051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Winfun

Razvrsti po:

Winfun Žirafa met obroča

Na zalogi
Avtomobilček z žirafo za igro metanja obročev , vključuje 3 pisane obroče, omogoča 2 načina predvajanja: glasbeni način in način gibanja. Utripajoča svetloba, zabavni zvoki in melodije.
24,99 €

Winfun Trio orodja

Na zalogi
Otroški set orodja z utripajočimi lučkami in zvočnimi efekti. Set vsebuje: Kladivo z enostavnim oprijemom ročaja in vrtečo žogo, merilnim trakom in vrtalnikom z vrtenjem robotka ob pritisku na gumb.
24,99 €

Winfun Trio za lepotičenje

Na zalogi
Set za lepotičenje vsebuje ogledalo z ropotuljicami, krtačo za lase z vrtečimi se rogačimi perlicami in sušilnik za lase z utripajočimi svetlobnimi obrazi.
24,99 €

Winfun Klavir s plesočim kužkom

Na zalogi
Otroški klavirček z utripajočimi lučkami, zvočnimi efekti in plesočim psičkom. Omogoča 2 načina igranja: Predvajajte melodije in zvoke živali. Premična krmilna palica omogoča, da psiček pleše ob demo melodijah, krmilno palčko neprestano premikate s funkcijo up-tempo.
29,99 €

Winfun Peek A Boo zajček

Trenutno ni na zalogi
Interaktivna ljubka igrača Peek A-Boo zajček (Ku Kuc zajček) je mehka in prijetna na dotik. Govori in poje v slovenskem in hrvaškem jeziku. Zajček ima povešena ušesa. Po pritisku na gumb se začnem igrati skrivalnice in migati z ušesi. Stikalo nastavite na verzijo SLO – dnevni način »sonce«, za zabavne izraze in tematske pesmice. Opomba: za izklop premakni stikalo na sredino enote. Priložene so 3 "AA baterije.
29,99 €

Winfun Mavrični kužek

Na zalogi
Winfun Mavrični kužek je zabavna otroška igračka z veliko učnimi učinki. Medtem ko hodi, obrne glavo, zamahne z ušesi in maha z repom. Naj se zabava začne. Kuža delujejo na 3 baterije tipa AA in daljinski upravljalnik, ki deluje na 2 bateriji "AAA" ( baterije niso vključene). Primerno za otroke, starejše od 18 mesecev.
29,99 €

Winfun Živalski avtobus z zvoki

Trenutno ni na zalogi
Živalski avtobus ima zvočne in svetlobne efekte in dve priloženi bateriji "AA". Za otroke od 6. meseca starosti dalje.
20,00 €

Winfun Pritisni in pelji Pikapolonica

Trenutno ni na zalogi
Ropotuljica, grizala in ostali dodatki proizvajajo zabavne zvoke. Ko pritisneš na krila, pa se mala živalca premakne. S pritiskom na krila se pikapoka premakne. Priporočamo otrokom od 6 meseca starosti dalje.
14,99 €

Winfun Igralna podloga Zapelji in se nauči

Trenutno ni na zalogi
Različni zvočni efekti obeležujejo določeno lokacijo. Dodani so tudi avtomobilčki. Priporočamo otrokom od 18. meseca starosti dalje.
31,99 €

Winfun Mikrofon s platformo

Trenutno ni na zalogi
Mikrofon s platformo za veliko zabavo... Stojalo s snemljivim mikrofonom je nastavljivo po višini in pod različnimi koti. Vključuje tudi utripajočo disko kroglo in 4 zvočne gumbe. Priporočamo otrokom od 3. leta starosti dalje.
29,99 €

Winfun Kocke z živalicami

Trenutno ni na zalogi
Naj vaš otrok prevzame nadzor v svojih rokah in se nauči, kaj je gibanje in hitrost. Winfun Kocke z živalcami so tako privlačne, da bi se vaš otrok z njimi igral cel dan. Vsaka kocka z živalskimi motivi ponuja vašemu malčku igro skrivalnic in zabavne like. Malček lahko zlaga kocke eno na drugo ali pa jih postavlja v vrsto in s tem krepi fino motoriko. Aktivnosti z živalskimi motivi, različne strukture in barvite slike, drsno okno, ogledalo, vrtljivo kolo, valovite strukture in valoviti drsniki. Priporočamo otrokom od 3. meseca starosti dalje.
14,99 €

Winfun Ninica živalica - Zebra

Na zalogi
Mehka ninica zebra, ki je lahko tudi naprstna lutka je idealna za pomirjanje vašega otroka.
11,99 €

WINFUN Aktivni glasbeni center – Rasti z mano

Na zalogi
Aktivni center za 3 razvojne faze – ležeča, sedeča in stoječa, vsebuje igračke in pripomočke, ki jih lahko prestavljate. Enostavno spreminjanje lege glede na faze razvoja otroka, ima snemljive noge in glavni igralni del za lažje prenašanje in shranjevanje.
44,99 €