje na dotik zgoraj, 3-mestni prikazovalnik, Air Dry naravno sušenje – samodejno odpiranje vrat, 2 košari – velika, mala FlexiLift + košara za jedilni pribor, 5 programov, 3 temperature 45–70 °C, 160 minut, 90 minut, ECO 50°, Hitri 30 minut, Rinse & Hold.
569,00 € 512,10 €

Vgr. pomivalni stroj AEG FEE53600ZM, 60 cm

Na zalogi
Napredni senzorji pomivalnih strojev AEG samodejno prilagodijo čas, temperaturo in porabo vode glede na stopnjo umazanosti posameznega cikla. Tako lahko vsak cikel prilagodite po meri in vsakič zagotovite najboljše rezultate. Konice SoftSpikes učinkovito stabilizirajo vaše kozarce in skodelice ter jim preprečijo, da bi padli in se razbili. Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
679,00 € 577,15 €

Vgr. pom. str. Electrolux EEC67300L, ComfortLift

Trenutno ni na zalogi
Prvi pomivalni stroj na svetu 800 ComfortLift poenostavi zlaganje posode v stroj in iz njega. Naša edinstvena tehnologija omogoča dvig košare do višine pasu z eno preprosto potezo – rahlim stiskom ročaja. Tako priročna je, da se boste spraševali, kako ste živeli brez nje. Zaradi našega prostornega in odstranljivega nosilca za jedilni pribor zlaganje posode v stroj, pomivanje in odstranjevanje iz stroja še ni bilo lažje. Ima celo razširjen prostor za pomivanje dolgih in večjih pripomočkov. Je popoln način pomivanja. Zaradi osvetljenega sistema povratnih informacij Beam on Floor ostane kuhinja tiha. Namesto glasnega piska, ki ga lahko zaduši hrup iz ozadja, naš pomivalni stroj sporoči stanje s projiciranjem pike na tla. Rdečo, ko deluje, in zeleno, ko je pomivanje končano.
1199,00 € 1079,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA27200L

Na zalogi
Tehnologija pomivalnih strojev 300 AirDry konča vsak program s svežim zrakom, kar je trikrat boljše od sistemov zaprtih vrat. Vrata se med sušenjem samodejno odprejo, zrak pa povsem posuši krožnike in jedilni pribor. Namestitev novega pomivalnega stroja še nikoli ni bila lažja, z drsnimi vodili PerfectFit. Vodila se prilagodijo vsem višinam strojev in odpravijo celo potrebo po rezanju podnožja.
589,00 € 530,10 €

Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA17100L

Trenutno ni na zalogi
Tehnologija pomivalnih strojev 300 AirDry konča vsak program s svežim zrakom, kar je trikrat boljše od sistemov zaprtih vrat. Vrata se med sušenjem samodejno odprejo, zrak pa povsem posuši krožnike in jedilni pribor. Namestitev novega pomivalnega stroja še nikoli ni bila lažja, z drsnimi vodili PerfectFit. Vodila se prilagodijo vsem višinam strojev in odpravijo celo potrebo po rezanju podnožja. Prepričani ste lahko, da se bo stroj popolnoma prilegal v kuhinjo.
499,00 € 449,10 €

Pomivalni stroj ELECTROLUX ESF5512LOW, 13 pogrinjkov, bel, inverter

Na zalogi
Posodo pomijte čim bolj učinkovito s pomočjo samodejnega tipala v tem pomivalnem stroju. Tehnologija AirDry zaključi vsak cikel s svežim zrakom. Vrata so na rahlo priprta v zadnjem delu sušenja, brez da bi vi morali narediti karkoli. Naraven zrak lahko kroži v notranjosti stroja in poskrbi za popolnoma čiste kozarce ter krožnike.
539,00 € 485,10 €

APELL pomivalno korito MELODIA MLE 1002 IRBC - ODPRTA EMBALAŽA

Na zalogi
Enostavno pomivalno korito z dodatno manjšo posodo za lažje odcejevanje je primerno za element velikosti 60 cm. odprtina za armaturo je že narejena, odcejevalnik je na desni strani.
174,90 € 108,44 €

