051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Steklokeramične plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Kuhalna plošča SAMSUNG C21RJAN/BOL domino steklokeramika

Na zalogi
Eleganten in prefinjen dizajn kuhalne plošče daje vaši kuhinji ekskluziven videz. Kuhanje z resničnim užitkom bo vašim jedem dalo še boljši okus!
179,00 € 173,63 €

AEG steklokeramična plošča HK365407XB

Na zalogi
S preprostim pritiskom s prstom izberite želene natančne nastavitve. Sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče. Ta kuhalna plošča vam nudi optimiziran razpon možnosti kuhanja: dva običajna toplotna vira, veliko območje s tremi obroči in ovalno večnamensko območje. OptiHeat Control nadzoruje stopnjo preostale akumulirane toplote za vsako kuhališče, tako lahko najbolje izkoristite preostalo toploto in optimizirate porabo energije.
379,01 € 322,15 €

ELECTROLUX steklokeramična plošča EHF6342XOK

Trenutno ni na zalogi
Ta upravljalna polja na dotik z zvočnimi signali so zelo kompaktna brez poslabšanja čitljivosti, kar zagotavlja več prostora za ustvarjanje pri kuhanju. Preberi več o Electrolux EHF6342XOK steklokeramična plošča.
309,00 € 278,10 €

SAMSUNG steklokeramična plošča CTR164NC01/BOL

Na zalogi
Kuhalna plošča vsebuje večnamensko območje, kjer se zlahka prilegajo posode kakršnekoli oblike kuhanje ali pečenje. Varnostni sistem za izklop in otroška zaščita.
299,00 € 284,05 €

ELECTROLUX steklokeramična plošča EHF6241FOK

Na zalogi
Ta upravljalna polja na dotik z zvočnimi signali so zelo kompaktna brez poslabšanja čitljivosti, kar zagotavlja več prostora za ustvarjanje pri kuhanju. Pri tej kuhalni plošči vedno točno veste, katera kuhališča so še vedno topla, zahvaljujoč indikatorjem akumulirane toplote, ki domiselno prikažejo mesto toplote. Ker je ta kuhalna plošča neodvisna, imate na voljo veliko večjo prilagodljivost, da jo namestite, kamor želite. Izberite mesto, ki ustreza vašemu slogu kuhanja.
279,00 € 251,10 €

SAMSUNG steklokeramična plošča CTR464EB01/XEO

Na zalogi
Z gladko, ergonomsko zasnovo bo čiščenje enostavno tako kot brisanje z mehko krpo. Varnostni sistem omogoča izklop naprave hočete. Otroška zaščita omogoča, da otroške roke ne zaidejo v težave. Eleganten in prefinjen dizajn kuhalne plošče daje vaši kuhinji ekskluziven videz. Kuhanje z resničnim užitkom bo vašim jedem dalo še boljši okus.
269,00 € 260,93 €

ELECTROLUX steklokeramična plošča EHF46547XK

Na zalogi
S tem intuitivnim drsnim vmesnikom lahko z dotikom ali drsanjem izberete popolno stopnjo kuhanja z enim samim preprostim gibom. DirectAccess upravljanje na dotik vam omogoča povsem intuitiven način za nastavitev stopnje kuhanja – le z dotikom se neposredno pomaknite na pravo nastavitev. EcoTimer varčuje z energijo, tako da izklopi kuhalno ploščo in za preostali čas kuhanja izrablja akumulirano toploto.
329,00 € 296,10 €

SAMSUNG steklokeramična plošča C61R2CAST/BOL

Na zalogi
Odzivno kuhanje! Keramična steklena površina za kuhanje ima štiri visokotehnološke kuhalne površine z močnimi grelnimi površinami, ki segrejejo vašo hrano.
299,00 € 290,03 €

AEG steklokeramična plošča HK654070IB - ploska vgradnja

Na zalogi
Steklokeramična plošča z razširljivimi polji omogoča, da se kuhalna površina prilega različnim posodam. S preprostim pritiskom s prstom izberite želene natančne nastavitve. Sistem Direktouch vam zagotavlja neposreden dostop do upravljalnih področij kuhalne plošče.
399,00 € 339,15 €

AEG steklokeramična plošča HK634021XB

Na zalogi
Steklokeramična plošča z razširljivimi polji omogoča, da se kuhalna površina prilega različnim posodam. Pregledne elektronske tipke za nadzor na dotik na kuhalni plošči omogočajo hiter in natančen odziv – zagotavljajo popoln nadzor nad toplotnimi viri.
349,00 € 296,65 €

