051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sesalniki

S pospravljanjem in čiščenjem stanovanja imamo veliko dela, če želimo vzdrževati visok higienski standard in ustvariti prijetno bivalno okolje. Pri tem bomo potrebovali kar nekaj pripomočkov, za najbolj pomembne pa se bodo izkazale tiste naprave, ki pri čiščenju prevzamejo največ dela. To so bržkone sesalniki, s katerimi se lahko lotimo praktično vsakega izziva pri čiščenju domačega stanovanja. Sesalnik je zelo vsestranski pripomoček pri čiščenju. Uporaben je na vseh mogočih površinah, tako za čiščenje po tleh kot za sesanje sedežnih garnitur, naslanjačev in drugega pohištva ter zaves in preostalega hišnega tekstila. Ker ima sesalnik tako pomembno nalogo in bo imel pri uporabi veliko dela, se splača izbrati kakovostno in zanesljivo napravo, ki nas ne bo pustila na cedilu. Zmogljiv sesalnik lahko povsem spremeni izkušnjo pri čiščenju stanovanja, to ne bo več mukotrpno delo, temveč enostavno opravilo, ki bo tudi brezhibno opravljeno. Rezultat je čisto in prijetno stanovanje, v katerem bo kakovost bivanja trajno višja. Na voljo so različni sesalniki za vse mogoče potrebe. Med malimi gospodinjskimi aparati najdemo predvsem kompaktne in lahke sesalnike, ki jih brez težav prenašamo med prostori, posebej priročni so baterijski ročni sesalniki, na voljo pa so še razne druge sodobne naprave za učinkovito sesanje.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

ROWENTA robotski sesalnik RR7755WH Explorer Serie 80

Na zalogi
Rowenta RR7755WH Explorer Serie 80 je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, ki vključuje sesanje in pomivanje tal hkrati, kar postreže z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih tleh. Ta model sesalnika je za vse vrste talnih oblog, preprog, trdih tal, linoleja in lesenih tal. Robotski sesalnik za mokro čiščenje, za čiščenje preprog in živalske dlake, samodejno polnjenje, prednastavljene prostore (predvidene za čiščenje), nadaljevanje čiščenja po ponovnem polnjenju, senzor za zaznavanje stopnic, senzor udarcev, sesanje več sob in prilagodljiv tako, da ustreza vsem vrstam tal.
499,90 €

Pokončni bat. sesalnik 2v1 Electrolux EER7GREEN

Trenutno ni na zalogi
Novi Ergorapido 2v1 z Lithium Turbo Power baterijami in 180° krmiljenjem EasySteer™ vam omogoča vsakodnevno zadovoljstvo s čistim okoljem. Pokončni sesalnik EER7GREEN je izdelan iz 65 % reciklirane plastike. Tehnologija BrushRollClean™: Vemo, kako je nadležno, ko lasje in vlakna obtičijo v valjčni krtači. S to edinstveno funkcijo lahko krtačo enostavno očistite tako, da pritisnete na tipko na vrhu nastavka. DustSpotter™ LED luči: Z LED lučmi DustSpotter™ hitro odkrijete tudi najmanjše drobtinice.
219,90 € 197,91 €

Sesalnik SAMSUNG VC07M2110SR/GE brez vrečke

Trenutno ni na zalogi
Kompaktna oblika pomaga pri temeljitem čiščenju celotnega stanovanja z manj napora. Samsung sesalnik VC2100 ima za 22% kompaktnejšo obliko, zato ga je resnično lahko vleči in premikati med sesanjem
98,99 € 96,02 €

BOSCH akumulatorski sesalnik Readyy'y 20Vmax BCHF220B

Na zalogi
Končno! Brez kabla. Brez kompromisov. Popoln pomočnik za hitro čiščenje s trajno visoko zmogljivostjo. 2v1: ročni in pokončni sesalnik v enem aparatu za večjo fleksibilnost. Temeljiti rezultati čiščenja na vseh tipih tal zahvaljujoč visoko učinkoviti tehnologiji brez vrečke in krtači za vse tipe tal AllFloor HighPower Brush.
209,90 €

Vrečke za sesalnik Electrolux E201SM s-bag 12/1

Na zalogi
Komplet 12 sintetičnih Long Performance Classic vrečk s-bag za sesalnik zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega sesalnika. Ohranjajo visoko sesalno zmogljivost in odlično filtracijo, dokler vrečka ni popolnoma napolnjena. V škatli BREZ (vhodnega) motornega filtra za PureD9 (PD91…), Ultra ONE, Silentperformer, Powerforce, EasyGO, Equipt, Oxy3, Oxygen, Ultra Silencer, Ergospace, Airmax, Clario, Excellio ,…
19,00 € 17,10 €

