051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sesalniki brez vrečke

S pospravljanjem in čiščenjem stanovanja imamo veliko dela, če želimo vzdrževati visok higienski standard in ustvariti prijetno bivalno okolje. Pri tem bomo potrebovali kar nekaj pripomočkov, za najbolj pomembne pa se bodo izkazale tiste naprave, ki pri čiščenju prevzamejo največ dela. To so bržkone sesalniki, s katerimi se lahko lotimo praktično vsakega izziva pri čiščenju domačega stanovanja. Sesalnik je zelo vsestranski pripomoček pri čiščenju. Uporaben je na vseh mogočih površinah, tako za čiščenje po tleh kot za sesanje sedežnih garnitur, naslanjačev in drugega pohištva ter zaves in preostalega hišnega tekstila. Ker ima sesalnik tako pomembno nalogo in bo imel pri uporabi veliko dela, se splača izbrati kakovostno in zanesljivo napravo, ki nas ne bo pustila na cedilu. Zmogljiv sesalnik lahko povsem spremeni izkušnjo pri čiščenju stanovanja, to ne bo več mukotrpno delo, temveč enostavno opravilo, ki bo tudi brezhibno opravljeno. Rezultat je čisto in prijetno stanovanje, v katerem bo kakovost bivanja trajno višja. Na voljo so različni sesalniki za vse mogoče potrebe. Med malimi gospodinjskimi aparati najdemo predvsem kompaktne in lahke sesalnike, ki jih brez težav prenašamo med prostori, posebej priročni so baterijski ročni sesalniki, na voljo pa so še razne druge sodobne naprave za učinkovito sesanje.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Sesalnik SAMSUNG VC07M2110SR/GE brez vrečke

Trenutno ni na zalogi
Kompaktna oblika pomaga pri temeljitem čiščenju celotnega stanovanja z manj napora. Samsung sesalnik VC2100 ima za 22% kompaktnejšo obliko, zato ga je resnično lahko vleči in premikati med sesanjem
98,99 € 96,02 €

Sesalnik HOOVER HP710PAR011, ciklon, 850W

Na zalogi
Sesalnik Hoover H-power HP710PAR011 je kompakten in okreten sesalnik brez vrečke s ciklonsko tehnologijo. Ciklonska tehnologija ločevanja delcev omogoča boljši zračni pretok in manjši izpust prahu nazaj v prostor. Odlična filtracija prahu in delcev je še posebej pomembna za ljudi z alergijami.
229,90 €

Sesalnik s posodo Electrolux ECC21-2IW

Na zalogi
Sistem ločevanja prahu v 2 korakih našemu sesalniku brez vrečke omogoča učinkovitejše in močnejše čiščenje, pralni filtri pa podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Zaradi kapacitete 1,3 l je treba sesalnik brez vrečke manj pogosto prazniti, intuitiven gumb za sprostitev pa zagotavlja preprosto odlaganje umazanije iz posode za prah. Velika kolesa za preprosto vodenje v vašem domu in teleskopska cev za preprosto doseganje vseh površin, ki jih je treba očistiti.
89,90 € 80,91 €

Sesalnik brez vrečke Samsung VC07M21N9VD/GE z mini krtačo za hišne ljubljenčke

Na zalogi
Enostavno rokovanje in postopek za izpraznjenje posode s smetmi. Kompaktna oblika Samsung sesalnika je v veliko pomoč pri hitrem čiščenju stanovanja z bistveno manj napora. Je kompaktne oblike, zaradi česar ga je enostavno vleči in premikati med sesanjem svojega doma.
119,00 € 115,43 €

Ciklonski sesalnik Silva Schneider BS-C 8002

Na zalogi
Ciklonski sesalnik brez vrečke in 2 litrsko posodo za prah in hepa filtrom za vsakdanjo uporabo. Priložena je teleskopska cev in 2 dodatni krtači za robove in kote.
59,99 € 50,99 €

BOSCH sesalnik GL-20 Bag&Bagless BGL2UA2008

Na zalogi
Sesalnik je izredno zmogljiv, s HiSpin motorjem pa bo poskrbel za odlične rezultate. Izbirate lahko med uporabo filter vrečke ali posode za prah.
105,90 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7649EA Silence Force Cyclonic 5*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke združuje izjemno učinkovito čiščenje z udobjem izjemno tihe tehnologije. Nova sesalna glava POWER AIR z 2 položajema ponuja odlične zmogljivosti na vseh vrstah površin, z izboljšano ergonomsko zasnovo za lažje obvladovanje umazanije in visoko učinkovitim filtrom, ki zajame 99,98 % prahu.
249,90 € 224,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO4886EA Compact Power XXL

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke ponuja impresivno zmogljivost v kompaktni obliki, popolne zmogljivosti in opremo za udobnejše čiščenje. XXL prostornina 2,5 l je idealna tudi za čiščenje velikih površin. Odlična filtracija prahu in enostavno prašenje posode zagotavljata enostavno uporabo. Z zmogljivim motorjem EffiTech in napredno ciklonsko tehnologijo zagotavlja vsakodnevne zmogljivosti vsak dan in na vsaki površini.
129,90 € 116,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO2981EA Swift Power Cyclonic