BLANCO granitno korito ELON XL 6S - barva Muškat - ODPRTA EMBALAŽA

Na zalogi
Granitno korito BLANCO ELON XL, ki je izdelano iz umetnega kamna se bo prilegalo vsaki kuhinji. Poseben mehanizem za zapiranje in odpiranje odtoka s pritiskom ali obračanjem gumba na koritu. Zraven ima priložen tudi sifon za lažjo montažo in dodatno mrežo za odcejevanje.
369,90 € 203,44 €

FRANKE kuhinjska armatura MARIS krom

Na zalogi
Kuhinjska enoročna armatura z izvlečnim tušem MARIS švicarskega proizvajalca FRANKE se lahko pohvali z visoko kakovostjo materialov in izdelave, dovršeno tehnologijo in ustrezno funkcionalno zasnovo. Njen eleganten in minimalističen izgled ter pestra izbira barv v kateri je armatura na razpolago, bo še dodatno dopolnil vašo kuhinjo. Armatura FRANKE MARIS ima izvlečno prho, katera vam omogoča lažje opravljanje kuhinjskih obveznosti in hkrati poveča delovno območje.
245,90 € 172,13 €

STEELBERG kuhinjska armatura S603

Na zalogi
Steelberg S603 izvlečna kuhinjska armatura se pohvali z elegantnim dizajnom v barvi nerjavečega jekla. Odlikuje jo priročna funkcija izvleka, ki bo poskrbela za enostavnejše, bolj temeljito čiščenje tako kuhinjske posode in pripomočkov kot tudi kuhinjskih površin.
119,90 € 59,95 €

BLANCO kuhinjska armatura NEA-S

Na zalogi
Kuhinjska armatura BLANCO NEA je izdelana iz visokokakovostnih materialov ter prevlečena s kromom. Je visokotlačna armatura, njeno upravljanje pa je izredno enostavno. Kuhinjska armatura je elegantnega ter minimalističnega izgleda, ki bo še dodatno dopolnila vašo kuhinjo.
219,90 € 131,94 €

BOSCH vgradni pomivalni stroj SMV46AX02E

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj se ponaša z dodatno funkcijo Extra Dry, ki poskrbi za temeljito sušenje posode. Prav tako nudi program za nežno pomivanje in sušenje stekla. Lučka na spodnji strani pomivalnega stroja s projeciranjem na tla označuje ali je pomivalni stroj vklopljen ali izklopljen.
449,90 €

DEANTE kuhinjska armatura Anemon peščena BQP 7630

Na zalogi
Stoječa visokotlačna armatura atraktivnega izgleda, ki se poda v vsako kuhinjo ravno zaradi svoje kromirane zunanjosti. Zaradi dodatka peščene barve se lepo prilega koritu iz nerjavečega jekla ali peščenem granitnem koritu.
122,00 € 61,00 €

DEANTE SET (korito + armatura) LEDA ZRDA 2113

Na zalogi
Set granitnega korita in armature v črni barvi (grafit) zaradi atraktivnega izgleda prinese eleganco v vsako kuhinjo.
229,90 €

DEANTE SET (korito + armatura) ZPAB 0113

Na zalogi
Set korita iz nerjavečega jekla in kromirane armature je ugoden in enostaven nakup. Korito je dolžine 78 cm in je primeren za v element širine 60 cm. V setu je vključen sifon in pop-up ekscenter s pomočjo katerega se odtok vode zapira in odpira.
299,90 € 239,92 €

DEANTE SET (korito + armatura) ZHCD 0813

Na zalogi
Set korita iz nerjavečega jekla in kromirane armature je ugoden in enostaven nakup. Korito je okroglo, s premerom 48 cm in je primerno za vgradnjo v element dolžine 45 cm ali več.
89,90 €

