051 258 300 Pokličite nas, tukaj smo za vas
(0)
Vaša košarica je prazna!
Kategorije

Zapf BABY ANNABELL® - Little Annabell (36cm)

24,99 €

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
»Dobro jutro! Ali si pripravljena na zabaven dan?« Lutka Little Annabell s telesom iz mehkega materiala ve, da je rana ura zlata ura. Takoj ko vzide sonce, je že pripravljena na igro. Seveda pa mora najprej pojesti zajtrk. Potem ko popije mleko iz svoje stekleničke, se najraje igra in crklja. Vsa ta igra pa jo seveda utrudi. Ko jo položite na hrbet, takoj zapre svoje modre oči. V nasprotnem primeru bi radovedno opazovala vse okrog sebe, dokler se ne bi zmračilo. Pajac lutke Little Annabell je enake barve kot večerno nebo. Ker sta njen pajac in kapa v pastelno marelični barvi tako mehka, se malčici sploh ni treba preobleči v pižamo. Preprost dizajn njenega pajaca zagotavlja, da lahko lutko preoblačijo tudi majhne roke. Preberi več
Trenutno ni na zalogi * Oznaka Na zalogi pri dobavitelju je zgolj informativna. Za informacije o zalogi pokličite na telefonsko številko 051 258 300 ali pišite na info@kupidanes.si. Dobavni rok se lahko temu ustrezno podaljša.
-
+

• Originalna lutka Baby Annabell

• Majhna lutka »za začetnike« (36 cm) s telesom iz mehkega materiala

• Z dizajnom za preprosto oblačenje

• Z očmi, ki se zapirajo

• Dojenčke v starosti od enega leta naprej spodbuja k igranju vlog in jim pomaga razviti občutek za empatijo in odgovornost Lutka Baby Annabell Little Annabell 36 cm z očmi, ki se zapirajo, pajacem in kapo. Lutki je priložena tudi steklenička.