051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Pripomoček za vadbo boksa Merco BC150

26,91 €
29,90 €
2,99 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Merco BC150 Senior je zabaven napihljiv stolp, odličen je tako za ohranjanje kondicije kot za uporabo kot sredstvo za preprečevanje stresa in ga lahko uporabljajo odrasli in otroci. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+
  • Pripomoček za vadbo boksa je izdelan iz trpežne PVC konstrukcije. Ko ga napihnete ima pripomoček 150 cm višine, premer zgornjega stolpca je 25 cm in premer dna je 38 cm. Skupna teža je približno 1 kg. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Po praznjenju je enostavno zložiti in shraniti.
  • Navodila: Odprite dno gumijastega zamaška in plastičnega pokrova, vbrizgajte vodo (najmanj 7 litrov), zataknite gumijasti zamašek, pokrijte plastični pokrov, napihnite steber s preprosto zračno črpalko (ne prenapihnite).