051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vgradne pečice

Pečica je ključna naprava pri kuhanju oziroma pečenju, zato je naravnost nepogrešljiva v vsaki sodobni kuhinji. A kaj, ko imamo pri izbiri te pomembne opreme na voljo ogromno možnosti, med katerimi je včasih kar težko izbirati! V široki ponudbi lahko najdete celo vrstno naprednih pečic, ki ponujajo izredno dobro uporabniško izkušnjo in navdušujejo tudi zahtevnejše kulinarične mojstre, prav tako so na voljo enostavne in cenovno ugodne pečice, ki svoje delo še vedno brezhibno opravijo. Pestra zbirka različnih pečic je seveda prednost, saj lahko vsak najde idealno napravo za svojo kuhinjo – ne le z vidika funkcionalnosti, temveč tudi z vidika estetike. Sodobne kuhinje so opremljene zelo premišljeno, da je delo kar se da učinkovito in uspešno. Ob tem kar nekaj pozornosti namenjamo tudi vizualnemu vtisu, ki ga naredi prostor. Če se bomo v kuhinji redno zadrževali in v njej pogosto delati, se moramo v prostoru tudi dobro počutiti. Pečice pri tem močno pomagajo s svojimi funkcionalnostmi in splošno uporabniško izkušnjo, piko na i pa dodajo z elegantnim vizualnim izgledom, ki dopolnjuje podobo preostale opreme in prostora samega. Vgradne pečice se v sodobnih kuhinjah zelo dobro obnesejo – s standardnimi dimenzijami se podajo v vsako kuhinjo, z elegantnimi vizualnimi učinki pa odgovarjajo vsakemu vizualnemu slogu!

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

Električna pečica Electrolux EZC2430EOX, piroliza

Na zalogi
S pečico s samodejnim pirolitičnim čiščenjem lahko dosežete profesionalne ravni čistoče z enim dotikom. Ostanke spremeni v pepel, ki ga lahko obrišete z vlažno krpo.
479,00 € 431,10 €

Električna pečica ELECTROLUX EZB3410AOX emajl

Na zalogi
Ob nekaj preprostih in priročnih funkcijah pečice ste lahko prepričani, da boste s pečico brez truda pripravili odlične in dobro pečene jedi.
319,01 € 287,11 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOC6P71X, piroliza + parna

Na zalogi
Vgradna pirolitična parna pečica 700 SteamCrisp® z ventilatorjem. Omogoča enakomerno segrevanje pečice z vročim zrakom. Pečica ima LCD interaktivni prikazovalnik, 3 tipke na dotik, 9 funkcij, na voljo je 27 programskih nastavitev.
849,00 € 764,10 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOE8P31V, piroliza

Na zalogi
Pričakujte odlične rezultate iz pečice 800 AssistedCooking s tipalom za jedi. Tipalo nadzira temperaturo jedra jedi in nudi možnost določanja zapečenosti. Celo izklopi se, ko je obrok pripravljen. Zdaj lahko vsakokrat postrežete popolne račje prsi. Naša funkcija hitrega segrevanja poskrbi, da je pečica pripravljena, ko ste vi. Zaradi krajšega časa predgrevanja kot pri tradicionalnem pečenju lahko proste trenutke spremenite v bolj nepozabne obroke.
729,00 € 656,10 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOF4P74X, piroliza

Na zalogi
Vgradna pirolitična pečica 600 SurroundCook® z ventilatorjem in barve na prstne odtise neobčutljiva površina iz nerjavnega jekla. SurroundCook za enakomerno segrevanje pečice z vročim zrakom, pečica ima LED interaktivni prikazovalnik, mehanske tipke, izvlečne gumbe in hladna vrata s 3 izolacijskimi stekli.
569,00 € 512,10 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOD5C70X, SteamBake

Na zalogi
Z dodajanjem pare lahko doma ustvarite slastne mafine in odlične pite s pečico 600 SteamBake. Uživate lahko v enakomerno pečenem piščancu, lazanji in ribi. Za hrustljavo skorjo in mehko notranjost z dotikom tipke. Nežno zapiranje s funkcijo VelvetClosing.
539,00 € 485,10 €

