051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Tiskalniki, optični bralniki

Razvrsti po:

HP večnamenski tiskalnik DeskJet 2720

Na zalogi
Tiskajte, skenirajte in kopirajte z elegantno HP All in One napravo, ki je zanesljiva in cenovno ugodna. Idealna za vsakdanje tiskanje dokumentov, je preprosta za uporabo ter omogoča brezžično povezavo.
79,99 €63,99 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS6351, bel

Na zalogi
Serija PIXMA TS6350 Napredni večnamenski tiskalnik 3 v 1 s preprosto brezžično povezljivostjo, ustvarjalnimi zmogljivostmi in 5 posameznimi kartušami je kot nalašč za službene dokumente ali družinske projekte.
148,72 €

Večfunkcijska brizgalna naprava HP Deskjet Plus 4122

Trenutno ni na zalogi
HP Deskjet Plus 4122 All in One naprava je oblikovana za domačo pisarno / mikro-poslovne uporabnike. Naprava je enostavna za uporabo, omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje ter omogoča brezžično povezavo. Naprava ima 60-listni vhodni predal ter 35-listni avtomatski podajalec dokumentov.
79,00 €

Brizgalni tiskalnik CANON Pixma TS705

Na zalogi
Canonov najmanjši enofunkcijski tiskalnik do zdaj s 5 črnili je majhen, a ima številne funkcije, med drugim veliko zmogljivost za 350 listov navadnega papirja za tiskanje profesionalnih dokumentov in visokokakovostnih fotografij s preprosto povezljivostjo, vse to pa ponuja po ugodni ceni.
106,09 €

TISKALNIK TERMALNI TIMPOS 80 USL

Na zalogi
TISKALNIK TERMALNI TIMPOS 80 USL je zanesljiv printer, ki vas svojimi mnogimi funkcijami ne bo razočaral.
176,90 €

Večfunkcijska barvna laserska naprava HP Color LaserJet Enterprise Flow M578c

Na zalogi
Večfunkcijska barvna laserska naprava HP Color LaserJet Enterprise Flow M578c je zanesljiv printer, ki vas svojimi mnogimi funkcijami ne bo razočaral. Omogoča Barvni tisk pri ločljivosti vse do formata A4.
3439,69 €

Večfunkcijska barvna laserska naprava XEROX DocuCentre SC2020

Trenutno ni na zalogi
Multifunkcijska laserska barvna A3 naprava Xerox DocuCentre SC2020, z avtomatskim obojestranskim podajalcem je odličen nadomestek večjim napravam, saj ponuja izboljšano produktivnost v eni sami majhni napravi. Xeroxovo novo napravo odlikuje visoka zmogljivost s hitrost tiskanja 20 strani na minuto.
1264,82 €

Brizgalni tiskalnik Canon Pixma G1420

Na zalogi
S tem zanesljivim namenskim tiskalnikom MegaTank z visokim izkoristkom in možnostjo uporabe različnih medijev boste uživali v produktivnem, kakovostnem in varčnem tiskanju kot britev ostrih dokumentov in živih fotografij doma ali v pisarni.
156,50 €

Večfunkcijska brizgalna naprava EPSON EcoTank ITS L6550

Trenutno ni na zalogi
Tiskajte, optično prebirajte, kopirajte in faksirajte z enostavnim tiskalnikom EcoTank L6550, ki zagotavlja izjemno nizke stroške tiskanja na stran. Ta vsestranska naprava je primerna tako za domačo uporabo kot tudi za pisarne. Velika prednost, ki jo omogoča je tudi obojestransko tiskanje in kopiranje dokumentov.
875,96 €

Večfunkcijska brizgalna naprava EPSON EcoTank ITS L6570

Trenutno ni na zalogi
Z izjemno hitrim, visoko zmogljivim in več-funkcijskim tiskalnikom EcoTank L6570 boste prihranili čas ter denar, saj lahko z minimalnim trudom dosežete zelo nizke stroške na natisnjeno stran. Ta vsestranska naprava je primerna tako za domačo uporabo kot tudi za pisarne. Velika prednost, ki jo omogoča je tudi obojestransko tiskanje in kopiranje dokumentov.
983,69 €

Barvni laserski tiskalnik HP Color LaserJet Enterprise M554dn

Trenutno ni na zalogi
Barvni laserski tiskalnik HP Color LaserJet Enterprise M554dn zagotavlja kvalitetno tiskanje. m tiskom ter maksimalno velikostjo formata A4 omogoča hiter izpis z resolucijo .
840,14 €

Laserski tiskalnik HP LaserJet Enterprise M612dn

Trenutno ni na zalogi
HP LaserJet Enterprise M612dn, združuje izjemno zmogljivost, varnost in energetsko učinkovitost. Odlikuje ga visoka kvaliteta izpisa ter hitrost tiskanja 71 strani A4 na minuto. Tiskalnik lahko nadgradite z dodatno kaseto za papir, 550-listno ali 2.100 listno.
1158,06 €

