051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Vinske vitrine

Medtem ko želimo pri hlajenju in zamrzovanju živil in drugih vsebin v kuhinjskem hladilniku dosegati zelo nizke temperature, je treba pri hrambi vin ciljati na nekoliko višje temperature. Pri nekaterih sortah je zelo pomembno, da jih hranimo na točno določeni temperaturi, prav tako je to ključnega pomena pri serviranju vin. Idealne razmere lahko ustvari le kakovostna vinska vitrina, ki ima vgrajen sistem za vzdrževanje ustrezne temperature. Na voljo so različne vinske vitrine, ki dosegajo prepričljive učinke pri dolgotrajni ali kratkotrajni hrambi vin. Najbolj enostavne vitrine nudijo nekaj prostora za vinske steklenice in osnovni sitem hlajenja notranjosti. Že to je dovolj za tiste, ki niso pretirano zahtevni pri hrambi vin ali pa nimajo zelo velikih zalog vinskih steklenic. Te vitrine so cenovno ugodne in dokaj enostavne, pa tudi zelo elegantne in vizualno lepo oblikovane. Lepo se podajo v praktično vsako okolje, zato so tudi zelo priljubljene. Zahtevnejši ljubitelji vrhunskih vin bodo izbrali vinsko vitrino z večjo kapaciteto in naprednejšimi funkcionalnostmi pri hlajenju. Te vitrine imajo shrambo ločeno na več delov, v katerih je možno neodvisno uravnavati temperaturo. To je idealna rešitev za dolgotrajno hrambo različnih sort vin, pa tudi za vzdrževanje primernih temperatur tako za dolgotrajno hrambo kot za takojšnje serviranje. Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

AMICA vgradna/prostostoječa vinska vitrina WCF1K15B7.1 (1179024)

Trenutno ni na zalogi
Vgradna enoconska vinska vitrina Amica WCF1K15B7.1 se ponaša z 19 litrsko prostornino, ki omogoča hrambo 7 steklenic vina. Za vašo izbrano vinsko zbirko bodo poskrbeli elektronski nadzor temperature z razponom nastavitve od 5 do 20 °C, zatemnjeno vratno steklo s filtrom za UV žarke, optimalna vlažnost, ventilator za enakomerno in optimalno kroženje zraka, alarm za prenizko temperaturo in odprta vrata ter 6 lesenih polic. Vinska vitrina navdušuje tudi s svojo prijetno LED osvetlitvijo, tihim delovanjem in možnostjo zamenjave strani odpiranja vrat. Zasnovana je za skrbno in popolno hrambo vina, njen privlačen dizajn pa se prefinjeno prilega vsaki moderni kuhinji.
399,90 €

AMICA vgradna vinska vitrina WCB1K54B24.1 (1179026)

Na zalogi
Vgradna enoconska vinska vitrina Amica WCB1K54B24.1 navdušuje s svojo 63 litrsko prostornino, ki prinaša kapaciteto za shranjevanje 24 steklenic. Temperaturni razpon znaša od 5 do 20 C°, za primerno in popolnoma varno shranjevanje vaše najljubše vinske zbirke pa skrbijo elektronski nadzor temperature, zatemnjeno vratno steklo s filtrom za UV-žarke, optimalna vlažnost, ventilator za enakomerno in optimalno kroženje zraka, 3 lesene police, LED osvetlitev in alarm za prenizko temperaturo ter odprta vrata. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča izjemno prilagodljivost, nadvse privlačen dizajn pa vsaki kuhinji doda pridih prefinjene elegance.
799,91 €

AMICA prostostoječa vinska vitrina WCF1K30B20.1 (1179030)

Na zalogi
Vgradna enoconska vinska vitrina Amica WCF1K30B20.1 odlikuje 57 litrska prostornina s pomočjo katere lahko primerno hranite 20 steklenic. Za vašo najljubšo vinsko zbirko bodo poskrbeli elektronski nadzor temperature z razponom nastavitve od 5 do 20 °C, zatemnjeno vratno steklo s filtrom za UV žarke, optimalna vlažnost, ventilator za enakomerno in optimalno kroženje zraka, alarm za prenizko temperaturo in odprta vrata ter 5 lesenih polic. Vinska vitrina navdušuje tudi s svojo prijetno LED osvetlitvijo, tihim delovanjem in možnostjo zamenjave strani odpiranja vrat. Zasnovana je za skrbno in popolno hrambo vina, njen privlačen dizajn pa se prefinjeno prilega vsaki moderni kuhinji.
539,90 €

Akcijski artikli