Na zalogi
X-Trem Power Cyclonic omogoča izredno učinkovitost in čiščenje brez napora z izjemnimi rezultati. Zahvaljujoč izrednim zmogljivostim na dosegu roke, ponuja ta močan sesalnik z XL prostornino najboljše rezultate v razredu čiščenja trdnih površin, odpustu prahu in energetski učinkovitosti. Sesalnik brez vrečke ponuja rezultate globokega čiščenja v kompaktnem dizajnu namenjenem vsakodnevnim domačim enostavnim rešitvam.
109,90 € 98,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7690EA Silence Force Cyclonic 5*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke predstavlja popoln vrhunec delovanja in udobja, z vsem udobjem tihega sesalnika in odličnimi rezultati čiščenja. Ta sesalnik brez vrečke ima čisto novo dvostransko visokozmogljivo vakumsko krtačo POWER AIR, ki zagotavlja brezhibne rezultate čiščenja in gladko drsenje na kateri koli površini, od trdih tal do nizkih ali visokih preprog.
279,90 € 237,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7266EA Xtreme Power Cyclonic 4*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke ima krtačo za prah POWER AIR z dvema položajema, ki zagotavlja optimalne rezultate globinskega čiščenja in brezmejno drsenje na kateri koli površini. Visoko učinkovita ciklonska filtracija ima izvrstne rezultate čiščenja prahu in visok nivo odvajanja prahu in zraka.
199,90 € 179,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7643EA Silence Force Cyclonic 5*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke je opremljen z novo sesalno glavo POWER AIR, 2 položaja, ki omogočata popolne rezultate čiščenja. Brez napora drsi na vseh površinah, od trdnih do nizkih in visokih tepihov. Ponaša se z izjemno učinkovitostjo čiščenja in ekstremno tišino z nivojem zvoka 67 dB(A). Velik ročaj z Ergo Comfort ročko z ojačano ergonomsko konstrukcijo za maksimalno enostavnost uporabe. Zbirnik prahu 2,5 l pa omogoča večjo avtonomijo in udobnost z manj pogostim praznjenjem.
249,90 € 212,42 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7283EA X-Trem Power 4*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke nudi izjemne rezultate čiščenja in je hkrati ergonomične ter kompaktne oblike. Posesano umazanijo shranjuje v posodo s prostornino 2,5 litra. Inovativna krtačka POWER AIR z 2 pozicijama, ki zagotavlja odlične rezultate na kateri koli površini, od trdih tal do nizkih in visokih preprog, s številnimi naprednimi funkcijami, ki dopolnjujejo popolnoma tihi sesalnik.
189,90 € 170,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7612EA Silence Force Monocyclonic 5*

Na zalogi
Sesalnik brez vrečke nudi izjemne rezultate čiščenja in je hkrati ergonomične ter kompaktne oblike. Posesano umazanijo shranjuje v posodo s prostornino 2,5 litra. Sesalnik deluje z močjo 550 W. Pri svojem delovanju ne bo presegel 67 dB. Sesalnik filtrira preko kvalitetnega trajnega filtra, zaradi česar je primeren tudi za alergike, saj se v zbirniku zadrži kar 99,98 % prahu. Ima Clean Express Ergo sistem za praznjenje zbirnika za prah brez napora - ta omogoča, da se zbiralnik prahu odstrani in izprazni zgolj z eno roko
229,90 € 206,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO7691EA Silence Force Cyclonic 5*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik ne uporablja vrečk, posesano umazanijo namreč shranjuje v posodo s prostornino 2,5 litra. Multi Cyclonic tehnologija zagotavlja dolgotrajne, vrhunske rezultate pri učinkovitosti filtracije. Clean Express sistem za praznjenje zbirnika za prah omogoča, da se zbiralnik prahu odstrani in izprazni zgolj z eno roko. Nova POWER AIR - 2 nastavitvi sesalne glave prinaša odlične rezultate na vseh talnih površinah, medtem ko visoko zmogljiva filtracija zadrži 99,98 % prahu (z eno krtačo na vseh površinah).
279,90 € 237,91 €

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO3799EA Compact Power Cyclonic

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik brez vrečke nudi izjemne rezultate čiščenja in je hkrati ergonomične ter kompaktne oblike. Posesano umazanijo shranjuje v posodo s prostornino 1,5 litra. Deluje z močjo 750 W. Pri svojem delovanju ne bo presegel 79 dB. Sesalnik filtrira preko kvalitetnega trajnega filtra, zaradi česar je primeren tudi za alergike, saj se v zbirniku zadrži kar 99,98 % prahu. Ima Clean Express Ergo sistem za praznjenje zbirnika za prah brez napora - ta omogoča, da se zbiralnik prahu odstrani in izprazni zgolj z eno roko.
129,90 € 110,41 €

Akcijski artikli