AEG steklokeramična plošča HRB32310NB

Na zalogi
Steklokeramična plošča, širine 30 cm s samo dvema kuhalnima površina omogoča maksimalno prilagodljivost pri oblikovanju vaše kuhinje. S sestavljanjem več manjših plošč si zagotovite, da končna postavitev ustreza vašim individualnim potrebam.
209,00 € 177,65 €

ELECTROLUX steklokeramična plošča EHF6343FOK

Na zalogi
Steklokeramična kuhalna plošča ponuja 4 kuhalna območja, med njimi eno 3-krožno in eno 2-krožno. Odlikuje jo osvetljeno upravljanje na dotik. Vgrajeno ima priročno programsko uro. Na voljo je funkcija pavza za začasno prekinitev kuhanja ter nadaljevanje z istimi nastavitvami.
285,90 € 257,31 €

ELECTROLUX steklokeramična plošča EHF3320NOK

Trenutno ni na zalogi
Steklokeramična kuhalna plošča z indikatorjem preostale temperature: 7 segmentov. Enostavna namestitev plošče s snap-in sistemom in funkcijo stop + go za krajše prekinitve.
169,90 € 152,91 €

BOSCH steklokeramična plošča PKM875DP1D - 80 cm

Na zalogi
Na desni strani kuhališča je s pomočjo povezljivih polj možno kuhati na eni podolgovati posodi ali pekaču. PowerBoost funkcija je redkost pri steklokeramičnih ploščah in je idealna rešitev za takojšnje povečanje moči in s tem pospešitev postopka kuhanja. Plošča se samodejno ugasne ob primeru, da vam nekaj prekipi ali se polije.
899,90 € 772,89 €

BOSCH steklokeramična plošča PKN645FP1E

Na zalogi
ReStart funkcija omogoča, da se plošča avtomatsko ugasne, če vam nekaj prekipi ali se polije. To je izredno praktična funkcija, saj se nam drugače pri steklokeramiki, če nismo dovolj hitri z brisanjem, lahko nekaj prismodi. Elektronska programska ura oz. timer omogoča nastavitev časa kuhanja in s tem manj skrbi, da bi nekaj predolgo pustili kuhati.
362,90 € 287,90 €

BOSCH steklokeramična plošča PKE645B17E

Na zalogi
ReStart funkcija omogoča, da se plošča avtomatsko ugasne, če vam nekaj prekipi ali se polije. To je izredno praktična funkcija, saj se nam drugače pri steklokeramiki, če nismo dovolj hitri z brisanjem, lahko nekaj prismodi. Elektronska programska ura oz. timer omogoča nastavitev časa kuhanja in s tem manj skrbi, da bi nekaj predolgo pustili kuhati.
329,90 € 265,90 €

SIMFER steklokeramična plošča 6040 DECB

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z velikimi in majhnimi ogrevalnimi površinami s pomočjo katerih lahko kuhate v večjih in manjših posodah. Zaradi upravljanja na dotik je dostop do želenih funkcij enostaven in hiter.
249,90 €

AMICA steklokeramična plošča VH 3021 (23481)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje.
189,91 € 104,45 €

AMICA steklokeramična plošča PH3200PG (23087)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. Zaradi upravljanja z gumbi je zelo enostavna za uporabo. Ploščo odlikuje ugodna cena.
159,90 €

AMICA steklokeramična plošča VH6040 (23482)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z zanimivim in drugačnim dizajnom se ponaša s kvalitetnim steklom SCHOTT CERAN, ki je odporno na razne udarce. Plošča se upravlja na dotik.
269,90 €

AMICA steklokeramična plošča PC7511FT (23476)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča s petimi ogrevalnimi površinami nudi več uporabne površine. Na levi strani in na sredini ima razširljiva polja, ki omogočajo kuhanje v manjših ali večjih posodah. Za dodatno varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
439,90 €

SIMFER steklokeramična plošča 3020 DECB

Na zalogi
Vgradna plošča širine 30 cm, ki je primerna za manjše kuhinje. Sestavljata jo dve steklokeramični ogrevalni površini, ki sta zaradi razširljivih polj primerni za kuhanje v manjših in večjih posodah.
189,91 €

Akcijski artikli