ELECTROLUX vgradna pečica KODEH70X, SteamBake

Na zalogi
Z dodajanjem pare lahko doma ustvarite slastne mafine in odlične pite s pečico 600 SteamBake. Uživate lahko v enakomerno pečenem piščancu, lazanji in ribi. Za hrustljavo skorjo in mehko notranjost z dotikom tipke. AquaClean poskrbi za izparevanje vode na dnu pečice, para pa zmehča trdovratno maščobo in ostanke. Tako lahko preprosto dosežete naravno čistočo.
529,00 € 476,10 €

ELECTROLUX vgradna pečica EZB2400AOX

Na zalogi
Z vrtljivimi gumbi in LED-prikazovalnikom vam ta vmesnik omogoča preprost nadzor. Izberite trajanje peke ter začetni in končni čas. Ko je pečica izklopljena, se na prikazovalniku prikazuje čas.
289,01 € 260,11 €

AEG vgradna pečica BPS351120M - pečenje s paro

Na zalogi
Poleg vseh standardnih funkcij pečice gumb PlusSteam pečice SteamBake doda paro na začetku postopka pečenja. Pečenje s paro ohranja testo vlažno na površini, da dobite zlato barvo in okusno skorjo, medtem ko sredica ostane mehka in nežna. Poleg pečenja hrustljavega in okusnega kruha, kolačkov in pit – bodo tudi pečen piščanec, rebrca, pečena na žaru, in lazanja enako slastni in enakomerno pečeni.
719,00 € 611,15 €

AEG vgradna pečica BPE842320M

Na zalogi
Predstavljamo novega sous kuharja. Novo orodje pri odkrivanju najsočnejše jagnjetine in najmehkejšega lososovega fileja. S tipalom za jedi pečici sporočite, kako pečeno želite hrano – z enakimi besedami kot v restavraciji – manj, srednje, dobro zapečeno. Prvič lahko zaupate, da bo pečica SenseCook razumela rezultat, ki ga želite, iz izbranih besed. Ne da bi sploh odprli vrata pečice, je pod nadzorom vse, od mehkih kosov mesa do čokoladnih slaščic. Končno, pečica, ki govori vaš jezik.
1049,00 € 891,65 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOC8P31Z (parna + piroliza)

Na zalogi
Čas je, da raziščete moč pare s pomočjo pečice 700 SteamCrisp®. V postopek pečenja vstopi para, kar pomeni, da se hrana pripravi pri nižjih temperaturah in se ne posuši. Hrana bo bolj okusna zaradi hrustljave zunanjosti in sočne notranjosti.
989,90 € 890,91 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOC8P31X (parna + piroliza)

Na zalogi
Čas je, da raziščete moč pare s pomočjo pečice 700 SteamCrisp®. V postopek pečenja vstopi para, kar pomeni, da se hrana pripravi pri nižjih temperaturah in se ne posuši. Hrana bo bolj okusna zaradi hrustljave zunanjosti in sočne notranjosti.
959,29 € 863,36 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOE7P31Z

Trenutno ni na zalogi
Vgradna pečica ELECTROLUX EOE7P31Z se ponaša z energijskim razredom A+ ter prostornino 71 l. Odlikuje jo ventilatorsko pečenje, ki uporabniku omogoča možnost peke več jedi hkrati, ponaša pa se tudi s pirolitičnim čiščenjem. Pečica ima tudi učinkovito osvetlitev, ki bo poskrbela za ustrezno preglednost nad dogajanjem v notranjosti.
599,90 € 539,91 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOD6P71X

Na zalogi
Z dodajanjem pare lahko doma ustvarite slastne mafine in odlične pite s pečico 600 SteamBake. Uživate lahko v enakomerno pečenem piščancu, lazanji in ribi. Za hrustljavo skorjo in mehko notranjost z dotikom tipke.
559,90 € 503,91 €

ELECTROLUX vgradna pečica EOD3C50TX

Na zalogi
Z dodajanjem pare lahko doma ustvarite slastne mafine in odlične pite s pečico 600 SteamBake. Uživate lahko v enakomerno pečenem piščancu, lazanji in ribi. Za hrustljavo skorjo in mehko notranjost z dotikom tipke.
419,90 € 377,91 €

