051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Steklokeramične plošče

Kuhanje je ena izmed najpomembnejših aktivnosti, s katerimi se srečujemo v domačem stanovanju. To pomeni, da mora biti kuhinja zelo dobro opremljena. Ne samo zato, da lahko v njej dejansko kuhamo in poskrbimo za kvalitetno prehrano, temveč tudi zato, da se ob tem dobro počutimo in v kuhanju uživamo. Za to poskrbijo dobre vgradne plošče, ki lahko naredijo veliko razliko v uporabniški izkušnji pri domačem kulinaričnem ustvarjanju! Glede na to, da kuhalne plošče redno uporabljamo, je vsekakor pametno izbrati opremo, ki bo do potankosti pripravljena na vse izzive, s katerimi se v kuhinji soočamo. Na srečo lahko v pestri ponudbi najdemo kuhalne plošče za vse potrebe. Zelo priljubljene so indukcijske plošče, ki se posrečeno vključijo v praktično vsako sodobno kuhinjo, še več možnosti za kulinarično ustvarjanje pa ponujajo plinske kuhalne plošče, na katere prisega širok spekter raznovrstnih uporabnikov. Gotovo bo moč najti opremo, ki se bo tudi v vaši kuhinji odlično obnesla, saj so različni modeli prilagojeni vsem mogočim željam in potrebam. Vgradne plošče so nujna oprema za funkcionalno kuhinjo, zato lahko od teh izdelkov pričakujemo odlično delovanje in prijetno izkušnjo pri uporabi. Poleg tega so kuhalne plošče pripravljene na enostavno vgradnjo in se lepo ujemajo z različnimi kompleti kuhinjske opreme in vizualnimi slogi sodobnih kuhinj. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SIMFER steklokeramična plošča 6040 DECB

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z velikimi in majhnimi ogrevalnimi površinami s pomočjo katerih lahko kuhate v večjih in manjših posodah. Zaradi upravljanja na dotik je dostop do želenih funkcij enostaven in hiter.
249,90 €

AMICA steklokeramična plošča VH 3021 (23481)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje.
104,45 €

AMICA steklokeramična plošča PH3200PG (23087)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča širine 30 cm se idealno prilega v manjše kuhinje. Zaradi upravljanja z gumbi je zelo enostavna za uporabo. Ploščo odlikuje ugodna cena.
159,90 €

AMICA steklokeramična plošča VH6040 (23482)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča z zanimivim in drugačnim dizajnom se ponaša s kvalitetnim steklom SCHOTT CERAN, ki je odporno na razne udarce. Plošča se upravlja na dotik.
269,90 €

AMICA steklokeramična plošča PC7511FT (23476)

Na zalogi
Vgradna steklokeramična plošča s petimi ogrevalnimi površinami nudi več uporabne površine. Na levi strani in na sredini ima razširljiva polja, ki omogočajo kuhanje v manjših ali večjih posodah. Za dodatno varnost pa poskrbi otroška varnostna ključavnica.
439,90 €

SIMFER steklokeramična plošča 3020 DECB

Na zalogi
Vgradna plošča širine 30 cm, ki je primerna za manjše kuhinje. Sestavljata jo dve steklokeramični ogrevalni površini, ki sta zaradi razširljivih polj primerni za kuhanje v manjših in večjih posodah.
189,91 €

Akcijski artikli