051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Tipkovnice

Razvrsti po:

Tipkovnica Genius Scorpion K220, USB

Na zalogi
Gaming tipkovnica Scorpion K220 je odlična za vse začetnike pri igranju iger. Ponaša se z udobjem in vzdržljivostjo tipk, ki jih odlikuje življenjska doba do kar 2 milijona pritiskov. Vgrajena pa je še atraktivna LED mavrična osvetlitev.
17,90 €

Tipkovnica Genius numerična NumPad 100 USB

Trenutno ni na zalogi
Žična numerična tipkovnica v črni barvi.
11,90 €

Tipkovnica GENIUS Smart KM-200 z miško

Na zalogi
Moderna, visoko kvalitetna tipkovnica podjetja Genius črne barve z miško. Miška ima optični senzor ter 3 gumbe. Tipkanje poteka gladko, tekoče in izredno tiho. Priklop tipkovnice poteka preko standardnega USB priključka. Tako imenovana pametna tipkovnica vam omogoča hiter dostop do najljubših funkcij.
15,90 €

Tipkovnica+miš DELL KM7120W

Trenutno ni na zalogi
Komplet brezžične tipkovnice in miške, ki vam omogoča brezhibno povezavo s tremi osebnimi računalniki. Dva načina brezžične povezave Bluetooth 5.0 in 2.4 GHz omogočata enostavno preklapljanje med prenosnikom, namizjem ali 2-v-1 napravo s klikom na gumb. Združljivost z operacijskimi sistemi Windows, Chrome, Android in Mac zagotavlja največjo prilagodljivost v vseh vaših napravah. Hitri odzivi s senzorjem 1600 DPI vam omogočijo premikanje brez težav, še posebej po zaslonu 4K z visoko ločljivostjo. Optični senzor ponuja natančno sledenje in je idealen za uporabo na površinah večine miz.
79,90 €

Tipkovnica PORT numerična USB-C / USB-A

Na zalogi
Numerična, slim tipkovnica PORT za preprosto delo s številkami, priložen USB-C kabel 80 cm in pretvornik USB-A.
24,99 €

Tipkovnica Kingston HX Alloy ELITE 2 RGB gaming, HyperX Red, linear

Na zalogi
Gaming tipkovnica v črni barvi z različnimi barvami osvetlitve tipk.
159,82 €

Tipkovnica Kingston HX Alloy Origins Core RGB, HyperX Aqua Switch

Na zalogi
HyperX Aqua tipke so stikala v taktilnem stilu. Za razliko od linearnih, nudijo Aqua stikala ob pritisku na tipko rahel odpor, kar uporabniku omogoča potrditev pritiska. Taktilna stikala se uvrščajo med klikovna in linearna stikala tako glede njihove glasnosti kot pogonske sile. Raje jih uporabljajo igralci, ki želijo hitre tipke, pri katerih pa je natančnost pomembnejša od hitrosti.
109,80 €

Tipkovnica z miško HP Pavilion bel

Trenutno ni na zalogi
Optimizirane tipke za taktilni občutek in odzivno, tiho izkušnjo tipkanja. Razširite svoje možnosti vnosa podatkov s tipkovnicami in miškami podjetja HP.
54,69 €

Tipkovnica Genius Smart KM-8200 z miško

Na zalogi
Minimalističen izgled s stilom… Komplet KM-8200 je izdelek, ki je na voljo z enim brezžičnim sprejemnikom, ki deluje na večih napravah (do 3 naprave, velja samo za tipkovnico). Prilagojene funkcijske tipke pa omogočajo hiter dostop do želenih vsebin.
21,90 €

Tipkovnica Genius SS 230 USB

Na zalogi
Kombinacija elegance in udobja; večpredstavnostne tipke za hitra dejanja in ukaze; udobne, tihe "čokoladne" tipke; ergonomska zasnova.
10,89 €

Tipkovnica Genius KB-118 USB

Na zalogi
Klasična tipkovnica Genius KB-118 je elegantne črne barve in ima nizko profilne tipke, ki zagotavljajo odlično povratno informacijo ter med tipkanjem ne povzroča hrupa. Odporna je v primeru manjšega razlitja tekočin.
9,94 €

Tipkovnica Kingston HX Alloy Origins RGB, HyperX Red Switch

Na zalogi
Vodoodporna tipkovnica v črni barvi s 6 različnimi barvnimi učinki osvetlitve tipk.
119,80 €

Tipkovnica Kingston HX Alloy Origins Core RGB, HyperX Red Switch

Na zalogi
Vodoodporna tipkovnica v črni barvi s 6 barvnimi učinki osvetlitve tipk.
109,80 €

Brezžična tipkovnica in optična miška MANHATTAN, USB, 1600 dpi, črna

Na zalogi
Manhattan brezžična tipkovnica in optična miška združujeta odlično vrednost z udobjem in vzdržljivostjo. Brezžična tipkovnica ponuja robustno strukturo tipk, zelo odzivne tipke, ukazno ploščo z lahkim dostopom, različne večpredstavnostne funkcije in številčno tipkovnico polne velikosti. Priložena brezžična optična miška ima standardne gumbe na levi in desni klik ter drsno kolo. Brezžična zmogljivost kompleta je do 7,5 metra od vaše naprave.
20,68 €

