051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pralni stroji

Pralni stroji so nepogrešljiv element opreme vsakega stanovanja. Skrbijo za hitro in učinkovito pranje perila, pri čemer pridejo v boju z različnimi izzivi do izraza vse njihove odlike. Delo namreč ni enostavno – pogosto imamo opravka z večjimi kupi umazanega perila, s trdovratnimi madeži in občutljivimi materiali ter vsemi mogočimi barvami. Za kar najboljšo izkušnjo bo treba torej izbrati kakovosten pralni stroj, ki bo kos tudi tem izzivom. Na srečo imamo na področju pralnih strojev zelo široko izbiro, v ponudbi pa so mnogi napredni stroji, ki prinašajo vse prednosti sodobne tehnologije. Ti stroji so zelo prilagodljivi in imajo pripravljene programe za različne naloge. Omogočajo učinkovito pranje različnih vrst perila, nastaviti je možno temperaturo in čas pranja, večinoma pa stroji kar sami pripravijo idealen program glede na želje uporabnika. Takšni stroji zagotavljajo zelo dobro uporabniško izkušnjo, predvsem pa odlične rezultate pri pranju. Pozorni smo seveda tudi na nekatere druge lastnosti pralnih strojev. Naprave se morajo lepo vključiti v svoje okolje, zato dobro premislimo o dimenzijah in postavitvi, tudi o možnostih vnosa perila s sprednje ali zgornje strani. Nadalje upoštevamo še varčnost in glasnost stroja ter druge lastnosti, ki na dolgi rok vplivajo na zadovoljstvo uporabnikov. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Pralni stroj Electrolux EW6S306S, A+++, 6 kg

Na zalogi
Naš ozki pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagodi dolžino programa količini perila ter ob tem porabi manj energije in vode, kar preprečuje, da bi se perilo predolgo pralo. Tako so omogočeni najvarčnejši programi za celo najmanjše količine perila; zaradi ozke izvedbe prihranite prostor brez poslabšanja zmogljivosti ali nege. Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.
449,00 € 404,10 €

Pralni stroj AEG LTX7E272E, inverter motor, 7 kg

Trenutno ni na zalogi
ProSteam v pralnih strojih z zgornjim polnjenjem uporablja moč pare za zmanjšanje gub in osveževanje oblačil. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip. Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto. Inverterski motor v tem aparatu deluje brez ščetk in pri nižji temperaturi. Prednost je daljša življenjska doba motorja, kar zagotavlja, da lahko še naprej omogoča dalj časa enako tiho delovanje. Možnost SoftPlus zagotavlja, da mehčalec doseže vsak del tkanine, ko vstopi v boben. Pomaga oblačilom, da so na dotik mehka, svilnata in bolj gladka kot kdajkoli prej, hkrati pa ščiti vlakna in podaljšuje življenjsko dobo vseh oblačil.
718,99 € 611,15 €

Pralni stroj Electrolux EW6S426BI, 6 kg, inverter

Na zalogi
Naš sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa. Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem. Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.
469,00 € 422,10 €

Pralni stroj AEG L6FEG49S, 9 kg inverter motor

Na zalogi
Tehnologija ProSense® samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja. Ker SoftPlus poskrbi, da mehčalec pride do vsakega dela perila, ko pride v boben, pomaga, da so oblačila mehkejša, bolj svilasta in bolj gladka kot kdajkoli prej, obenem pa zaščiti vlakna in podaljša življenjsko dobo vsakega oblačila. Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. Nežni vodni curki med pranjem dvigajo in ščitijo vaša oblačila. Ker ima naš boben več luknjic kot bobni pri standardnih strojih, zmanjša raztezanje tkanine, zaradi česar se med centrifugo ohranita oblika in tekstura oblačil. Inverterski motor tega pralnega stroja je najzanesljivejši in najtrpežnejši do zdaj. S tehnologijo inverterja brez ščetk zagotavlja manj tresljajev in manjšo obrabo ter omogoča najboljše delovanje z najnižjo stopnjo hrupa.
699,00 € 594,15 €