Laserski tiskalnik HP LaserJet Enterprise M611dn

Trenutno ni na zalogi
HP LaserJet Enterprise M611dn, združuje izjemno zmogljivost, varnost in energetsko učinkovitost. Odlikuje ga visoka kvaliteta izpisa ter hitrost tiskanja 61 strani A4 na minuto. Tiskalnik lahko nadgradite z dodatno kaseto za papir, 550-listno ali 2.100 listno.
1031,42 €

Prenosni brizgalni tiskalnik Canon Pixma TR150b z baterijo

Na zalogi
Tiskajte na poti, kjer koli že ste. Baterija za polnjenje poskrbi za delo brez prekinitve. Prevzemite nadzor z brezžičnim tiskanjem iz računalnika, prenosnega računalnika ali pametne naprave ter tiskajte besedilo ali fotografije brez robov do velikosti A4. Za hitre rezultate lahko shranite do 5 predlog, ki jih lahko natisnete s preprostim pritiskom gumba.
384,82 €

Prenosni brizgalni tiskalnik Canon Pixma TR150 brez baterije

Trenutno ni na zalogi
CANON PIXMA TR150 Svoje delo opravljajte tudi na poti. Lahek in prenosen z raznovrstno brezžično povezljivostjo in nadzorom s pametnim telefonom, da boste lahko kjer koli povsem enostavno poskrbeli za profesionalne rezultate.
301,22 €

Večfunkcijska brizgalna naprava HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475

Trenutno ni na zalogi
Izjemno zmogljiva večfunkcijska brizgalna naprava HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 z izredno nizkimi stroški izpisa, vam poleg tiskanja ponuja še skeniranje, kopiranje in faksiranje dokumentov ter je namenjena za domačo uporabo. Vsebuje 100-listni vhodni predal ter omogoča obojestransko tiskanje.
119,90 €

Večfunkcijska brizgalna naprava HP Deskjet Plus 4120

Na zalogi
HP Deskjet Plus 4120 All in One naprava je oblikovana za domačo pisarno / mikro-poslovne uporabnike. Naprava je enostavna za uporabo, omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje ter omogoča brezžično povezavo. Naprava ima 60-listni vhodni predal ter 35-listni avtomatski podajalec dokumentov.
79,00 €

Večfunkcijska brizgalna naprava HP DeskJet 2320

Trenutno ni na zalogi
HP DeskJet 2320, tiskajte, skenirajte in kopirajte z elegantno HP All in One napravo, ki je zanesljiva in cenovno ugodna. Idealna za vsakdanje tiskanje dokumentov in je preprosta za uporabo.
54,90 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS3355

Trenutno ni na zalogi
Več kot večfunkcijska naprava; Kompakten, cenovno ugoden in vsestranski tiskalnik Serija PIXMA TS3350 se ponaša z brezžično povezljivostjo, preprostim 1,5-palčnim črno-belim zaslonom LCD in kartušami FINE z možnostmi XL, ki zagotavljajo ostro besedilo dokumentov in živahne fotografije brez robov velikosti do 5 x 7 palcev.
85,22 €

Večfunkcijska laserska naprava HP Neverstop Laser MFP 1200n

Na zalogi
S HP-jevo najnovejšo revolucionarno tehnologijo zmanjšajte prekinitve dela. Visoko zmogljivi mrežni večnamenski tiskalnik z možnostjo ponovnega polnjenja. Če veliko tiskate in vam vedno zmanjkuje tonerja, je novi laserski tiskalnik HP Neverstop pravi za vas. Ta rešitev brez kartuše je oblikovana tako, da omogoča pametnejše delo z najnižjimi stroški ponovnega polnjenja za laserske tiskalnike HP. Zagotovite si visoko kakovost tiskanja brez kompromisov in prihranite do 80 % pri stroških za toner HP.
299,00 €

Laserski tiskalnik HP Neverstop Laser 1000n

Na zalogi
S HP-jevo najnovejšo revolucionarno tehnologijo zmanjšajte prekinitve dela. Visoko zmogljivi mrežni tiskalnik z možnostjo ponovnega polnjenja. Če veliko tiskate in vam vedno zmanjkuje tonerja, je novi laserski tiskalnik HP Neverstop pravi za vas. Ta rešitev brez kartuše je oblikovana tako, da omogoča pametnejše delo z najnižjimi stroški ponovnega polnjenja za laserske tiskalnike HP. Zagotovite si visoko kakovost tiskanja brez kompromisov in prihranite do 80 % pri stroških za toner HP.
249,00 €

Papir CANON XS-20L za SELPHY Square QX10

Na zalogi
Tiskajte kvadratne slike in nalepke, kamor lahko kaj napišete. Natisi bodo svojo visoko kakovost ohranjali do 100 let.
18,18 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 roza barve

Trenutno ni na zalogi
SELPHY SQUARE QX1 na visokokakovostni papir z obrobo, kamor lahko napišete besedilo, tiska večje in bolj kakovostne 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 palca) slike.
149,00 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 črne barve