Multifunkcijska baterijska metla HOOVER HF 122 GPT

Na zalogi
Hoover H-Free HF 122 GPT je lahko vodljiv multifunkcijski baterijski sesalnik z odlično učinkovitostjo sesanja. Inovativna krtača omogoča enostavno vodenje, z LED osvetlitvijo pa imate boljši pregled nad površino sesanja. 22-voltna Li-Ion odstranljiva baterija omogoča delovanje do 40 minut, na stanje polnosti baterije pa vas bo opominjal LED indikator. Klasičen sesalnik lahko spremenite v ročnega v nekaj sekundah. Ko zaključite s sesanjem tal, nadaljujte s sesanjem višjih površin, sedežne garniture in notranjosti avtomobila. Zaradi svoje oblike omogoča sesanje težko dostopnih mest, kot je pod posteljo, nad pohištvom, ... Motorizirana krtača, je plod raziskav in testov, ki so pokazali dejanske potrebe in zahteve modernega kupca. Z lahkotno gibljivostjo in LED osvetlitvijo na sprednjem delu, boste kos tudi zahtevnim površinam. S turbo močjo pa boste učinkovitost sesanja še povečali. 2v1 ozek nastavek za reže in prah, pa je najbolj praktičen nastavek, s katerim lahko očistite knjige, pa tudi kotičke do katerih drugače ne morete. Vedno pripravljen na akcijo, nastavek 2v1 preprosto spremenite iz nastavka za reže v nastavek za prah in nežno posesajte okoli zahtevnih predelov. Sesalnik H-Free ima posodo za prah, ki jo je enostavno odstraniti in izprazniti ne da bi prišli v stik s prahom – za največjo stopnjo higieničnosti. Preprosto podržite sesalnik nad košem za smeti, pritisnite gumb in umazanija bo prosto padla iz posode. Raznolike funkcije in dolga vzdržljivost so mogoče zahvaljujoč posebni 22V Li-Ion bateriji. Baterija za polnjenje potrebuje pet ur in omogoča do 40 minut uporabe. Tako boste lahko očistili celotno stanovanje. Lahko jo napolnite neposredno v sesalniku ali pa jo iz njega odstranite in jo napolnite posebej. Za daljše sesanje je preprosta rešitev tipka za neprekinjeno delovanje. Če potrebujete hitro sesanje, lahko s pritiskom na držalu vključite sesalnik, za večje površine pa s posebnim gumbom to delovanje spremenite v neprekinjeno. Da pa vam bo sesalnik vedno pri roki, je za to namenjen stenski nosilec. Na njem bo našel prostor tako sesalnik, kot tudi nastavki, ki spadajo k njemu. Odlična rešitev za shranjevanje in takojšnjo uporabo.
199,90 €

Sesalnik HOOVER HP710PAR011, ciklon, 850W

Na zalogi
Sesalnik Hoover H-power HP710PAR011 je kompakten in okreten sesalnik brez vrečke s ciklonsko tehnologijo. Ciklonska tehnologija ločevanja delcev omogoča boljši zračni pretok in manjši izpust prahu nazaj v prostor. Odlična filtracija prahu in delcev je še posebej pomembna za ljudi z alergijami.
229,90 €

Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG, mineralno siva

Na zalogi
Sesanje z gumijastimi kolesi XL je preprosto, saj lahko brez težav zapeljejo kamorkoli. Izboljšana okretnost in zaščita vseh vaših površin. Za bolj čisto domače okolje – napredni sistem filtracije zajame do 99,9 % prašnih delcev in čisti zrak ponovno vrne v vaš dom. Nastavek »3 v 1« je vedno na dosegu, saj je vdelan v sesalec in ga lahko preprosto dosežete med čiščenjem občutljivih površin, rež in težko dostopnih mest.
289,01 € 260,11 €

Pokončni baterijski sesal. Samsung VS20T7533T4/GE Jet

Na zalogi
Uživajte v čistejšem zraku in izjemni sesalni moči z visokozmogljivo, večciklonsko strukturo ciklonske šobe. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Ujame tudi prašne delce, ki jih sesalnik posesa. Sproščajte čist zrak s 5-plastnim HEPA filtracijskim sistemom.
499,00 € 484,03 €