Pralni stroj Electrolux EW7F348W, 8 kg, inverter

Trenutno ni na zalogi
Pralni stroj s Parno funkcijo PerfectCare; elektronsko upravljanje z gumbi na prednji strani, LCD prikazovalnik programov z LED indikatorji; NOTRANJOST: Sistem vodnih curkov DirectSpray Jet, 3 dolgi predali za pralno sredstvo, EcoValve, SoftPlus - namakanje in ločevanje pred dodajanjem mehčalca, izpiranje brez pene; FUNKCIJE: SensiCare optimizacija ciklusa glede na težo perila, SteamCare- Parni programi s FreshScentom in PlusSteamom, Senzor težine-Fuzzy Logic.
718,99 € 647,10 €

Pralni stroj AEG L7FEE49S 9 kg, inverter motor

Trenutno ni na zalogi
Pralni stroj, ki pomaga tudi pri likanju - ti programi s paro zgladijo zmečkane dele in osvežijo oblačila. Vaša oblačila so v kratkem času ponovno pripravljena, da jih oblečete, ali pa jih je lažje likati. Prilagodite program pranja svojemu urniku – in energijski učinkovitosti. Poskrbite, da boste našli čas za pranje perila. Ko se perilo nakopiči, operite veliko količino - zahvaljujoč veliki zmogljivosti pranja 9 kg vam ta pralni stroj omogoča, da operete toliko perila, kot želite. Nega perila, tiho in učinkovito. Za učinkovito in skoraj neslišno pranje perila ima ta pralni stroj za izjemno učinkovito delovanje invertni motor.
769,00 € 653,65 €

Pralni stroj SAMSUNG WW8NK52E0VW/LE slim , globina 45,6

Na zalogi
Kljub vitki obliki pralnega stroja je mogoče z njegovo 8 kg kapaciteto oprati veliko količino perila naenkrat. Zato zmanjša pogostost pranja, s čimer prihrani čas, energijo in vodo.
629,00 € 610,13 €

Pralni stroj SAMSUNG WW90T554DAW/S7 9 KG Add Wash, Eco bubble

Trenutno ni na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.
648,99 € 629,52 €

Pralni stroj SAMSUNG WW90T4540AE1LE

Na zalogi
Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki i jih radi oprali, vam Add Wash vratca omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem.
539,00 € 522,83 €

Pralni stroj SAMSUNG WWW10T654DLH/S7 10 kg

Na zalogi
Ne skrbite, če najdete manjkajočo nogavico ali potrebujete čisto srajco, ko se vaša oblačila že perejo. Add Wash™ vrata vam omogočajo enostavno in hitro dodajanje kosov oblačil ali več detergenta med samim izvajanjem programa pranja. Enostavno lahko dodate tudi ročno oprana oblačila, ki jih želite le splakniti ali posušiti.
828,99 € 804,12 €

Pralni stroj SAMSUNG WW90T986ASH/S7 Q drive Premium

Trenutno ni na zalogi
Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. (Auto Cycle Link povezava je na voljo, ko imata pralni in sušilni stroj upravljanje z umetno inteligenco in sta povezana preko Wi-Fi povezave).
1098,99 € 1066,02 €

Pralni stroj SAMSUNG WW80T754DBH/S7 8kg Q drive

Na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo in hkrati ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. Porabite veliko manj časa za pranje. QuickDrive™ skrajša čas pranja do 50 %. Dinamično vrtenje bobna Q-Drum™ tehnologije in dodatni sunki vode ustvarijo večjo količino zmogljivih mehurčkov za hitrejše, učinkovito in nežno pranje perila.
729,00 € 707,13 €

