051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Tuš seti brez armature

V domači kopalnici mora biti na voljo vsa oprema, ki igra ključno vlogo pri funkcionalnostih tega prostora. Predvsem se osredotočamo na večje elemente, ki se jih poslužujemo vsakodnevno. Gotovo pride takoj na misel tuš, saj ima prav ta bržkone največji vpliv na zadovoljstvo pri redni uporabi kopalnice na dolgi rok. Da bomo lahko uživali v vseh prednostih sodobne kopalnice, moramo izbrati dober tuš. Najbolj priporočljiv je nakup celotnega kompleta opreme za tuš – v poštev pride namreč več elementov, na katere moramo biti pozorni. Tuš seti v kompletu prinašajo prav vse, kar potrebujemo, zato zagotavljajo kar najboljšo izkušnjo za vsakega uporabnika. Kaj torej vključujejo tuš seti? To je v veliki meri odvisno od ponudbe, na trgu je možno najti zelo raznolike komplete. V osnovi potrebujemo vsaj tuš armaturo, ki jo lahko namestimo nad obstoječo tuš ali kopalno kad. Že armatura vključuje več različnih izdelkov, poleg same pipe še ročno prho in pripadajočo konzolo, v nekaterih setih pa dobimo še nadglavno prho. Nabor izdelkov v kompletu je seveda prilagodljiv, tako da bo možno dobiti zelo posrečene sete za vsakega uporabnika. Tuš seti so elegantna rešitev za tiste, ki želijo svojo kopalnico opremiti s funkcionalno opremo. Osnovno zbirko izdelkov nadgradimo še s tuš kabino in kadjo, tako lahko hkrati na enem mestu dobimo prav vse, kar potrebujemo za tuširanje. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

DEANTE okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K

Na zalogi
Okrogla stenska ročica za tuširanje CASCADA NAC N47K v črni barvi bo skupaj z ostalimi dodatki v črni barvi popestrila vašo kopalnico.
49,43 €

Okrogli naglavni tuš FLOKS NAC 203K

Na zalogi
DEANTE okrogli naglavni tuš je skoraj obvezen dodatek za vsako tuš kabino.
109,32 €

JOKO tuš set NBJ 05PK

Trenutno ni na zalogi
Kopalniški tuš set, linije JOKO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set je vključen: ročni tuš s 5 načini prhanja, držalo za prenosno enoto in jeklena cev.
17,45 €

JOKO tuš set NBJ 041K

Na zalogi
Kopalniški tuš set, linije JOKO ponuja kvalitetne rešitve za vašo kopalnico po zelo sprejemljivih cenah. V set je vključen: ročni tuš s 5 načini prhanja, držalo za prenosno enoto in jeklena cev.
9,39 €

DENTE karbonski tuš set KARBO NCC B51K

Na zalogi
Ultra moderna linija Karbo je izdelana iz najsodobnejših karbonskih vlaken. Material je petkrat bolj trpežen od jekla in hkrati zelo lahek. Set je zelo enostaven za čiščenje in ima anti-kalcitni sistem za manj vodnega kamna.
258,04 €

Akcijski artikli