051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

ROWENTA čistilec zraka PU3040F0 Pure Air NanoCaptur

179,91 €
199,90 €
19,99 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Čistilec zraka Rowenta PU3040F0 filtrira do 99,9% alergenov in drobnih delcev že v 6 minutah, zahvaljujoč visoko učinkovitemu filtracijskemu sistemu z alergenimi filtri. Integriranimi senzorji proti onesnaževanju, avtomatsko prilagajajo zrak vašega doma z maksimalno filtracijo podnevi in ponoči. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Zahvaljujoč ekskluzivnemu filtru NanoCaptur+, ki se ponaša do 50% daljšo življensko dobo, Rowenta PU3040F0 za vedno uniči formaldehid, ki je najbolj škodljiv onasnaževalec naših domov.

Funkcija dnevno/nočnega načina dela avtomatsko prilagodi hitrost glede na kvaliteto zraka. Pri dnevnem načinu se nastavijo stopnje od 1 do 5, pri nočnem pa so na voljo dve stopnji, ki omogočajo miren spanec z osvetljenim ambientom.

Rowenta PU3040F0 razvaja s popolno praktičnostjo zahvaljujoč avtomatskemu izklopu, funkciji zakasnelega vklopa do 8 ur in indikatorski lučki, ki opozarja na menjavo filtrov.

Štiri visoko učinkovite stopnje filtriranja zagotavljajo čist zrak:

  • Pred-filter (lasje in prah)
  • Filtri aktivnega ogljika (dim in ostale vonjave ter VOCs hlapne organske spojine)
  • Alergen filter (drobni delci, cvetni prah, živalski alergeni, pršice, plesen, bakterije in virusi)
  • NanoCaptur+ (formaldehid)