051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Štedilniki

V vsaki kuhinji potrebujemo vsaj nekaj osnovne opreme, ki omogoča enostavno in uspešno pripravo hrane. Med najbolj opaznimi kosi kuhinjske opreme je gotovo štedilnik, ki je za mnoge še vedno edina smiselna izbira pri opremljanju domače kuhinje. Že res, da imamo na voljo tudi nekatere alternative, a štedilniki ponujajo najširši nabor ključnih funkcionalnosti, ki jih potrebujemo v domači kuhinji. Povsem samoumevno je torej, da gre za priljubljeno opremo, ki se jo splača izbrati v višjem kakovostnem razredu. Sodobni štedilniki bodo navdušili z brezhibno funkcionalnostjo in odlično uporabniško izkušnjo. So zelo učinkoviti pri svojem delu in ponujajo veliko možnosti pri pripravi različnih domačih specialitet. Prilagodijo se lahko različnim potrebam in v vsakem primeru zagotovijo kar najboljši rezultat. Nekateri štedilniki so zelo prilagodljivi in odgovarjajo tudi potrebam najbolj zahtevnih kuharjev, spet drugi pa prepričajo prav z enostavnim upravljanjem. Na voljo so torej štedilniki za vse mogoče uporabnike! Največje razlike so v številu in vrsti kuhalnih mest. Zelo priljubljeni so plinski štedilniki, na voljo pa imamo tudi različna električna kuhališča. Prav tako so v ponudbi kombinirani štedilniki, ki združujejo funkcionalnosti različnih naprav, običajno imajo tudi vgrajeno pečico. Vedno bo moč najti idealno napravo za uporabo v kuhinji, zato se le lotite brskanja po ponudbi! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

ELECTROLUX steklokeramični štedilnik EKC6430AOX

Trenutno ni na zalogi
Velika odprtina pečice tega štedilnika vam daje svobodo, da ste lahko radodarni pri serviranju. Pravzaprav, lahko naenkrat toliko pripravite, da bodo vsi dobili repete! Odštevalna ura zagotavlja večji nadzor nad kuhanjem, tako merjenje časa ni več stresno. Začnite z odštevanjem, nato pa postavite hrano v pečico. Ko se čas izteče, se oglasi zvočni signal. Tako lahko postrežete okusne obroke, ne da bi vam bilo treba pogledovati na uro. Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Pekače smo zasnovali tako, da imate v notranjosti kar največ prostora. S to dodatno svobodo lahko pečete več jedi ali večje količine jedi naenkrat.
649,00 € 584,10 €

ELECTROLUX indukcijski štedilnik EKI6672AOX

Trenutno ni na zalogi
Ventilator začne delovati takoj, ko vklopite pečico. Tako hladi elektronske komponente in zunanje dele pečice. Z energijsko učinkovito indukcijsko kuhalno ploščo tega štedilnika lahko resnično kuhate po instinktu. Je izredno odzivna, tako lahko v trenutku povečate segrevanje ali ga zmanjšate.
1049,00 € 944,10 €

ELECTROLUX steklokeramični štedilnik EKC6430AOW

Trenutno ni na zalogi
Da jedi ne bi bile preveč kuhane, ima ta pečica elektronsko programsko uro, ki izklopi toploto po koncu pečenja. Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Niste prepričani ali je plošča dovolj hladna in tako varna za čiščenje - preverite indikatorje toplote. Natančno vam sporočajo katero kuhališče je še vedno vroče. Pekače smo zasnovali tako, da imate v notranjosti kar največ prostora. S to dodatno svobodo lahko pečete več jedi ali večje količine jedi naenkrat.
589,00 € 530,10 €

ELECTROLUX steklokeramični štedilnik EKC52550OX, 50 cm

Na zalogi
Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Iz večnamenske pečice tega štedilnika bo vsaka jed odličnega okusa. In ker enakomerno porazdeli toploto, bo vsak grižljaj enako okusen. Niste prepričani ali je plošča dovolj hladna in tako varna za čiščenje - preverite indikatorje toplote. Natančno vam sporočajo katero kuhališče je še vedno vroče.
529,00 € 476,10 €