Sesalnik s posodo Electrolux ECC21-2IW

Na zalogi
Sistem ločevanja prahu v 2 korakih našemu sesalniku brez vrečke omogoča učinkovitejše in močnejše čiščenje, pralni filtri pa podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Zaradi kapacitete 1,3 l je treba sesalnik brez vrečke manj pogosto prazniti, intuitiven gumb za sprostitev pa zagotavlja preprosto odlaganje umazanije iz posode za prah. Velika kolesa za preprosto vodenje v vašem domu in teleskopska cev za preprosto doseganje vseh površin, ki jih je treba očistiti.
89,90 € 80,91 €

Sesalnik brez vrečke Samsung VC07M21N9VD/GE z mini krtačo za hišne ljubljenčke

Na zalogi
Enostavno rokovanje in postopek za izpraznjenje posode s smetmi. Kompaktna oblika Samsung sesalnika je v veliko pomoč pri hitrem čiščenju stanovanja z bistveno manj napora. Je kompaktne oblike, zaradi česar ga je enostavno vleči in premikati med sesanjem svojega doma.
119,00 € 115,43 €

Samsung nastavek za vrtljivo čiščenje tal za Jet VCA-WB650A/GL

Trenutno ni na zalogi
Uporabite opcijski nastavek za pometanje za lažje čiščenje trdih tal. Njegovi dve vrtljivi mokri blazinici omogočata učinkovito čiščenje brez napora. Uporabite lahko tudi krpe za brisanje iz mikro vlaken za večkratno uporabo ali mokre krpe za enkratno uporabo. Deluje do 75 minut, zato lahko temeljito obrišete trda tla.
149,00 € 144,53 €

Robotski sesalnik Electrolux PI92-4ANM

Na zalogi
Ekskluzivni sistem 3D Vision System™ krmari z izzivi čiščenja vašega doma (2 laserja + kamera). Revolucionarna trikotna oblika Trinity Shape™ (v kotih očisti do 80 % bolje kot običajni roboti). Ekskluzivni sistem ClimbForceDrive™ omogoča, da se robot povzpne na 2,2 cm visoke ovire. PowerBrush™: Stranske krtačke z magnetnim pritrditvenim sistemom in obliko za brez zapletanja zagotavlja, da se sesalnik ne zatika v kable ter da doseže vse kotičke.
799,00 € 719,10 €

Baterija za Jet sesalnik VCA-SBT90E

Trenutno ni na zalogi
Dodatna baterija za Jet sesalnik.
91,99 € 89,23 €

Sesalnik SAMSUNG VS03R6523J1/GE stick 2 in 1

Na zalogi
Mehka krtača proti zapletanju je narejena iz mehkih tkanih materialov, tudi iz antistatičnega srebra. Tako pobere prašne delce s trdih tal in očisti reže. Prav tako zmanjšuje količino ujetih dlak hišnih ljubljenčkov. Priročna samostoječa oblika pomeni, da lahko samostojno stoji v pokončnem položaju.
299,00 € 290,03 €

Pokončni baterijski sesalnik Samsung VS15R8544S1/GE Jet

Na zalogi
Čistite veliko bolj učinkovito s sesalno močjo do 150 W. Digitalni invertni motor s svojimi ultrazvočnimi varjenimi lopaticami optimizira pretok zraka. Tako dovaja izjemno vhodno moč do 410 W, ohranja visoko stopnjo energetske učinkovitosti in ustvari do 150 W moči sesanja.
618,99 € 600,42 €

Pokončni baterijski sesalnik Electrolux EERC70EB

Na zalogi
2v1 - pokončni baterijski sesalnik, 180° EasySteer vodljivost, samostoječi dizajn, 10,8 V, 1500 mAh, dolgo obstojna baterija Li-ion, čas delovanja do 21min, posesajte do 63m2 čas polnjenja 4 h, 2 moči hitrosti, ciklonski sistem, brez vrečke, samodejno izklopi polnjenje, posoda za prah: 0,5 l, dvojno filtriranje, nastavek za reže, zidni nosilec
179,89 € 161,90 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EUO9GREEN

Na zalogi
Z UltraOne Green je trajnostno sesanje resničnost. Njegova sestava znaša 70 % reciklirane plastike in ne vsebuje popolnoma nič polivinilklorida. Ob koncu njegove življenjske dobe je mogoče reciklirati vsaj 92 % sesalnika. In embalaža je iz 100 % recikliranega materiala.
289,90 € 260,91 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EPF61RR

Na zalogi
Sesalnik PowerForce™ je opremljen z našim sistemom Power Pro System™, ki zagotavlja odlične rezultate. Sistem Power Pro System™ združuje učinkovit motor in nastavek DustPro™, ki vam zagotavljata odlične rezultate na katerikoli površini, na na preprogi ali trdnih površinah.
119,89 € 107,90 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB

Na zalogi
Sesalnik z vrečko, moči 750 W z mehkimi oblogami na kolesih. Vsebuje kombinirano krtača BANO, integrirani mali nastavek 2 v 1 ter kovinsko teleskopsko cev.
84,90 € 76,41 €

Dodatno držalo za baterijski sesalnik VCA-LRT10

Na zalogi
Dodatno držalo za baterijski sesalnik VCA-LRT10
9,89 € 9,60 €

Vrečke za sesalnik VCA-VP54T

Na zalogi
Papirnata vrečka za sesalnike Samsung. Primerna za serijo sesalnikov SC5200 ter SC5400
12,20 € 11,83 €

Vrečke za sesalnik VCA-VT50F

Trenutno ni na zalogi
Vrečke za sesalnik VCA-VT50F
13,58 € 13,17 €

Čistilne krpe za LEGEE 688

Na zalogi
Krpe so iz mikrovlaken. Pralne na 30- 40 C.
24,90 €

Čistilo za tla HOBOT LEGEE 688

Na zalogi
Koncentrirano čistilo za tla HOBOT LEGEE, volumen 250 ml.
14,60 €

Hobot Robotski sesalnik in čistilec tal LEGEE 688

Na zalogi
Robotski sesalnik z WiFi aplikacijo omogoča sesanje in/ali mokro brisanje tal v enem. Patentiran sistem Fast brush 4 stopenjsko čiščenje zagotavlja popolno čiščenje gladkih površin v enem koraku- sesanje, suho brisanje, avtomatsko pršenje vode in mokro brisanje.
519,00 €

Ciklonski sesalnik Silva Schneider BS-C 8002

Na zalogi
Ciklonski sesalnik brez vrečke in 2 litrsko posodo za prah in hepa filtrom za vsakdanjo uporabo. Priložena je teleskopska cev in 2 dodatni krtači za robove in kote.
59,99 € 50,99 €

ROWENTA pokončni sesalnik RH7233WO X-Pert 160

Trenutno ni na zalogi
Ta brezžični sesalnik ponuja širok spekter rešitev za čiščenje, z vsestransko pokritostjo prahu za celoten življenjski prostor. Lahek in izredno učinkovit z litijsko baterijo, ki nudi 45 minut avtonomnega delovanja. S samo enim klikom ta visoko zmogljiv čistilni pripomoček postane ultra zmogljiv sesalnik, ki omogoča dostop do vsakega zadnjega kotička in za doseg prahu na visoki ravni.
199,90 € 179,91 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6887EA X-Trem Power 4*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik omogoča izjemno učinkovito čiščenje brez težav z izjemnimi rezultati. Ta robustni sesalnik z vrečko s kapaciteto XL (4,5 l) predstavlja izjemno močno delovanje na dosegu roke. V enem izjemnem paketu združuje napredno filtracijo, izjemno sesanje in kapaciteto XL, Silence Force Allergy+ je robustni sesalnik v samem vrhu svojega razreda. Nova močna in zelo učinkovita sesalna glava odstrani sprijeto umazanijo in velike polite madeže z najboljšim delovanjem v razredu za preproge in trda tla.
239,90 € 215,91 €

BOSCH ročni sesalnik Readyy'y SER2 BBHF216

Na zalogi
Brezžični sesalnik 2 v 1 se lahko uporablja tudi, kot priročnik za sesanje drobtin. Bosch BBHF216 omogoča praktično sesanje v kotih in pod pohištvom. Sesalnik je samostojen in omogoča praktično postavitev, prihranek prostora ter prilagodljivo polnjenje z vsako vtičnico. Čas sesanja je do 36 minut.
158,90 €

BOSCH sesalnik GL-20 Bag&Bagless BGL2UA2008

Na zalogi
Sesalnik je izredno zmogljiv, s HiSpin motorjem pa bo poskrbel za odlične rezultate. Izbirate lahko med uporabo filter vrečke ali posode za prah.
105,90 €

BOSCH sesalnik Cosyy'y ProFamily BGLS4PROFM

Na zalogi
Bosch sesalnik Cosyy'y ProFamily odlikuje "QuattroPower "napredna tehnologija za izvrstne rezultate čiščenja. Ponaša se z ULPA Allergy filtrom, ki je posebej priporočljiv za alergike. Kompakten in prostorsko varčen dizajn prinaša enostavno shranjevanje in uporabo.
219,90 €

Akcijski artikli