051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Risani junaki, ostale trend igrače

Razvrsti po:

TY Mini Boos Sterling - leopard - priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupen leopard z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5cm.
5,99 €

TY Mini Boos HEather - mačka z rogom -priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupna mačka z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselila vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije: 8,5cm.
5,99 €

TY Mini Boos Dangler - lenivec - priponka

Trenutno ni na zalogi
Prikupen lenivec z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5 cm.
5,99 €

TY Mini Boos Chi - panda - priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupna panda z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselila vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8, 5cm.
5,99 €

TY Mini Boos Gold - zlati samorog - priponka

Trenutno ni na zalogi
Prikupni zlati samorog z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5 cm.
5,99 €

Imc Toys Minnie Fantasy Fairy

Trenutno ni na zalogi
Minnie z dodatki vile. Set vključuje figuro Minnie (14 cm), dve oblekici, čeveljce, torbice in nakit. Za starost 3+ let. Velikost: 14 x 14 x 26 cm.
20,00 €

Imc Toys VIP Pets Modne ljubljenke s super dolgimi lasmi

Trenutno ni na zalogi
VIP Pets so najbolj popularne modne ljubljenke s super dolgimi lasmi. Kar 30 cm! Šest jih je in vsaka izmed njih ima svojo osebnost in hobije. Toda v nečem so si pa zelo podobne: obožujejo svoje lase! Navdušujejo se nad različnimi pričeskami. Vsak dan in za vsako priložnost želijo imeti drugačno. Toda pri doseganju popolnega izgleda, potrebujejo tvojo pomoč.
20,00 €

Imc Toys Figura Minnie modna zabava

Trenutno ni na zalogi
Minnie obožuje modo. Najraje se sprehaja po trgovinah in sprobava različna oblačila. Set vsebuje figuro Minnie visoko 14 cm, tri svetlikave oblekice, torbice, čevlje, nakit…Za starost od 3. leta dalje.
20,00 €

Imc Toys Figura Mickey in avto

Trenutno ni na zalogi
Figura Mickey in avto, ki se lahko transformira iz mestnega v dirkalni avto. Figurica ima gibljive zglobe. Za starost od 3. leta dalje.
20,00 €

Imc Toys Minnie Fantasy Unicorn

Na zalogi
Minnie z dodatki samoroga. Set vključuje figuro Minnie (14 cm), dve oblekici, čeveljce, torbice in nakit. Za starost 3+ let. Velikost: 14 x 14 x 26 cm.
20,00 €

Frozen 2 Glasbena snežna palica

Na zalogi
Glasbena snežna palica. Za delovanje so potrebne 3 x AG13 LR 44 gumbne baterije (vključene). Starost: 3 leta +
24,99 €

Frozen 2 Set za urejanje nohtov

Trenutno ni na zalogi
V setu za urejanje nohtov prejmete lake, nohtne ploskve in okrasne nalepke. Vse, kar mlada gospodična potrebuje, da se prelevi v pravo princesko.
20,00 €

Frozen 2 Trenutek iz zgodbe - set

Na zalogi
Vstopite v svet Snežnega kraljestva z glavnimi junaki, ki bodo zabavali vašega otroka. Otroci se lahko poistovetijo z risanko in igrajo svoje najljubše prizore. Na voljo so v različnih paketih z različnimi znaki. Izberete si svoje priljubljene ali več! Velikost je 7 cm.
21,98 €

Frozen 2 Lutka s Prijatelji

Na zalogi
Vsak si želi ob sebi imeti prijatelja. Te majhne lutke Frozen 2 pridejo v družbi svojega prijatelja. Vsaka lutka lahko sedi ali stoji in je oblečena v svoja značilna oblačila ter ima lase spete v svojo najljubšo pričesko. Set majhne lutke s prijateljem in dodatkom je popolno darilo za deklice od 3. leta starosti naprej. Zberite svoje priljubljene junake iz Ledenega kraljestva in vstopite v čarobni svet animiranega filma Frozen 2.
14,99 €

Power Rangers Vrečka presenečenja Micro Morpher

Na zalogi
Čas je za spremembo! Power Rangers Micro Morpher prinašajo veliko akcijo Power Rangerjev v mini dimenziji! Na voljo so figurice iz različnih sezon televizijske nadaljevanke Power Rangers, vključujoč like iz sezon Mighty Morphin Power Rangers, Beast Morphers in drugih! V vrečkah presenečenja vas čakajo tako junaki kot hudobneži iz serije Power Rangers, s katerimi lahko otroci podoživijo epske bitke med rangerji in njihovimi nasprotniki. Zberite vse rengerje in hudobneže!
3,99 €

Imc Toys Figura Mickey Classic - različne

Na zalogi
Figurica Mickey Mouse Club House, višine cca. 9 cm. Figurica ima gibljive zglobe. Nova IMT tehnologija - ko se figurica približa setu za igro, se bo na setu prižgala lučka in/ali glasba. Primerno od 3. leta starosti dalje. Izbirate lahko med različnimi liki: Mickey, Minnie, Pluton, Jaka Racman, Pepe in Jakica. Želeni lik zapišite v opombo naročila.
8,53 €

Imc Toys Figura Mickey in super vozilo Quad

Trenutno ni na zalogi
Figurica Mickey na gasilskem reševanju. Mickey je pripravljen na akcijo. Gasilec Mickey ima vso potrebno orodje: lopato in škatlo za orodje. Nova IMT tehnologija - ko se figurica približa setu za igro, se bo na setu prižgala lučka in/ali glasba.
11,99 €

Imc Toys Figura Minnie princeska

Na zalogi
Minnie v stilu princeske, z oblekami in dodatki. Popolni izgled za vsako svečano priložnost. Set vsebuje figuro Minnie visoko 14 cm, tri svetlikave oblekice, torbice, čevlje, nakit…
20,00 €

Akcijski artikli