ELECTROLUX kombinirani štedilnik EKM61900OX, komb. 3 +1

Na zalogi
Priročen vžig z gumbom, ki ga pritisnete in zavrtite, omogoča takojšen vžig gorilnikov na kuhalni plošči in kuhanje brez zakasnitve. Poleg vseh standardnih funkcij pečice funkcija PlusSteam pri tem štedilniku uporabi kanček pare, da dobimo bolj intenzivno in bleščečo barvo, bolj hrustljavo skorjo in mehko, slastno teksturo za ves doma pečen kruh. Ko pečete svežo štruco kruha vam ta štedilnik zagotavlja enakomerne in slastne rezultate, ob katerih se cedijo sline.
539,00 € 485,10 €

BOSCH steklokeramični štedilnik HKN390150

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik z električno steklokeramično kuhalno ploščo in 3D vročim zrakom: dosezite popolne rezultate pri peki in pečenju na več ravneh hkrati.
749,90 €

BOSCH steklokeramični štedilnik HKA090150

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik z električno steklokeramično kuhalno ploščo in 3D vročim zrakom: dosezite popolne rezultate pri peki in pečenju na več ravneh hkrati.
623,90 €

ELECTROLUX steklokeramični štedilnik EKC6150AOX - 60 cm

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik se ponaša z energijskim razredom A ter 4 HIGH LIGHT kuhališči. V širino meri 59, 6 cm, pod kuhališči pa se nahaja električna pečica. Štedilnik se lahko pohvali z lahko čistilnim emajlom, ki omogoča uporabniku enostavno čiščenje in vzdrževanje.
622,90 € 560,61 €

ELECTROLUX kombinirani štedilnik EKM64900OX - 60 cm (plin + elektrika)

Na zalogi
Kombinirani štedilnik iz nerjavečega jekla, širine 60 cm se ponaša s kar 11 programi pečenja in energijskim razredom A. Pečica daje izjemne rezultate peke na vseh višinah.
548,90 € 494,01 €

SIMFER 5222 SERBB kombinirani štedilnik

Na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik širine 50 cm kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 5 funkcij pečenja in ima prostornino 45L. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
319,90 €

SIMFER plinski štedilnik 9509 VEWIM

Trenutno ni na zalogi
Pol-profesionalni inox štedilnik širine 90 cm omogoča kuho prav tako doma, kot tudi v gostilni. Odlikuje ga 5 plinskih kuhališč, z wok gorilnikom na sredini in pečica s prostornino kar 100L, katera ima 10 funkcij in omogoča profesionalno peko. Na dnu je še prostor za shranjevanje pladnjev in ostalih kuhinjskih pripomočkov.
1199,89 €

AMICA steklokeramični štedilnik 508CE2.30EEH (XV) (55352)

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 50 cm in s štirimi steklokeramičnimi ogrevalnimi površinami. Pečica ima na vratih trojno zasteklitev in kar 62L prostornine. Posledično sprednje steklo na dotik ni vroče, ponuja pa 8 funkcij pečenja.
459,90 €

AMICA indukcijski štedilnik 6118IED3.475HTaKDp(Xx) (57083)

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 60 cm in s štirimi indukcijskimi površinami. Pečica se ponaša s kar 77L prostornine. Pečica nudi 11 funkcij pečenja, med njimi je tudi funkcija ECO, ki skrbi za manjšo porabo energije.
799,90 €

SIMFER električni štedilnik 4043 SERBB

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik bele barve in širine 50 cm se poda v vsako še tako majhno kuhinjo. Kuhališče predstavljajo 4 električne plošče, pečica pa je kapacitete 54l in ima 3 funkcije peke. Dvojna zasteklitev na vratih pečice omogoča, da sprednje steklo ob peki ni vroče.
259,90 €

SIMFER 4312 ZERW kombinirani štedilnik

Na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik, ki kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 3 funkcije pečenja in ima prostornino 45 l. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
289,90 €

SIMFER 6315 SERBB kombinirani štedilnik

Trenutno ni na zalogi
Bel prostostoječi štedilnik širine 60 cm kombinira plinsko in električno kuho. Pečica nudi 5 funkcij pečenja in ima prostornino 56L. Štedilnik ima pokrov s katerim preprečite nabiranje umazanije na kuhalni površini. Zaradi emajlirane zunanjosti je čiščenje enostavno.
349,90 €

SIMFER steklokeramični štedilnik 6045 SEDBB

Na zalogi
Prostostoječi štedilnik širine 60 cm in s štirimi steklokeramičnimi ogrevalnimi površinami. Pečica se ponaša s petimi funkcijami in 56 l prostornino. Zaradi dvojne zasteklitve vrat, sprednje steklo na dotik ni vroče.
409,90 €

Akcijski artikli