DEANTE SET (korito + armatura) ZENA 0113

Na zalogi
Set korita iz nerjavečega jekla in kromirane armature je ugoden in enostaven nakup. Korito je dolžine 78 cm in je primeren za v element širine 60 cm. V setu je vključen sifon in prelivno izlivna garnitura.
89,90 €

DEANTE SET (korito + armatura) ZORBA ZQZV 2113

Trenutno ni na zalogi
Set granitnega korita ter armature v črni barvi (grafit) zaradi atraktivnega izgleda prinese eleganco v vsako kuhinjo.
239,90 €

DEANTE SET (korito + armatura) ZORBA ZQZV 7113

Trenutno ni na zalogi
Set granitnega korita ter armature v peščeni barvi zaradi atraktivnega izgleda prinese eleganco v vsako kuhinjo.
239,90 €

Avtomatski dozirnik mila Tark TT0016

Na zalogi
Avtomatski brezstični dozirnik mila z kapaciteto 330 ml , ki ga lahko uporabljate za doziranje mila, šamponov, razkužil.
29,99 € 27,59 €

DEANTE granitno korito Leda ZRD 7113

Na zalogi
Močno granitno korito omogoča odlaganje vročih posod kar do 250°C. Poseben premaz preprečuje praske, ki bi lahko nastale zaradi premikanja posode po površini korita. Korito Andante se ponaša z veliko površino notranje posode korita, ki omogoča pomivanje še tako velikih posod. Zaradi možnega izbiranja med več barvami, se korito elegantno prilega v vsako kuhinjo.
179,90 € 71,96 €

DEANTE nizkotlačna kuhinjska armatura BEZ 062H

Na zalogi
Stoječa nizkotlačna armatura atraktivnega izgleda, ki se poda v vsako kuhinjo ravno zaradi svoje kromirane zunanjosti. Barvno se prilega vsakem koritu, tako tistemu iz nerjavečega jekla, kot tistemu iz barvnega granita.
99,91 €

AEG vgradni pomivalni stroj FSE63717P

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj, ki nudi 7 programov in kapaciteto pomivanja do 15 polnih pogrinjkov. Celo tesno zložene ali večje posode se čistijo od vogala do vogala s SatelliteClean®. Inovativna brizgalna roka zagotavlja, da voda seže povsod. Z do trikrat boljšo pokritostjo s pršenjem zagotavlja osupljive rezultate na vseh površinah.
898,99 € 764,14 €

BOSCH vgradni pomivalni stroj SMV46NX00E

Na zalogi
Popolnoma vgradni pomivalni stroj se ponaša s funkcijo ExtraDry, ki podaljša čas sušenja in tako posuši posodo do zadnje kapljice. Ima tretjo košaro v zgornjem delu pomivalnega stroja, ki je namenjena priboru. S tem pridobite več uporabnega prostora v spodnji košari. Pod pomivalnim strojem sveti lučka in vas opozarja kadar je stroj aktiven.
699,90 €

DEANTE kuhinjska armatura FUNKIA BEF 060M

Na zalogi
Stoječa visokotlačna armatura atraktivnega izgleda, ki se poda v vsako kuhinjo ravno zaradi svoje kromirane zunanjosti. Barvno se prilega vsakem koritu, tako tistemu iz nerjavečega jekla, kot tistemu iz barvnega granita.
59,90 €

DEANTE izvlečna kuhinjska armatura ASTER BCA 071M

Na zalogi
Elegantna kuhinjska armatura, ki jo enostavno izvlečete in s tem omogočite pomivanje večjih posod ali čiščenje celotne površine korita.
139,90 €

DEANTE granitno pomivalno korito EVORA ZQJ G113

Trenutno ni na zalogi
Močno granitno korito omogoča odlaganje vročih posod kar do 250°C. Poseben premaz preprečuje praske, ki bi lahko nastale zaradi premikanja posode po površini korita. Korito Evora se ponaša z veliko površino notranje posode korita, ki omogoča pomivanje še tako velikih posod. Zaradi možnega izbiranja med več barvami, se korito elegantno prilega v vsako kuhinjo.
209,90 €

Akcijski artikli