Pralni stroj Electrolux EW8T3372, 7 kg, inverter

Na zalogi
Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 800 s parno funkcijo, Energijski razred A+++ –30 %, Invertni motor, 7 kg, LED-prikazovalnik programov z LED-indikatorji, vrata bobna Carboran; SoftPlus – namakanje in ločevanje pred dodatkom mehčalca, funkcija vodnega curka v predalu za pralna sredstva, dodatno izpiranje, Sistem Steam Care, UltraWash – mešanje vode in pralnega sredstva/mehčalca pred vstopom v boben, WOOL certificate.
729,00 € 656,10 €

Pralni stroj AEG LTX7C562E, inverter motor, 6 kg

Na zalogi
ProSteam v pralnih strojih z zgornjim polnjenjem uporablja moč pare za zmanjšanje gub in osveževanje oblačil. Zaradi tega so oblačila vsak dan videti brezhibna in so taka tudi na otip. Vsakodnevno ohranjanje profesionalnega izgleda mora biti preprosto.
748,99 € 636,65 €

Pralni stroj ELECTROLUX EW6F527W 60cm,1,2K,7kg

Na zalogi
Pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagaja dolžino programa glede na količino perila. Tako porabi manj energije in vode ter preprečuje, da bi se perilo pralo predolgo. Omogoča najbolj ekonomične cikle tudi za najmanjšo količino perila. ima izredno veliko odprtino, ki omogoča precej lažje polnjenje stroja s perilom in praznjenje – celo z velikimi kosi perila, kot so odeje.
509,00 € 458,10 €

Pralni stroj HOOVER H3TM 28TACE/1-S, TOP LOADER

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj z zgornjim polnjenjem Hoover iz linije H-WASH 300 H3TM 28TACE/1-S z zmogljivostjo pranja do 8 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++. Na voljo ima 16 programov pranja, od tega so 4 hitri, ki manjše količine perila operejo v manj kot 1 uri. Pralni stroj se ponaša z napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah, Kg detektor pa prilagodi količino vode količini perila v bobnu in zmanjša porabo energije ter čas pranja.
729,90 €

Pralni stroj HOOVER HWPD 69AMBC/1-S, 9kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HWPD 69AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja do 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo, Power care sistemom, ki omogoča boljši učinke pranja pri nižjih temperaturah in avtomatskim sistemom doziranja. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
969,90 € 630,44 €

Pralni stroj HOOVER HWP 610AMBC/1-S, 10kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HWP 610AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja do 10 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
949,90 € 617,44 €

Pralni stroj HOOVER HWP 414AMBC/1-S, 14kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HWP 414AMBC/1-Sz zmogljivostjo pranja do 14 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
999,90 € 699,93 €

Pralni stroj HOOVER HW 29AMBS/1-S, 9kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Essential HW 29AMBS/1-S z zmogljivostjo pranja do 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg Mode PLUS samodejno prilagodi količino vode vrsti in količini perila v bobnu in s tem zagotavlja manjšo porabo energije in ustrezno krajše programe pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
749,90 € 487,44 €

Pralni stroj HOOVER HW 28AMBS/1-S, 8kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Essential HW 28AMBS/1-S z zmogljivostjo pranja do 8 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.
719,90 €

Pralni stroj HOOVER H3WS4428TAMCE-S, SLIM,8kg,A+++

Na zalogi
Odkrijte nov najplitkejši pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 300 H3WS4 428 TAMCE-S z zmogljivostjo pranja do 8 kg in hitrostjo ožemanja do 1200 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.
759,90 €

Pralni stroj HOOVER HW4 37AMBS/1-S, SLIM,7kg,A+++

Na zalogi
Odkrijte nov najplitkejši pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Essential HW4 37AMBS/1-S z zmogljivostjo pranja do 7 kg in hitrostjo ožemanja do 1300 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.
759,90 €

Pralni stroj SAMSUNG WW70TA026AE1LE basic eco bubble DIT

Trenutno ni na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.
398,99 € 387,02 €

