051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Zamrzovalniki

seti korita in armature so priporočljiva izbira tudi z estetskega vidika. Oba elementa morata biti vizualno usklajena, poleg tega se morata ujemati s preostalo kuhinjsko opremo. Na voljo so zelo posrečeno sestavljeni seti, ki bodo navdušili že na prvi pog

Preberi več >> << Skrij
Razvrsti po:

HEINNER zamrzovalnik HFF-V188SF+

Trenutno ni na zalogi
Zamrzovalnik HEINNER HFF-V188SF+ vas bo navdušil s svojo privlačno obliko in praktično uporabo. Lahko se pohvali s 188 litrsko prostornino ter 6 predelki za zamrzovanje. Mehanski nadzor temperature z nastavljivim termostatom omogoča preprosto in hitro nastavitev želene temperature. Vrata zamrzovalnika so vrtljiva, kar pomeni, da jih je možno namestiti za levo ali desno odpiranje, kar prinaša izjemno prilagajanje glede na prostor. S svojo privlačno srebrno barvo pa se poda vsakemu kuhinjskemu prostoru, naj gre za moderno ali klasično ureditev kuhinje.
359,90 € 305,92 €

Zamrzovalna skrinja Electrolux LCB3LE20W0, A++, 198 l

Na zalogi
Elektronske tipke za upravljanje omogočajo prilagajanje notranje temperature zamrzovalnika in nastavitev. Vgrajen sistem LowFrost ohranja temperaturo v zamrzovalniku ter pomaga preprečiti nabiranje ivja. Za boljšo učinkovitost in manj vzdrževalnih del.
469,00 € 422,10 €

ELECTROLUX zamrzovalna skrinja LCB1AF10W0, 98 l

Na zalogi
Prihranite ali naredite prostor — kompakten zamrzovalnik sodobnega videza je ozek, zato ga lahko postavite tja, kjer ga potrebujete, obenem pa omogoča kar najbolj izkoristiti razpoložljiv prostor in priročno dostopati do zamrznjenih živil. Zvočni in vizualni alarm porasta temperature. Funkcija hitrega zamrzovanja: hitro zamrzovanje s samodejno povrnitvijo osnovnih nastavitev.
299,00 € 269,10 €

BOSCH zamrzovalnik GSN58AWDP 191 x 70 cm

Na zalogi
Zamrzovalna omara se ponaša z XXL prostornino in s tem nudi ogromno prostora za vsa vaša živila. NoFrost tehnologija omogoča avtomatsko odtaljevanje, zato lahko vi na to enostavno pozabite. BigBox predal omogoča shranjevanje večjih zamrznjenih živil ali večjih posod z živili. V zamrzovalniku je tudi IceTwister, praktičen predal, ki izdeluje do 20 ledenih kock naenkrat.
1179,90 €

Akcijski artikli