051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sesalniki z vrečko

S pospravljanjem in čiščenjem stanovanja imamo veliko dela, če želimo vzdrževati visok higienski standard in ustvariti prijetno bivalno okolje. Pri tem bomo potrebovali kar nekaj pripomočkov, za najbolj pomembne pa se bodo izkazale tiste naprave, ki pri čiščenju prevzamejo največ dela. To so bržkone sesalniki, s katerimi se lahko lotimo praktično vsakega izziva pri čiščenju domačega stanovanja. Sesalnik je zelo vsestranski pripomoček pri čiščenju. Uporaben je na vseh mogočih površinah, tako za čiščenje po tleh kot za sesanje sedežnih garnitur, naslanjačev in drugega pohištva ter zaves in preostalega hišnega tekstila. Ker ima sesalnik tako pomembno nalogo in bo imel pri uporabi veliko dela, se splača izbrati kakovostno in zanesljivo napravo, ki nas ne bo pustila na cedilu. Zmogljiv sesalnik lahko povsem spremeni izkušnjo pri čiščenju stanovanja, to ne bo več mukotrpno delo, temveč enostavno opravilo, ki bo tudi brezhibno opravljeno. Rezultat je čisto in prijetno stanovanje, v katerem bo kakovost bivanja trajno višja. Na voljo so različni sesalniki za vse mogoče potrebe. Med malimi gospodinjskimi aparati najdemo predvsem kompaktne in lahke sesalnike, ki jih brez težav prenašamo med prostori, posebej priročni so baterijski ročni sesalniki, na voljo pa so še razne druge sodobne naprave za učinkovito sesanje.

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG, mineralno siva

Na zalogi
Sesanje z gumijastimi kolesi XL je preprosto, saj lahko brez težav zapeljejo kamorkoli. Izboljšana okretnost in zaščita vseh vaših površin. Za bolj čisto domače okolje – napredni sistem filtracije zajame do 99,9 % prašnih delcev in čisti zrak ponovno vrne v vaš dom. Nastavek »3 v 1« je vedno na dosegu, saj je vdelan v sesalec in ga lahko preprosto dosežete med čiščenjem občutljivih površin, rež in težko dostopnih mest.
289,01 € 260,11 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EUO9GREEN

Na zalogi
Z UltraOne Green je trajnostno sesanje resničnost. Njegova sestava znaša 70 % reciklirane plastike in ne vsebuje popolnoma nič polivinilklorida. Ob koncu njegove življenjske dobe je mogoče reciklirati vsaj 92 % sesalnika. In embalaža je iz 100 % recikliranega materiala.
289,90 € 260,91 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EPF61RR

Na zalogi
Sesalnik PowerForce™ je opremljen z našim sistemom Power Pro System™, ki zagotavlja odlične rezultate. Sistem Power Pro System™ združuje učinkovit motor in nastavek DustPro™, ki vam zagotavljata odlične rezultate na katerikoli površini, na na preprogi ali trdnih površinah.
119,89 € 107,90 €

Sesalnik z vrečko Electrolux EEG41CB

Na zalogi
Sesalnik z vrečko, moči 750 W z mehkimi oblogami na kolesih. Vsebuje kombinirano krtača BANO, integrirani mali nastavek 2 v 1 ter kovinsko teleskopsko cev.
84,90 € 76,41 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6887EA X-Trem Power 4*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik omogoča izjemno učinkovito čiščenje brez težav z izjemnimi rezultati. Ta robustni sesalnik z vrečko s kapaciteto XL (4,5 l) predstavlja izjemno močno delovanje na dosegu roke. V enem izjemnem paketu združuje napredno filtracijo, izjemno sesanje in kapaciteto XL, Silence Force Allergy+ je robustni sesalnik v samem vrhu svojega razreda. Nova močna in zelo učinkovita sesalna glava odstrani sprijeto umazanijo in velike polite madeže z najboljšim delovanjem v razredu za preproge in trda tla.
239,90 € 215,91 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO3142EA Power XXL

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik Rowenta RO3142EA »Power XXL« tihi sesalnik z vrečko je opremljen z XXL močjo za sesanje prahu, ki je kos vsem izzivom. Izjemno velika kapaciteta 4,5 l čiščenje še nadgradi zaradi večje avtonomije in priročnosti, zelo dolg kabel 8,4 m pa omogoča domet čiščenja na 95 m² brez potrebe po iskanju nove vtičnice.
129,90 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO3186EA Power XXL

