051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

ROWENTA čistilec zraka PU3030F0 Pure Air

161,91 €
179,90 €
17,99 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Čistilec zraka Rowenta PU3030F0 filtrira do 99,9% alergenov in drobnih delcev že v 6 minutah, zahvaljujoč visko učinkovitemu filtracijskemu sistemu z alergenimi filtri. Integriranimi senzorji proti onesnaževanju, avtomatsko prilagajajo zrak vašega doma z maksimalno filtracijo podnevi in ponoči. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Funkcija dnevno/nočnega načina dela avtomatsko prilagodi hitrost glede na kvaliteto zraka. Pri dnevnem načinu se nastavijo stopnje od 1 do 4, pri nočnem pa so na voljo dve stopnji, ki omogočajo miren spanec z osvetljenim ambientom.

Rowenta PU3030F0 razvaja s popolno praktičnostjo zahvaljujoč avtomatskemu izklopu, funkciji zakasnelega vklopa do 8 ur in indikatorski lučki, ki opozarja na menjavo filtrov.

Tri visoko učinkovite stopnje filtriranja zagotavljajo čist zrak:

  • Pred-filter (lasje in prah)
  • Filtri aktivnega ogljika (dim in ostale vonjave ter VOCs hlapne organske spojine)
  • Alergen filter (drobni delci, cvetni prah, živalski alergeni, pršice, plesen, bakterije in virusi)