051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Prezračevanje, čiščenje zraka

Razvrsti po:

ROWENTA čistilec zraka PU3040F0 Pure Air NanoCaptur

Na zalogi
Čistilec zraka Rowenta PU3040F0 filtrira do 99,9% alergenov in drobnih delcev že v 6 minutah, zahvaljujoč visoko učinkovitemu filtracijskemu sistemu z alergenimi filtri. Integriranimi senzorji proti onesnaževanju, avtomatsko prilagajajo zrak vašega doma z maksimalno filtracijo podnevi in ponoči.
199,90 €179,91 €

HEINNER čistilec zraka HPA-M205

Na zalogi
HEINNER 4-stopenjski čistilec zraka s HEPA 13 filtracijo je učinkovit in priročen. Ima časovnik do 8 ur in indikator za čiščenje ali zamenjavo filtra. Čistilec zraka je enostavno možno upravljati na dotik, funkcija otroške ključavnice pa zagotavlja dodatno varnost.
199,91 €109,95 €

ROWENTA čistilec zraka PU3030F0 Pure Air

Na zalogi
Čistilec zraka Rowenta PU3030F0 filtrira do 99,9% alergenov in drobnih delcev že v 6 minutah, zahvaljujoč visko učinkovitemu filtracijskemu sistemu z alergenimi filtri. Integriranimi senzorji proti onesnaževanju, avtomatsko prilagajajo zrak vašega doma z maksimalno filtracijo podnevi in ponoči.
179,90 €161,91 €

ROWENTA razvlaževalec DH4236F0 Intense Dry Compact

Trenutno ni na zalogi
Razvlaževalec zagotavlja idealno raven vlažnosti vaših prostorov. Intense Dry Compact hišni razvlaževalec vam nudi učinkovit nadzor vlažnosti zahvaljujoč svojim 3 avtomatskim nastavitvam: 40%, 50% in 60% zagotavljajo samodejno zaustavitev, ko je dosežena želena raven, zahvaljujoč integriranemu higrometru, ki zazna raven vlažnosti v vaši sobi. Idealen za uporabo v vaši odsotnosti. Ta tihi razvlaževalec velike zmogljivosti lahko pokrije velike prostore. Ima učinkovito filtracijo in priročne funkcije za zaščito vašega doma pred vlago. Njegova kapaciteta črpanja vode 16 l/dan in je primerna za površine do 100 m3. Njegova prostornina rezervoarja je 2,4 l. Novi 100% naravni plin R290 za manjši vpliv na okolje. Njegova dvojna filtracija zajame delce do 660 mikronov za dolgotrajno delovanje in ujame alergene in pršice, ki rastejo hitreje z vlago. Specifične funkcije zagotavljajo dodatno udobje uporabnika, zlasti funkcija perila Dry, ki pomaga pospešiti sušenje perila in samodejno zaustavitev s svetlobnim opozorilom, ko je posoda za vodo napolnjena. Njegova pregledna posoda za vodo omogoča enostavno upravljanje, kompaktna zasnova s ​​5 kolesi in integriranim ročajem olajšata prevoz. Tihi razvlaževalec vlage Intense Dry Compact ščiti vašo notranjost pred vlago in plesnijo, tako da zagotavlja optimalno raven vlažnosti vsak dan.
299,90 €269,91 €

ROWENTA čistilec zraka PU3080F0 Pure Air Conected

Trenutno ni na zalogi
Čistilec zraka filtrira do 99,9% alergenov in drobnih delcev že v 4 minutah-izračunano za sobo 10 m² s hitrostjo filtriranja 350 m3/h, zahvaljujoč visko učinkovitemu filtracijskemu sistemu z alergenimi filtri. Filter z aktivnim ogljem ujame vonjave, Allergy+ filter ujame cvetni prah in alergene in filter NanoCaptur+ učinkovito zadrži formaldehid. Opremljen s časovnikom za samodejno zaustavitev in zakasnjen zagon. Čistilec zraka lahko nadzorujete s pomočjo aplikacije na svojem mobilnem telefonu. Napovedi kakovosti zraka s sodelovanjem z mobilno aplikacijo Plume Labs. Pure Air Conected čistilec zraka spremlja ravni onesnaženosti zraka v realnem času in samodejno in ustrezno prilagodi stopnjo filtracije. Z minimalno hitrostjo proizvede le 31 dB, kar vas ne bo motilo pri njegovem delovanju. Časovnik za samodejni izklop, zakasnjen zagon do 8 ur. Indikator potrebne menjave filtra.
299,99 €269,99 €

ROWENTA vlažilec zraka HU5220F0 Aqua Perfect

Na zalogi
Vlažilec zraka ščiti pred negativnimi vplivi suhega zraka za optimalno vlago v vašem domu. Uživajte močan izpust pare s tremi pametnimi načini, ki prilagodijo vlažnost prostoru, kot tudi antibakterijsko, medtem ko je nastavljiva hitrost in ergonomska zasnova za večje udobje. Vlažilec zagotavlja odlične rezultate zahvaljujoč ultrazvočnemu hladnemu sistemu. V ogrevanih zgradbah se pogosto borimo z neugodnim suhim zrakom, ki lahko povzroči kronične bolezni. Predvsem pozimi lahko suh zrak prispeva k razvoju okužb dihal. Avtomatski način Auto Comfort pa nadzira vlažnost sobne temperature. Visok izpust pare doseže 9,12 litrov na dan, skupaj s 3 inteligentnimi načini za odlične rezultate, dopolnjuje protibakterijsko rešitev za še čistejšo meglico. To omogoča samodejno povečanje vlažnosti zraka v okolju in prilagajanje relativne vlažnosti z elektronskim hidrostatom. Delovanje do 30 ur pri najmanjši hitrosti. Poleg tega z delovanjem ne moti ​​drugih dejavnosti, saj je z ravnjo hrupa 40 dB zelo tiha naprava. Integrirani ročaj rezervoarja za vodo omogoča enostavno upravljanje, zaradi česar ga je enostavno prenašati. Prav tako je na voljo enostaven časomer, ki omogoča nastavitev do 12 urnega cikla. Vlažilec zraka idealen za prostore s kvadraturo 53,6 m².
119,90 €107,91 €

Razvlažilec zraka TARK YDZ-10D

Trenutno ni na zalogi
Razvlažilec zraka z nastavljivo stopnjo vlažnosti je primeren za manjše prostore in počitniške objekte. Ker je manjši in kompaktnejši je lažji za prenašanje. Kapaciteta razvlažilca je 10l/24h in ima 1,8 litrski rezervoar in avtomatski izklop ko je poln. Lahko ga priklopite tudi na cev.
149,99 €137,99 €

Akcijski artikli