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik je opremljen z XXL pripomočkom za odstranjevanje prahu, ki je namenjena reševanju kakršnih koli izzivov čiščenja. Zelo velika prostornina 4,5 l nadgrajuje izkušnjo čiščenja z večjo avtonomijo in priročnostjo, medtem ko izjemno dolg 8,4 m napajalni kabel ponuja območje čiščenja do 95 m², brez potrebe po prestavljanju. Zagotovljen XXL učinek čiščenja z impresivno tihim delovanjem in prostim gibanjem, sesalnik ROWENTA Power XXL ponuja izjemne čiste bivalne prostore z velikimi površinami.
139,90 € 125,91 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6899EA Silence Force 4*

Na zalogi
Sesalnik omogoča izjemno učinkovito čiščenje brez težav z izjemnimi rezultati. Ta robustni sesalnik z vrečko s kapaciteto XL (4,5 l) predstavlja izjemno močno delovanje na dosegu roke. V enem izjemnem paketu združuje napredno filtracijo, izjemno sesanje in kapaciteto XL, Silence Force Allergy+ je robustni sesalnik v samem vrhu svojega razreda. Nova močna in zelo učinkovita sesalna glava odstrani sprijeto umazanijo in velike polite madeže z najboljšim delovanjem v razredu za preproge in trda tla.
169,90 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO7473EA Silence Force Allergy+ 5*

Na zalogi
Sesalnik »Silence Force Allergy+« uporablja vrečke s prostornino 4,5 litra in filter HEPA 11. Silence Force ponuja vrhunsko zmogljivost in ekstremno tišino na dosegu roke, za čiščenje brez primere s popolnoma novo ekskluzivno čistilno glavo Power Air v 2 položajih, ki zagotavlja popolne rezultate na vseh površinah, od trdih tal do tankih in debelih preprog, s številnimi izboljšanimi lastnostmi, ki dopolnjujejo popolni paket tega sesalnika.
249,90 € 224,91 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO7783EA Silence Force 5*

Trenutno ni na zalogi
Sesalnik z vrečko združuje tehnologijo Extreme Silence z ocenami učinkovitosti in s tem zagotovi vrhunske rezultate čiščenja in udobja. Sesalnik visokih zmogljivost omogoča odlične rezultate pri sesanju. Sesalnik je kompaktne oblike, prostornina vrečke je 4,5 L, odlikuje ga trojna filtracija (vrečka “Hygene+” + pena + filter EPA11), ergonomična ročica Ergo Comfort Silence s krtačko Easy Brush, motorni sistem EffiTech za boljše pobiranje prahu in manjšo porabo energije ter inovativna krtačka P3WER GLIDE s 3 pozicijami.
259,90 € 233,91 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO7485EA Silence Force 5*

Na zalogi
Sesalnik »Silence Force« uporablja vrečke s prostornino 4,5 litra in filter HEPA 11. Sesalnik deluje z močjo 400 W in pri svojem delovanju ne bo presegel 66 dB. Dolga cev omogoča, da je sesanje udobno, brez nepotrebnega sklanjanja.
329,90 € 270,52 €

ROWENTA sesalnik z vrečko RO3985EA Compact Power Animal Care 4*

Na zalogi
Sesalnik deluje z močjo 750 W in pri svojem najmočnejšem delovanju ne preseže 75 dB. Dolga cev omogoča, da je sesanje udobno, brez nepotrebnega sklanjanja. Odlikuje ga tudi večje število nastavkov, ki omogočajo še boljše čiščenje.
109,90 € 98,91 €

ELECTROLUX SESALEC EUS8ANIMAL

Na zalogi
Sesalnik z vrečko za prah, posebna vrečka za prah bo vsrkala vse neprijetne vonjave iz okolja, sesalnik pa bo znova oddajal svež in čist zrak. Sesalnik nudi enostavno krmiljenje in tiho delovanje. Opremljen je z vrečko s prostornino 3,5 litra.
299,90 € 269,91 €

ELECTROLUX SESALEC EEG41IW

Na zalogi
Sesalnik blagovne znamke Electrolux se lahko pohvali z močjo 750 W in delovnim radijem 7,5 m. Ponaša se z ročnim nastavljanjem moči, ki omogoča prilagoditev potrebam, prihranitev energije in čiščenje stanovanja z manj motnjami.
79,99 € 71,99 €

ELECTROLUX SESALEC EUO93DB

Na zalogi
Electrolux EUO93DB New UltraOne sesalnik z vrečko za prah v modri barvi. Skrivnost odličnega pobiranja prahu ni le v močnem motorju, temveč tudi v visokem pretoku zraka in učinkovitem nastavku FlowMotion™ Silent. Pretok zraka od nastavka do odvoda pri UltraOne je bil zatesnjen in optimiziran za visoko učinkovito sesanje.
229,90 € 206,91 €

Akcijski artikli