051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

SAMSUNG Soundbar HW-Q900T

842,93 €
869,00 €
26,07 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
Samsung Soundbar HW-Q900T ima sedem kanalov, en kanal nizkotonskega zvočnika in dva kanala zvočnika, ki zvok usmerjata navzgor – vse z namenom, da dobite zvok, ki vas resnično prevzame. Novi široki zvočniki na obeh straneh soundbara omogočajo širok zvok, tako lahko zaslišite izvor vsakega zvoka in uživate v bogati izkušnji. Preberi več
Na zalogi pri dobavitelju: dobava 1 - 7 dni * * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

Samsung Audio Lab zvočni laboratorij

Zvočniki so preizkušeni in umerjeni v California Audio Lab, pri njih pa so naši zvočni inženirji uporabili najnaprednejše akustične tehnologije in napredno računalniško modeliranje, s katerim so dosegli popolnoma uravnotežen zvok, ki napolni prostor.

Q Soundbar in televizor – popolna harmonija

Soundbar Q900T se sinhronizira s Samsung televizorjem in skupaj ustvarjata realističen zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi Soundbar zvočnike spredaj, ob bokih in z zvokom, ki je usmerjen navzgor, in zvočnike televizorja, kar vam daje novo raven akustične potopitve, da lahko uživate v vsebinah.

Vgrajeni glasovni pomočnik

Prostoročno upravljajte glasbo, prejmite informacije in si organizirajte dan. Se ne spomnite naslova pesmi? Digitalni pomočnici Alexi lahko naročite, naj predvaja želeno pesem, tako da poveste nekaj vrstic iz besedila te pesmi. Ne glede na to, katero zvrst glasbe in vsebino želite poslušati, je Q900T pripravljen.

Prilagodljiv zvok

Samsung Soundbar zvočnik analizira zvočni signal in za vsak prizor posebej samodejno predvaja optimiziran zvok. Zaradi prilagodljivega zvoka lahko jasno slišite glasove tudi pri nizki glasnosti, tako da lahko slišite tudi tišje pogovore.

Profesionalni igralni način

Pripravite se na intenzivno in poglobljeno igralno izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki, ki izboljšajo vsak prizor, ter satelitskimi zvočniki, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Ko je Soundbar zvočnik priključen na vaš Samsung televizor, samodejno preide v igralni način, da se lahko osredotočite le na igranje, in ne na nastavljanje ustreznega zvoka.

HDMI eARCS

HDMI eARC lahko slišite kakovosten zvok brez izgub, tudi ko ste s televizorjem povezani na druge naprave, kot so UBD-predvajalniki ali igralne konzole.

Pripravljen na brezžični prostorski zvok

Wireless Surround Kit* komplet vam pomaga razširiti Soundbar zvočnik na sistem brezžičnega prostorskega zvoka brez prepletanja kablov.** Skupaj s Soundbar zvočnikom lahko ustvarite sistem za resnično izkušnjo prostorskega zvoka.

  • Zvočni sistem: 7.1.4
  • Bluetooth: DA
  • Globokotonski zvočnik: brezžični priklop
  • Izhodna moč zvočnika: 406W
  • Izhodna moč globokotonskega zvočnika /
  • Zvok: Dolby Atmos, Dolby 5.1ch / Dolby DD+, DTS 5.1ch
  • Povezave: WI-FI, eternet, HDMI, optični vhod, bluetooth, HDMI ARC
  • Mere: (Š x V x G) 1232 x 69.5 x 138.0 mm soundbar, 210 x 403 x 403 mm globokotonski zvočnik
  • Teža: 7,1 kg soundbar, 9,8 kg globokotonsi zvočnik
  • Dodatne informacije: Q-Symphony

Garancija v mesecih: 24