Trenutno ni na zalogi
Po zaslugi povezave Wi-Fi lahko SELPHY SQUARE QX10 uporabljate povsod in v trenutku ustvarite čudovite natise svojih posebnih spominov.
149,00 €

Tiskalnik CANON SELPHY Square QX10 bele barve

Trenutno ni na zalogi
S kompaktnim, priročnim in visokokakovostnim tiskalnikom SELPHY SQUARE QX10, ki za delovanje ne potrebuje kablov in ne povzroča zmede, tiskajte, zbirajte in na ustvarjalen način delite svoje dragocene spomine. Tiskajte z užitkom.
149,00 €

Večfunkcijska barvna Laserska naprava HP Color LaserJet Pro M182n

Trenutno ni na zalogi
Idealno za podjetja ali domačo uporabo, ki želijo z barvno večfunkcijsko napravo tiskati iz spleta in mobilnih naprav z ePrint funkcijo. Možnosti tiskanja, kopiranja in skeniranja. Omogoča USB ter mrežno povezavo.
415,21 €

EPSON TM-T20III (tabela 852), ETH priklop

Trenutno ni na zalogi
EPSON TM-T20III (tabela 852), ETH priklop zagotavlja kvalitetno tiskanje. m tiskom ter največjim formatom omogoča hiter izpis z resolucijo.
181,17 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma GM4040+GRATIS črno črnilo za 18000 izpisov

Na zalogi
Canon PIXMA GM4040 večnamenski črno-beli tiskalnik s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja s samodejnim podajanjem papirja. Črno-bel tiskalnik s 3-v-1 črnilnimi vložki z visokim izkoristkom in nizkimi stroški na stran; Povišajte produktivnost in znižajte stroške z izkoristkom 18.000 strani s 3 stekleničkami črnega črnila. Boljše skeniranje in kopiranje omogoča samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov in stekleničke s črnilom z možnostjo ponovnega polnjenja, ki se ne stiskajo, kar je popolna funkcija za majhne ali domače pisarne, ki si želijo nemotenega delovanja in vrhunske kakovosti. Podprti operacijski sistemi: samo Windows OS!!
235,95 €

Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma TS5353 - zelena

Na zalogi
Canon PIXMA TS5350 Serija: Elegantna in privlačna večfunkcijska naprava 3 v 1 je s hitro povezljivostjo, ki omogoča tiskanje iz vaše dlani, popoln pripomoček za ustvarjanje - in popoln tiskalni partner vašega pametnega telefona. Minimalistična naprava z ustvarjalno žilico; Nalepke, magneti in druge umetnine – pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s široko paleto medijev in aplikacij. Elegantni tiskalnik z enostavno povezljivostjo, poenostavljenim zaslonom OLED, vrstico stanja LED in vrhunskimi kartušami FINE se ponaša z vrsto funkcij za napredne uporabnike pametnih telefonov.
103,55 €

Blagajniški tiskalnik EPSON TM-T20III (kodna tabela 852)

Na zalogi
Epson TM-T20III je cenovno zelo ugoden POS tiskalnik, ki lahko tiska na 80 mm širok papir in je preprost za uporabo. Zaradi kombinacije hitrega tiskanja, izjemne zanesljivosti in varčnega delovanja je ta tiskalnik nepogrešljiv za majhna trgovska podjetja ter specializirane prodajalne, gostinska podjetja in prodajalne z živili.
151,28 €

Večfunkcijska laserska naprava HP Neverstop Laser MFP 1200w

Trenutno ni na zalogi
S HP-jevo najnovejšo revolucionarno tehnologijo zmanjšajte prekinitve dela. Visoko zmogljivi brezžični večnamenski tiskalnik z možnostjo ponovnega polnjenja. Če veliko tiskate in vam vedno zmanjkuje tonerja, je novi laserski tiskalnik HP Neverstop pravi za vas. Ta rešitev brez kartuše je oblikovana tako, da omogoča pametnejše delo z najnižjimi stroški ponovnega polnjenja za laserske tiskalnike HP. Zagotovite si visoko kakovost tiskanja brez kompromisov in prihranite do 80 % pri stroških za toner HP.
299,00 €

Laserski tiskalnik HP Neverstop Laser 1000w

Trenutno ni na zalogi
S HP-jevo najnovejšo revolucionarno tehnologijo zmanjšajte prekinitve dela. Visoko zmogljivi brezžični tiskalnik z možnostjo ponovnega polnjenja. Če veliko tiskate in vam vedno zmanjkuje tonerja, je novi laserski tiskalnik HP Neverstop pravi za vas. Ta rešitev brez kartuše je oblikovana tako, da omogoča pametnejše delo z najnižjimi stroški ponovnega polnjenja za laserske tiskalnike HP. Zagotovite si visoko kakovost tiskanja brez kompromisov in prihranite do 80 % pri stroških za toner HP.
249,00 €

Akcijski artikli