051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

SAMSUNG Soundbar HW-Q800T

629,53 €
649,00 €
19,47 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
S tremi kanali, enim kanalom nizkotonskega zvočnika in dvema kanaloma zvočnika, ki zvok usmerja navzgor, dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Idealni spremljevalec vaše QLED TV. Občutite zgodbo v popolnem zvočnem okolju s pravim 3.1.2-kanalnim zvokom preko Samsung Acustic Beam tehnologije. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Pripravljen na vaš ukaz

Prostoročno upravljajte z glasbo, prejmite informacije in si organizirajte dan. Se ne spomnite naslova pesmi? Digitalni pomočnici Alexi lahko naročite, naj predvaja želeno pesem tako, da poveste nekaj vrstic iz besedila te pesmi. Ne glede na to, katero zvrst glasbe in vsebino želite poslušati, je Q800T pripravljen.*

*Vgrajeni glasovni pomočnik (Razpoložljivost funkcije je odvisna od regije. Pred uporabo preverite.) * Razpoložljivost storitve je odvisna od regije/ponudnika storitev/jezika. * Ta storitev, ki ne vpliva na delovanje izdelka, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. * Dejanska uporabniška izkušnja se lahko razlikuje. 

Prilagodljiv zvok

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je priključen na vaš Samsung televizor, Soundbar zvočnik samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje, in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

Boljša povezljivost - HDMI eARC

S HDMI eARC lahko slišite kakovosten zvok brez izgub, tudi ko ste s televizorjem povezani na druge naprave, kot so DVD-predvajalniki ali igralne konzole.

Pripravljen na brezžičen prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov**. Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

* Samsung komplet brezžičnih zadnjih zvočnikov je mogoče kupiti ločeno. (Model: SWA-9000S). ** Brezžični modul kompleta zadnjih zvočnikov zahteva napajalni kabel. Zadnji zvočniki so z modulom povezani s kablom.

Brezhibna izkušnja HDR 10+ tehnologije

Doživite neverjetni občutek zvoka HDR 10+ vsebin. Povezava HDR 10+ vsebine s Soundbar zvočniki preko drugih naprav zagotavlja raznolik zvok, ki se ujema s podrobno sliko.

* HDR 10+ kakovost slike je na voljo z virom ustrezne kakovosti. * Združljivost z vsemi HDR vsebinami ni zagotovljena.

En daljinski upravljalnik

Ne potrebujete več daljincev. Ključne funkcije Soundbar zvočnika, kot so vklop in izklop, glasnost in celo zvočni učinki, lahko upravljate kar z daljincem svojega Samsung televizorja prek njegovega uporabniškega vmesnika.

* Funkcija in oblika daljinskega upravljalnika sta odvisni od modela televizorja in regije. * Združljiv z izbranimi Samsung televizorji. Preverite specifikacije Samsung televizorja.

Zvočni sistem: 3.1.2
Bluetooth: DA
Globokotonski zvočnik Brezžični priklop
Izhodna moč zvočnika: 330W
Izhodna moč globokotonskega zvočnika /
Zvok: Dolby Atmos, Dolby 5.1ch / Dolby DD+, DTS 5.1ch
Povezave: WI-FI, eternet, HDMI, optični vhod, bluetooth, HDMI ARC
Mere: (Š x V x G) 980 x 60 x 115 mm soundbar, 205 x 403 x 403 mm globokotonski zvočnik
Teža: 3,6 kg soundbar, 9,8 kg globokotonsi zvočnik
Dodatne informacije: Q-Symphony
Garancija v mesecih: 24