051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

SAMSUNG Soundbar HW-Q70T

581,03 €
599,00 €
17,97 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Samsung Soundbar Q70T se sinhronizira s Samsung televizorjem in skupaj ustvarjajo realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi soundbar zvočnike in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate v vsebinah kot še nikoli prej. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Pravi 3.1.2-kanalni zvok

S 3 kanali, 1 kanalom nizkotonskega zvočnika in 2 kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Idealni spremljevalec vaše QLED TV. Občutite zgodbo v popolnem zvočnem okolju s pravim 3.1.2-kanalnim zvokom preko Samsung Acustic Beam tehnologije.

Oživite glasbo s svojim glasom

Se ne spomnite naslova pesmi? Svoj Soundbar zvočnik lahko uporabljajte prostoročno, s pomočjo glasovnega upravljanja prek digitalne pomočnice Alexe. Digitalni pomočnici Alexi lahko naročite, naj predvaja želeno pesem tako, da poveste naslov ali nekaj vrstic iz besedila te pesmi. Ne glede na to, katero zvrst glasbe želite poslušati, jo bo Alexa zagotovo našla.

Prilagodljiv zvok

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je priključen na vaš Samsung televizor, Soundbar zvočnik samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

HDMI eARC

S HDMI eARC lahko slišite kakovosten zvok brez izgub, tudi ko ste s televizorjem povezani na druge naprave, kot so DVD-predvajalniki ali igralne konzole.

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

Brezhibna izkušnja HDR 10+ tehnologije

Doživite neverjetni občutek zvoka HDR 10+ vsebin. Povezava HDR 10+ vsebine s Soundbar zvočniki preko drugih naprav zagotavlja raznolik zvok, ki se ujema s podrobno sliko.

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem svojega Samsung televizorja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi Samsung televizorji. Preverite specifikacije Samsung televizorja.

SmartThings aplikacija

Ponesite povezljivost na naslednjo stopnjo. S SmartThings lahko zvočnike dodate svojemu omrežju in pridobite večji nadzor nad svojim hišnim sistemom ozvočenja.

* Vsaka naprava mora biti povezana z omrežjem Wi-Fi ali drugim brezžičnim omrežjem. * Prenesti in namestiti morate SmartThings aplikacijo. * Za interoperabilnost prek SmartThings aplikacije je treba vse naprave registrirati z enim Samsung računom. * Razpoložljivost funkcij je odvisna od regije, ponudnika storitev, omrežnega okolja ali mobilnih naprav ter se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

  • Zvočni sistem: 3.1.2
  • Bluetooth: DA
  • Globokotonski zvočnik: brezžični priklop
  • Izhodna moč zvočnika: 330W
  • Izhodna moč globokotonskega zvočnika \
  • Zvok: Dolby Atmos, Dolby 5.1ch / Dolby DD+, DTS 5.1ch
  • Povezave: WI-FI, eternet, HDMI, optični vhod, bluetooth, HDMI ARC
  • Mere: (Š x V x G) 980 x 60 x 115 mm soundbar, 205 x 353 x 303 mm globokotonski zvočnik
  • Teža: 3,6 kg soundbar, 6,2 kg globokotonsi zvočnik


Garancija v mesecih 24