051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vgradne nape

Poseben čar domačega stanovanja je gotovo tudi prijeten vonj, ki nas pozdravi ob vstopu v prostore. V kuhinji je značilen vonj po okusnih jedeh, ki se tam pripravljajo, a ob tem ne želimo, da se vonjave brez ovir širijo po stanovanju. Prav tako se ob kuhanju sproščajo drugi vonji, dviguje se vodna para in druge snovi – da bi lahko tudi v takšnih razmerah prijetno in uspešno kuhali, je obvezna uporaba učinkovite nape! Kuhinjske nape so danes že praktično obvezni del opreme. Pogosto jih izberemo kar v kombinaciji s štedilnikom oziroma kuhalno ploščo, prav tako to opremo skladno vgradimo. Na ta način dosežemo najboljši učinek, saj je pomembno, da je napa pravilno nameščena in omogoča učinkovito zračenje kuhinje. Najboljše funkcionalnosti ponujajo prilagodljive nape, ki jih lahko izkoristimo za optimalno odvajanje vonjav in vodne pare, pogosto pa se prav tako dobro obnesejo tudi osnovne nape, če so le dobro nameščene. Ker so sodobne kuhinje zelo premišljeno oblikovane in včasih ne sledijo strogo začrtanim smernicam, se je treba pri izbiri in montaži nape osredotočiti na tiste izdelke, ki bodo v dani situaciji ponudili kar najboljši učinek. Na srečo takšne rešitve ne bo težko najti – v ponudbi so namreč nape za vsako kuhinjo! Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

SAMSUNG vgradna izvlečna napa NK24M1030IS/UR

Na zalogi
Tri hitrosti ventilatorja zaradi zadostne moči motorja omogočajo ustrezno filtriranje in učinkovito odstranjevanje pare in neprijetnih vonjav. Vzdržljiv aluminijasti filter je lahek za vzdrževanje, ščiti ventilator in podaljšuje življenjsko dobo motorja. Filter zadrži olje in prah, še preden zamaši motor ali pretok zraka. Očistiti ga je treba le vsake 3–4 tedne, kar je zelo lahko, ker ga je mogoče oprati in je dovolj majhen za pranje v pomivalnem stroju.
108,99 € 105,72 €

AMICA vgradna izvlečna napa OTP6233W (1161152)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna izvlečna napa Amica OTP6233W se pohvali z učinkovitim pretokom zraka z zmogljivostjo 270 m³/h, ki ga nadziramo s tremi različnimi hitrostmi mehanskega upravljanja s kontrolnim stikalom. Napo lahko vklopimo s potegom pokrovne plošče s čimer zajamemo tudi večjo površino odvodnega zraka, kar prinaša večji učinek delovanja. LED osvetlitev zagotavlja popoln nadzor nad kuhalno površino, samodejnim izklop pa omogoča varčno in brezskrbno uporabo.
129,91 €

AEG vgradna napa DPB2621S, izvlečna, 60 cm

Trenutno ni na zalogi
Ta diskretna napa je skrita v enote nad kuhalno ploščo in je vidna le, ko je v uporabi. Enostavno jo povlecite ven in aktivirajte ekstraktor, medtem ko kuhate, ter jo potisnete nazaj, ko je ne potrebujete. Ta trajni filter zanesljivo ujame neprijetne vonjave in maščobe od kuhanja, ki ga enostavno zamenjate, ko je potrebno. Pridobite prednosti osvetlitve LED. Jasna in svetla osvetlitev nad napo, ki je tudi dolgotrajna in energetsko učinkovita.
168,99 € 143,65 €

ELECTROLUX izvlečna napa LFP316S

Na zalogi
Vgrajena izvlečna kuhinjska napa zagotavlja prihranek prostora in omogoča optimalen izkoristek omejenega prostora v kuhinji. Energijsko učinkovite luči LED so idealne za družabne prostore, kot je kuhinja, kjer se osvetlitev pogosto uporablja za daljša časovna obdobja. Svetle, z dolgo življenjsko dobo in izjemno energijsko učinkovite predstavljajo bistveno značilnost sodobnih domov.
184,90 € 166,41 €

AMICA vgradna napa OMP6552BG (1190361)

Trenutno ni na zalogi
Popolnoma vgradna napa Amica za v zgornji kuhinjski element širine 60 cm lahko doseže do 462 m³/h pretoka zraka. Ima elegantno LED osvetlitev, ki daje delovni površini ravno dovolj svetlobe. Upravljate jo lahko tako, da pod napo enostavno pomahate z roko.
179,90 €

AMICA vgradna izvlečna napa OTP6243BG (1161178)

Na zalogi
Vgradna napa za v zgornji element širine 60 cm se ponaša s kar 334 m³/h pretoka zraka. Za večji učinek se napa lahko izvleče in tako z dvema filtroma posrka vso paro. Na zadnji strani nape sta tudi dve LED svetili, ki dajeta delovni površini ravno dovolj svetlobe.
139,90 €

SIMFER vgradna napa 7501

Na zalogi
Vgradna kuhinjska napa za v zgornji element širine 60 cm. Zaradi sive barve se elegantno poda v vsako kuhinjo. Moč vsrkavanja pare se nastavi s pomočjo treh funkcij, doseže pa do 280 m³/h pretoka zraka.
69,91 €

SIMFER vgradna izvlečna napa 8502

Na zalogi
Vgradna napa za v zgornji element širine 60 cm se ponaša s 460 m³/h pretoka zraka. Za večji učinek se napa lahko izvleče in tako z dvema filtroma posrka vso paro. Na zadnji strani nape je tudi halogenska žarnica, ki daje delovni površini ravno dovolj svetlobe.
99,91 €

Akcijski artikli