ELECTROLUX vgradna pečica EZF5C50V

Trenutno ni na zalogi
V pečici 600 SurroundCook® se vse, od hrustljavo pečenega piščanca do krhkih beljakovih poljubčkov, speče enakomerno. Naša pečica poskrbi, da je notranja temperatura vseskozi enakomerna, ker ventilator omogoča kroženje zraka in toplote. Tako vam ni treba več obračati jedi ali nastavljati položaja pekača.
346,90 € 312,21 €

BOSCH vgradna pečica HBG5780B0 - piroliza

Na zalogi
Vgradna pečica z AutoPilotom, ki samodejno pripravi popolne jedi. Pečica zagotavlja odlične rezultate zahvaljujoč optimalni porazdelitvi toplote na do treh ravneh hkrati (3D vroči zrak). Ima 30 prednastavljenih samodejnih programov. PIROLIZA omogoča enostavno samočiščenje notranjosti pečice.
669,00 € 602,10 €

SIMFER vgradna pečica B6ES106SGI

Trenutno ni na zalogi
Enostavna pečica s črnim steklom in upravljalno ploščo iz nerjavečega jekla. S pomočjo treh gumbov lahko enostavno nastavite želeno funkcijo, stopinje in čas peke. Notranje steklo na vratih se enostavno odstrani in tako omogoča lažje čiščenje pečice.
258,99 €

SIMFER vgradna pečica B6EP206SGI-80

Na zalogi
Vgradna pečica v kombinaciji črne barve in nerjavečega jekla se ponaša s kar 80l prostornine pečice. LOW-E steklo na vratih ohranja vrata hladna tudi med peko.
319,90 €

AMICA vgradna pečica ED37617X X-TYPE (56921)

Na zalogi
Pečica z 11 funkcijami peke, se ponaša z možnostjo čiščenja notranjosti s paro. S kar 77l prostornino nudi dovolj prostora v notranjosti za peko na več nivojih. Na zunanji strani ima refleksno steklo, ki spominja na ogledalo in se tako ne vidi v notranjost pečice (razen ob osvetljeni notranjosti pečice).
359,90 € 251,93 €

AMICA vgradna pečica ED57527B X-TYPE PYRO (56956)

Na zalogi
Elegantna pečica s črnim steklom ima na digitalnem zaslonu 19 nastavljenih programov peke za peciva, pico, kruh... Za lažje kuhanje in čiščenje pomaga funkcija PIROLIZA, ki s toploto sama očisti notranjost pečice.
519,90 €

AMICA vgradna pečica BOC4512 (56032)

Na zalogi
Enostavna vgradna pečica z dvema pogrezljivima gumboma s pomočjo katerih se enostavno nastavi ena od 8 funkcij peke in pa stopinje. Časovnik pa se nastavi s pomočjo digitalnega zaslona. Trojna zasteklitev na vratih pečice, preprečuje sprednjemu steklu, da bi se segrelo.
299,90 € 179,94 €

SIMFER vgradna pečica B6ES108RSA

Na zalogi
Vgradna pečica rustikalnega videza kuhinji doda pridih domačnosti. Pečico odlikuje 6 funkcij in 60 l notranje prostornine. Dvojna zasteklitev vrat prepreči segrevanje sprednjega stekla. Enonivojska izvlečna vodila pa naredijo peko priročnejšo.
359,90 €

SIMFER vgradna pečica B6ES108RSB

Na zalogi
Vgradna pečica rustikalnega videza kuhinji doda pridih domačnosti. Pečico odlikuje 6 funkcij in 60 l notranje prostornine. Dvojna zasteklitev vrat prepreči segrevanje sprednjega stekla. Enonivojska izvlečna vodila pa naredijo peko priročnejšo.
359,90 €

SIMFER vgradna pečica B6ES006SGI

Na zalogi
Enostavna pečica s črnim steklom in upravljalno ploščo iz nerjavečega jekla. S pomočjo dveh gumbov si enostavno nastavite funkcijo peke in stopinje. Notranje steklo na vratih se lahko odstrani in tako omogoča enostavno čiščenje notranjosti pečice.
249,90 €

Akcijski artikli