Pralni stroj SAMSUNG WW90T684DLH/S7 Auto Dose

Na zalogi
Avtomatsko doziranje prihrani vaš čas in trud, da do enega meseca ne rabite pred vsakim pranjem dodajati detergenta Brez skrbi, da bi uporabili preveč ali premalo detergenta, saj se njegova količina prilagodi potrebam pri vsakem pranju in avtomatsko dozira v pralni stroj. Predal za doziranje je snemljiv, detergent v prahu pa lahko dodamo tudi ročno. Imejte lepo oprano z manjšo porabo in manj truda. Pranje podprto z umetno inteligenco uporablja 4 senzorje, da zazna težo per ila , nivo umazanije na perilu , prilagodi količino vode , detergenta in čas izpiranja. Če ste pozabili v stroj dodati kakšen kos perila vam Add Wash™ vrata omogočajo enostavno in hitro dodajanje pozabljenega perila ali detergenta po tem, ko se je vaš pralni cikel že začel. Prav tako lahko dodate kose perila, ki ste ga oprali na roke in ga želite izprati ali ožeti. Uživajte v učinkovitem čiščenju tudi v nizkih temperaturah z Eco Bubble™ tehnologijo. Detergent se spremeni v peno, in posledično hitreje prodre v perilo in lažje odstrani trdovratne madeže, hkrati pa prihrani energijo in ščiti oblačila.
689,00 € 668,33 €

Pralni stroj SAMSUNG WW80T684DLH/S7 Auto Dose

Na zalogi
Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco (AI). Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Predal za samodejno dodajanje samodejno porazdeli ustrezno količino detergenta in mehčalca za posamezno pranje. Drži pa tudi dovolj detergenta za 1 mesec, zato posodice za detergent ne rabite polniti po vsakem pranju. Dejanski rezultati so odvisni od posamezne uporabe. Predal za samodejno optimizirano pranje drži količino detergenta, ki zadostuje za 1 mesec, če se povprečno opravijo 4 pranja na teden. Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam AddWash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila* tudi med pranjem Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. S pomočjo pametnega telefona vam SmartThings aplikacija svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja težav.
648,99 € 629,52 €

Pralni stroj SAMSUNG WW80T554DAW/S7 Add Wash Eco bubble

Trenutno ni na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. (Auto Cycle Link povezava je na voljo, ko imata pralni in sušilni stroj upravljanje z umetno inteligenco in sta povezana preko Wi-Fi povezave).
629,00 € 610,13 €

Pralni stroj SAMSUNG WW70T554DAW/S7 Add Wash

Trenutno ni na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Smart Things aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja teža. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje. (Auto Cycle Link povezava je na voljo, ko imata pralni in sušilni stroj upravljanje z umetno inteligenco in sta povezana preko Wi-Fi povezave).
599,00 € 581,03 €

Pralni stroj SAMSUNG WW70T552DAX Add Wash inox 7kg

Na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.
609,00 € 590,73 €

Pralni stroj SAMSUNG WW70T4540TE/LE basic Add Wash 7kg

Na zalogi
Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki i jih radi oprali, vam Add Wash vratca omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti. ( Add Wash™ vrata lahko odprete samo, ko je temperatura v bobnu manj kot 50 °C.).
468,99 € 454,92 €

Pralni stroj SAMSUNG WW80T4540AE1LE Add Wash basic 8kg

Trenutno ni na zalogi
Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam Add Wash vratca omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti. ( Add Wash™ vrata lahko odprete samo, ko je temperatura v bobnu manj kot 50 °C.). Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.
479,00 € 464,63 €

Pralni stroj Electrolux EW6T4272I, 7 kg, inverter

Na zalogi
Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 600, 40 cm, Energijski razred A+++ –10 %, Invertni indukcijski motor, Vrtljivi gumb za izbiro programa in elektronsko upravljanje, Time Manager, Zamik vklopa, Varnostna ključavnica, Soft drum – mehko odpiranje bobna s samodejnim pozicioniranjem.
649,00 € 506,22 €

Akcijski artikli