051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Risani junaki, ostale trend igrače

Razvrsti po:

TY Mini Boos Sterling - leopard - priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupen leopard z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5cm.
5,99 €

TY Mini Boos HEather - mačka z rogom -priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupna mačka z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselila vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije: 8,5cm.
5,99 €

TY Mini Boos Dangler - lenivec - priponka

Trenutno ni na zalogi
Prikupen lenivec z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5 cm.
5,99 €

TY Mini Boos Chi - panda - priponka

Trenutno ni na zalogi
Ta prikupna panda z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselila vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8, 5cm.
5,99 €

TY Mini Boos Gold - zlati samorog - priponka

Trenutno ni na zalogi
Prikupni zlati samorog z velikimi radovednimi očmi bo zagotovo razveselil vašega otroka. Primerno za starost 3 leta +. Dimenzije 8,5 cm.
5,99 €

Frozen 2 Glasbena snežna palica

Na zalogi
Glasbena snežna palica. Za delovanje so potrebne 3 x AG13 LR 44 gumbne baterije (vključene). Starost: 3 leta +
24,99 €

Frozen 2 Set za urejanje nohtov

Trenutno ni na zalogi
V setu za urejanje nohtov prejmete lake, nohtne ploskve in okrasne nalepke. Vse, kar mlada gospodična potrebuje, da se prelevi v pravo princesko.
20,00 €

Frozen 2 Trenutek iz zgodbe - set

Na zalogi
Vstopite v svet Snežnega kraljestva z glavnimi junaki, ki bodo zabavali vašega otroka. Otroci se lahko poistovetijo z risanko in igrajo svoje najljubše prizore. Na voljo so v različnih paketih z različnimi znaki. Izberete si svoje priljubljene ali več! Velikost je 7 cm.
21,98 €

Frozen 2 Lutka s Prijatelji

Na zalogi
Vsak si želi ob sebi imeti prijatelja. Te majhne lutke Frozen 2 pridejo v družbi svojega prijatelja. Vsaka lutka lahko sedi ali stoji in je oblečena v svoja značilna oblačila ter ima lase spete v svojo najljubšo pričesko. Set majhne lutke s prijateljem in dodatkom je popolno darilo za deklice od 3. leta starosti naprej. Zberite svoje priljubljene junake iz Ledenega kraljestva in vstopite v čarobni svet animiranega filma Frozen 2.
14,99 €

Power Rangers Vrečka presenečenja Micro Morpher

Na zalogi
Čas je za spremembo! Power Rangers Micro Morpher prinašajo veliko akcijo Power Rangerjev v mini dimenziji! Na voljo so figurice iz različnih sezon televizijske nadaljevanke Power Rangers, vključujoč like iz sezon Mighty Morphin Power Rangers, Beast Morphers in drugih! V vrečkah presenečenja vas čakajo tako junaki kot hudobneži iz serije Power Rangers, s katerimi lahko otroci podoživijo epske bitke med rangerji in njihovimi nasprotniki. Zberite vse rengerje in hudobneže!
3,99 €

Akcijski artikli