051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pralno-sušilni stroji

Med ključno opremo, ki jo najdemo v vsakem sodobnem stanovanju, moramo gotovo uvrstiti tudi naprave za pranje in sušenje. To so pomembne in zahtevne naloge, ki jih je treba opraviti brezhibno. Delo torej lahko zaupamo le kakovostni opremi, ki se bo brez težav soočila z vsemi izzivi na tem področju. Največ dela bodo imele s pranjem in sušenjem družine in druga večja gospodinjstva, gotovo pa potrebujejo pralni stroj tudi tisti, ki živijo sami. Ročno pranje perila namreč ne pride v poštev, tudi zato ne, ker je možno na trgu dobiti že zelo poceni in kompaktne pralne stroje. Za zahtevnejše uporabnike dobro poskrbijo naprednejši pralni stroji, ki so zmogljivi in zanesljivi. Ponujajo mnoge prilagojene funkcije za perilo iz različnih materialov, tudi za občutljive kose. Prav tako se dobro spopadajo z različnimi barvami. Sodobni pralni stroji se v praksi odlično izkažejo, so enostavni za uporabo in zelo učinkoviti pri svojem delu. Seveda smo pozorni tudi na to, da izberemo izdelek, ki bo na dolgi rok vzdržljiv in zanesljiv. Funkcije pralnega stroja moramo dopolniti še z ustrezno rešitvijo za sušenje. To nalogo odlično opravljajo sušilni stroji, v nekaterih primerih pa je ta funkcija že vgrajena v pralni oziroma pralno-sušilni stroj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Pralno sušilni stroj Add Wash SAMSUNG WD80T554DBW/S7 8kg/5kg

Trenutno ni na zalogi
Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo, hkrati pa ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo.
849,00 € 823,53 €

Pralno sušilni stroj Electrolux EW8W261B,10 kg + 6 kg

Na zalogi
Pralno-sušilni stroj PerfectCare 800 zagotavlja izjemno pranje in nego za oblačila z enim samim programom suho-suho. Sistem UltraCare predhodno zmeša pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden prideta v boben. Tako pralno sredstvo in mehčalec prideta do vsakega vlakna in ga zaščitita, zato vsa oblačila zdržijo dlje.
1149,00 € 1034,10 €

Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W361S, inverter

Trenutno ni na zalogi
Sistem DualCare samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila.
999,00 € 899,10 €

Pralno-sušilni stroj HOOVER H3DS4464TAME/2-S,6+4kg

Na zalogi
Odkrijte nov najplitkejši pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 300 H3DS4464TAME/2-S z zmogljivostjo pranja do 6 kg, zmogljivostjo sušenja 4 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralno-sušilni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg detektor prilagodi količino vode količini perila v bobnu in zmanjša porabo energije ter čas pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
849,90 € 637,42 €

Pralno-sušilni stroj HOOVER HDPD4149AMBC/1-S,14+9k

Na zalogi
Odkrijte nov pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HDPD 4149 AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja do 14 kg, zmogljivostjo sušenja do 9 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralno-sušilni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo, Power care sistemom, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah in avtomatskim sistemom doziranja.
1099,90 € 714,93 €

Pralno-sušilni stroj HOOVER HDP 696AMBC/1-S, 9+6kg

Na zalogi
Odkrijte nov pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Professional HDP 696AMBC/1-S z zmogljivostjo pranja do 9 kg, zmogljivostjo sušenja do 6 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min. Pralno-sušilni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in Power care sistemom, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.
999,90 € 699,93 €

Pralno-sušilni stroj HOOVER HD 495AMBS/1-S, 9+5kg

Na zalogi
Odkrijte nov pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 500 Essential HD 495AMBS/1-S z zmogljivostjo pranja do 9 kg, zmogljivostjo sušenja do 5 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralno-sušilni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in Power care sistemom, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah.
899,90 € 629,93 €

Pralno-sušilni stroj HOOVER H3DS4464TAMCE-S, 6+4kg

Na zalogi
Odkrijte nov najplitkejši pralno sušilni stroj Hoover iz linije H-WASH 300 H3DS4464TAMCE-Sz zmogljivostjo pranja do 6 kg, zmogljivostjo sušenja do 4 kg in hitrostjo ožemanja do 1400 obratov/min. Pralno-sušilni stroj se ponaša se z inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo ter napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg detektor prilagodi količino vode količini perila v bobnu in zmanjša porabo energije ter čas pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.
899,90 € 629,93 €

Pralno suš. str. Electrolux EW7W368S, 8 kg + 4 kg

Na zalogi
Pralno-sušilni stroj PerfectCare 700 perilo opere in posuši z enim priročnim programom suho-suho. Sistem DualCare zazna vrsto in težo perila, nato pa nastavi temperaturo in gibanje bobna za izjemno nego vsakega kosa perila. Tako oblačila dalj časa izgledajo kot nova in so takšna tudi na otip. Sistem DualCare samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila. Naš 60-minutni program Non-Stop opere in posuši majhne količine perila v samo eni uri, saj je izjemno hiter in učinkovit. Tako je lahko perilo brez težav oprano in posušeno, ko želite. Naš program SteamCare perilo osveži s paro, s čimer se odpravijo gube in zmanjša potreba po likanju. Tako oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo. Poleg tega pa naš sistem FreshScent združi dišavo z nežno paro za osvežitev perila med posameznimi pranji.
899,01 € 809,11 €

Pralno sušilni stroj AEG L7WBE69S, inverter

Na zalogi
Novi kombinirani pralno-sušilni stroj s tehnologijo DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplastnih jaken do mehkih puloverjev. Parni program sprosti vlakna v vaših oblačilih in tako odpravi zmečkanost. Likanje ni potrebno. Zagotavlja, da oblačila dlje časa ostanejo lepa in prijetna na dotik. Možnost hitre osvežitve oblačil, ne da bi jih izpostavljali obsežnim ciklom, prav tako pomeni, da prestanejo tudi preskus časa, saj so manj izpostavljena temperaturi in gibanju.
1079,00 € 917,15 €

AEG pralno-sušilni stroj L7WBG68W (inverter motor) 8/4 kg, 1600 o/min

Na zalogi
Novi kombinirani pralno-sušilni stroj s tehnologijo DualSense prilagodi temperaturo in premikanje bobna različnim tkaninam in prilagodi programe določeni količini perila. Operete, posušite in zaščitite lahko vse od večplastnih jaken do mehkih puloverjev. Nudi zmogljivost pranja do 8 kg in sušenja do 4 kg.
969,00 € 823,65 €

ELECTROLUX pralno-sušilni stroj EW7W4684W (inverter motor) 8/4 kg, 1600 o/min

Na zalogi
Pralno-sušilni stroj perilo opere in posuši z enim priročnim programom suho-suho. Sistem DualCare zazna vrsto in težo perila, nato pa nastavi temperaturo in gibanje bobna za izjemno nego vsakega kosa perila. Tako oblačila dalj časa izgledajo kot nova in so takšna tudi na otip. Zmogljivost pranja 8 Kg, sušenje: zmogljivost 4 kg.
857,90 € 772,11 €

Akcijski artikli