Tipkovnica Genius Scorpion K215, USB

Na zalogi
Tipkovnica se ponaša z 10 hitrimi tipkami, ki omogoča upravljanje različnih spletnih in medijskih funkcij. Gumbi tipkovnice in tehnologija, ki se skriva za njimi, so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jim omogoča, da prenesejo tudi do 2.000.000 klikov.
19,90 €

Tipkovnica z miško HP 300 brezžična

Na zalogi
Razširite svoje možnosti vnosa podatkov s tipkovnicami in miškami podjetja HP.
36,60 €

Tipkovnica Kingston HX Alloy Core RGB gaming, membranska, način zaklepanja tipkovnice

Trenutno ni na zalogi
Žična tipkovnica v črni barvi, s trdnim in vzdržljivim okvirjem in tihimi ter odzivnimi tipkami brez bleščanja.
59,90 €

Tipkovnica GENIUS Smart KB-102

Na zalogi
Personalizirana tipkovnica Genius smart KB-102 vam pri vaših rutinskih opravilih omogoča povečanje učinkovitosti dela kar za 50%. Z eno samo tipko lahko dostopate do vaših priljubljenih spletnih mest in pogosto uporabljenih aplikacij.
12,90 €

Tipkovnica HP USB Slim z bralnikom pametnih kartic SLO

Trenutno ni na zalogi
Povečajte svojo storilnost in si pridobite integrirane varnostne funkcije s tipkovnico HP USB Slim Smartcard, ki ima vgrajen čitalnik pametnih kartic.
52,56 €

Tipkovnica HP Premium brezžična

Trenutno ni na zalogi
Z elegantno, preoblikovano brezžično tipkovnico HP USB Premium iz anodiziranega aluminija povečajte storilnost in si zagotovite udobno delo za mizo ali na drugi strani sobe.
92,37 €

Tipkovnica Kingston HX ALLOY FPS Pro gaming, CherryMX blue

Trenutno ni na zalogi
Tipkovnica pro gaming v črni barvi z rdečimi osvetljenimi tipkami.
79,79 €

Tipkovnica DELL KB216

Trenutno ni na zalogi
Žična tipkovnica za vsakodnevno uporabo doma ali v pisarni omogoča učinkovito in udobno tipkanje in je primerna za vsakodnevno uporabo pri praktično vsaki nalogi. Multimedijske tipke za hitre ukaze omogočajo preprosto dostopanje do funkcij kot so predvajanje, premor, premik nazaj ter nastavitev glasnosti. Z vzdržljivimi in tihimi tipkami zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi vašega računalnika.
17,07 €

Tipkovnica Kingston HX ALLOY FPS Pro gaming, CherryMX red

Na zalogi
Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy FPS Pro Gaming je s kompaktno velikostjo namenjena za igranje prvoosebnih strelskih iger. Uporablja minimalistično kompaktno oblikovanje, ki je idealno za FPS igre. Na mizi pusti dovolj prostora za premike miške in obenem ponuja polno funkcionalnost in enostavno prenašanje.
79,79 €

Tipkovnica+miš DELL KM717

Na zalogi
Komplet brezžične tipkovnice KM714 in miške zagotavlja visokokakovostno brezžično delovanje v sodobnem dizajnu, ki omogoča delovno okolje brez navlake.
119,90 €

Tipkovnica z miško HP Slim brezžična

Na zalogi
Eleganten komplet tipkovnice in miške omogoča hiter vnos podatkov ter je oblikovan za HP poslovne računalnike.
55,77 €

Tipkovnica HP Link-5 brezžična SLO

Na zalogi
Z majhno brezžično tipkovnico HP z vsemi funkcijami (Link-5), oblikovano tako, da dopolnjuje poslovne računalnike HP razreda 2015, povečajte razpoložljiv delovni prostor in prihranite priključke USB.
38,34 €

Microsoft tipkovnica Wireless Comfort Desktop 5050 z miško, slovenska

Trenutno ni na zalogi
Microsoft tipkovnica Wireless Comfort Desktop 5050 z miško vam ponuja izjemno taktilne tipke in izvrsten občutek pri tipkanju za produktivno delo z računalnikom.
83,90 €

Tipkovnica HP Slim USB žična SLO

Trenutno ni na zalogi
Elegantna tipkovnica omogoča hiter vnos podatkov ter je oblikovana za HP poslovne računalnike.
26,02 €

Tipkovnica GENIUS LM 100

Na zalogi
Vzdržljiva manjša tipkovnica brez numeričnega dela. Nizko profilne, tihe tipke omogočajo udobno delo.
10,89 €

Microsoft tipkovnica Sculpt Ergonomic Desktop z miško, slovenska

Na zalogi
Izvrstna izkušnja tipkanja, ki jo boste dosegli s tipkovnico Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop z miško, bo občutno izboljšala vašo produktivnost.
134,90 €

Tipkovnica DELL KB-522

Na zalogi
Dell KB522 je poslovna multimedijska tipkovnica robustnega dizajna. Je tiha in vzdržljiva in kot taka primerna za vsakodnevno poslovno uporabo. Nudi velik nabor multimedijskih tipk / bližnjic.
29,90 €

Tipkovnica HP USB SLO

Na zalogi
Nova tipkovnica HP USB Keyboard je vzdržljive oblike, preprosta za uporabo in dobro prilagojena vsakodnevnim računalniškim opravilom.
28,05 €

Akcijski artikli