051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Ročno vrtno orodje

Potrebujete opremo za urejanje vrta in dvorišča? Poglejte si našo super ponudbo in ugodne cene.

Razvrsti po:

Black & Decker Akumulacijski puhalnik za listje GWC3600L20

Trenutno ni na zalogi
Akumulatorski puhalnik/sesalnik Black&Decker GWC3600L20 je lahek in enostaven, z 2 zamenjljivima nastavkoma za način razpihavanja ali sesanja. Je lahek in zagotavlja optimalno kontrolo in manevriranje. Je brezžičen, tako da ni kabla, ki bi nas lahko oviral pri delu. Napaja ga zmogljiva 36 V Li-Ion baterija z dolgo življenjsko dobo.
412,31 €

Black & Decker akumulatorske škarje za živo mejo GTC3655PCLB

Na zalogi
Akumulatorske škarje imajo 55cm dolžino rezila in 22mm režo rezila in so primerne za večje žive meje. Trpežno, robustno, kaljeno jekleno dvojno rezilo ter odličen dizajn za optimalno udobje in nadzor .
171,91 €

Black & Decker akumulatorske škarje za živo mejo GTC18504PC

Na zalogi
Akumulatorske škarje za živo mejo Black+Decker GTC18504PC so zmogljive tako kot bencinsko orodje. Idealne so za zelo velike žive meje in zelo zahtevne naloge. Ponujajo svobodo brez kabla z novo18 V Li-Ion baterijo. S 50 cm dolgim rezilom so te škarje primerne za večje žive meje. Imajo vzdržljivo robustno in ostro kovinsko rezilo. Zaradi dvoročnega varnostnega stikala in gumiranega nedrsečega ročaja z mehkim oprijemom je uporaba varna. Varnostna zavora zaustavi rezilo v manj kot v 1 sekundi. V dodatni opremi je 1 baterija 4,0 Ah in polnilec.
286,54 €

Black & Decker akumulatorske škarje za grmičevje in travo GSL700

Na zalogi
Akumulatorske škarje Black&Decker GSL700 so idealne za rezanje trave v vogalih in težje dostopnih mestih ali pa za oblikovanje grmičevja. Menjava rezil je enostavna, za njo ne potrebujemo dodatnega orodja. Mehak oprijem ročaja skrbi za večje udobje in varnost pri delu.
91,26 €

Black & Decker akumulatorske škarje za travo GSL200

Na zalogi
Akumulatorske škarje za trato Black&Decker GSL200 so idealne za rezanje trave v vogalih in težje dostopnih mestih. Menjava rezil je enostavna, za njo ne potrebujemo dodatnega orodja. Mehak oprijem ročaja skrbi za večje udobje in varnost pri delu.
65,42 €

Black & Decker akumulatorska verižna žaga GPC1820L20

Na zalogi
AKU verižna žaga 18V je hitra ter učinkovita za obrezovanje vej, zaradi svoje teleskopske palice je mogoče obrezovanje tudi težko dosegljivih vej. Izkoristite prednost akumulatorske verižne žage brez kabla ter škodljivih emisij. Žaga zmore 130x3,5 rezov na polnjenje. Sredinski drog je mogoče podaljšati v dolžine od 2 do 3 metrov, kar zagotavlja zgornji doseg do 4,5m. Učinkovita širina rezanja 20cm za različne vrste lesa. Nedrseči ročaj za dodatno udobje in nadzor. KU verižna žaga 18V je hitra ter učinkovita za obrezovanje vej, zaradi svoje teleskopske palice je mogoče obrezovanje tudi težko dosegljivih vej. Izkoristite prednost akumulatorske verižne žage brez kabla ter škodljivih emisij. Žaga zmore 130x3,5 rezov na polnjenje. Sredinski drog je mogoče podaljšati v dolžine od 2 do 3 metrov, kar zagotavlja zgornji doseg do 4,5m. Učinkovita širina rezanja 20cm za različne vrste lesa. Nedrseči ročaj za dodatno udobje in nadzor.
273,48 €

CAT grablje 150 × 41,5 × 9,5 cm J17-250

Na zalogi
CAT grablje ponujajo večnamenski položaj za bolj udoben oprijem
46,99 €

Black & Decker električne škarje za živo mejo BEHTS501

Na zalogi
Black&Decker električne škarje za živo mejo z rezili z dvojnim učinkom so idealne za urejanje vseh vrst grmičevja. Inovativna rezila SAWBLADE režejo veje do 35mm. Škarje so izjemno lahke, kompaktne z ergonomsko obliko s čimer bo obrezovanje veliko lažje kot do sedaj. Ročaj je dodatno zavit za večje udobje in kontrolo nad orodjem.
108,31 €

PROFIX zajemalka z mehkim ročajem

Na zalogi
Zajemalka z mehkim in ergonomsko oblikovanim ročajem je odlična za oprijem.
5,93 €

PROFIX lopata z mehkim ročajem

Na zalogi
Lopata z mehkim ročajem je iz nerjavečega jekla, zelo dobro in ergonomsko oblikovana za lahek oprijem.
6,37 €

Akcijski artikli