051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Sušilni stroji

Sušenje perila je pomembna naloga, ki je ne moremo preprosto prepustiti naključju, tudi če imamo v stanovanju na voljo prostor za naravno sušenje na svežem zraku. Ta opcija pride namreč v poštev le v toplejšem delu leta in v času lepega vremena, poleg tega sušenje na zraku traja kar nekaj časa. Zato so skoraj nujni sušilni stroji, ki delo opravijo hitreje in bolje. Še posebej se odlike teh naprav izkažejo v primeru, da moramo kakšna oblačila hitro posušiti ali pa imamo opravka z večjim kupom perila. Kakovosten sušilni stroj odlično dopolni funkcionalnosti pralnega stroja in na dolgi rok zagotavlja popolno zadovoljstvo uporabnikov pri pranju in sušenju perila. Sušilni stroji so zelo dobro prilagojeni potrebam gospodinjstva. Ponujajo različne funkcije delovanja, ki jih je mogoče enostavno prilagajati. Poleg tega so sodobni sušilni stroji tudi zelo zmogljivi in imajo veliko kapaciteto, kar pomeni, da bodo odgovorili tudi na potrebe večjega gospodinjstva. Pri izbiri stroja za sušenje perila smo pozorni še na to, da naprava deluje varčno in učinkovito – sodobni sušilni stroji delujejo s pomočjo toplotne črpalke, ki omogoča zelo učinkovito izmenjavo energije. Vse to so odlike, ki poskrbijo za popolno zadovoljstvo pri uporabi, zato se splača izbrati kakovosten sušilni stroj! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Sušilni stroj AEG T8DBG48S 8 kg, topl. inv.

Na zalogi
Suši hitreje in učinkovitejše od običajnih sušilnih strojev s toplotno črpalko. Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe za natančen nadzor gibanja bobna in temperature pri sušenju. Preprečitev krčenja. Ohranjanje oblike. Obnovitev vodo-odbojnosti. Primerljivo s sušenjem volne na ravni podlagi.
909,00 € 772,65 €

Sušilni stroj HOOVER ND H9A3TCBEXS-S, 9kg, A+++

Na zalogi
Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential – ND H9 A3 TCBEXS-S. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša z novim Eco Power inverter motorjem, ki zagotavlja izjemno zmogljivost, nizko porabo in daljšo življenjsko dobo ter toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost in spada v energijski razred A+++. Z veliko zmogljivostjo sušenja do 9 kg in 16 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja.
999,90 € 749,92 €

Sušilni stroj HOOVER NDPH9A2TCBEXMS-S, 9KG, A++

Na zalogi
Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Professional - NDP H9 A2 TCBEXMS-S. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša z inovativnim inox bobnom Infinity Silent Drum, ki omogoča tiho sušenje, ki je nežno do vašega perila ter toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost in spada v energijski razred A++. Z veliko zmogljivostjo sušenja do 9 kg in 16 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja.
879,90 € 659,92 €

Sušilni stroj HOOVER NDPHY10A2TCBEXSS, 10KG, A++

Na zalogi
Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Professional – NDP HY10 A2 TCBEXSS. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša s hibridnim sistemom gretja s toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost ter krajši čas sušenja in spada v energijski razred A++. Z veliko zmogljivostjo sušenja do 10 kg in 16 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja.
979,90 € 734,92 €

Sušilni stroj HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S, SLIM,7kg,A+

Na zalogi
Odkrijte nov najplitkejši sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential – ND4 H7 A1 TSBEX-S. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša s toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost in spada v energijski razred A+. Z zmogljivostjo sušenja do 7 kg in 16 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja.
939,90 € 704,93 €

Sušilni stroj Electrolux EW7H438B, 8 kg, A+

Na zalogi
Inovativni sušilni stroj PerfectCare 700 smo zasnovali s sistemom GentleCare, da oblačila dalj časa ostanejo kot nova na otip. S sušenjem perila pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih to ni nikoli izpostavljeno nepotrebni toploti.
769,00 € 692,10 €

Sušilni stroj AEG T7DBE38S, 8 kg, toplotna črpalka

Trenutno ni na zalogi
AEG SensiDry izvleče vlago iz perila pri polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, brez pretirano daljšega časa sušenja. To zagotavlja, da tkanine niso nikoli izpostavljene nepotrebni toploti. Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem OKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost. Vsi sušilni stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. V tem bobnu so vaša oblačila deležna najbolj učinkovitega pretoka zraka in imajo prostor, da so manj nagnetena, ter se ne prepletajo in mečkajo.
899,01 € 764,15 €

Sušilni stroj AEG T8DEE48S 8 KG inverter motor A++

Na zalogi
Programi v našem edinstvenem sistemu AbsoluteCare natančno nadzorujejo gibanje in temperaturo sušilnega bobna. Volneno perilo se porazdeli po obodu bobna, kar posnema sušenje na ravni podlagi. Oblačila za dejavnosti na prostem prejmejo ustrezno količino toplote za obnovitev popolne funkcionalnosti vodoodporne membrane. Samo sušilni stroji AEG imajo filtrirni sistem OKOFlow, izredno učinkovit filter, ki ga preprosto dosežete in očistite. Običajni sušilni stroji imajo več filtrov. Če ne očistite vseh, se poveča poraba energije. Z enim filtrom stroj AEG vsako količino perila posuši preprosto ter ohrani svojo zmogljivost in energijsko učinkovitost.
929,01 € 789,65 €

AEG sušilni stroj s toplotno črpalko T8DEC68S - 8 kg A+++

Na zalogi
Zdaj lahko posušite vse, kar operete. Od najmehkejšega volnenega puloverja do poslovnih srajc za vsak dan ali smučarske jakne. Sušilni stroji s sistemom AbsoluteCare® imajo prilagojene programe za natančen nadzor gibanja bobna in temperature pri sušenju. Preprečitev krčenja*. Ohranjanje oblike. Obnovitev vodoodbojnosti. Ponovno definiranje sušenja v sušilnem stroju za blago iz vaše garderobe. * Primerljivo s sušenjem volne na ravni podlagi
1049,00 € 891,65 €

AEG sušilni stroj s toplotno črpalko T8DBE48S - 8 kg A++

Na zalogi
Zelo zmogljiv sušilni stroj se ponaša z zmogljivostjo sušenja do 8 kilogramov in energijskim razredom A+++. Njegov sistem Absolute Care skrbi za manj zmečkano perilo, ProSense pa skrbi za varčno uporabo ne glede na količino perila. Filtrirni sistem omogoča enostavnejše čiščenje filtra.
919,00 € 781,15 €

ELECTROLUX sušilni stroj EW8H359S - 9 kg

Trenutno ni na zalogi
Sušilni stroj ima zmogljivost sušenja do kar 9 kilogramov. Funkciji PerfectCare in GentleCare omogoča kvalitetno sušenje na bistveno nižji temperaturi in sta s tem izredno prijazni do občutljivejših oblačil. Zamik vklopa vam nudi možnost nastavitve želenega časa, kdaj se bo pričelo sušenje.
949,00 € 854,10 €

ELECTROLUX sušilni stroj EW7H437P - 7 kg

Na zalogi
Sušilni stroj ima zmogljivost sušenja do 7 kilogramov. Funkciji PerfectCare in GentleCare omogočata kvalitetno sušenje na bistveno nižji temperaturi in sta s tem izredno prijazni do občutljivejših oblačil. Zamik vklopa vam nudi možnost nastavitve želenega časa, kdaj se bo pričelo sušenje.
769,90 € 692,91 €

Akcijski artikli